Přejít na obsah

Konnyho stokoňová 1.6

Doporučené příspěvky

• o 3 týdny později...
  • o 4 týdny později...

Ahoj Mišo, díky za opětovné přivítání, jinak ano, už jsem zpět ;) , co se týká baterky, tak nejsem si jistej jestli to rozchodí. Nabíjel jsem ji nejdřív asi 30 hodin, napětí ale nestouplo na víc jak 12,52V, pak jsem ji nechal přes noc ustálit a potom jsem naměřil 12,05V (auto šlo nastartovat bez problémů, chytlo na drc), tak jsem to nechal chvíli běžet, pak jsem nechal baterku opět pár hodin odpočnout a odpoledne jsem ji opět nabíjel tak 6-7 hodin, teď jsem nabíječku projistotu odpojit a před odpojením jsem naměřil 12,98V. Moc se tomu napětí nechce stoupat, tak to všechno nasvědčuje, že asi odešel článek v baterce :( , ale nejde mi do hlavy, kdyby byl špatnej článek, že jsem auto v pohodě nastartoval...

Zítra ji zkusím ještě připojit na nabíječku a uvidí se, ale už jsem smířenej s tím, že budu muset asi koupit novou baterku (tato je stará asi 3 roky) :( , no budu s tím ještě laborovat, protože s autem budu moct jet nejdřív asi za měsíc, tak mám času dost :)

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Dnes jsem konečně přezul na letní kola a při přezouvání jsem zjistil, že se mi octa asi začíná pomalu rozpadat :( . Při sundávání pravé přední zástěrky se mi ve spodní části blatníku udělala díra, levý blatník je zatím bez díry. Takže teď abych zase řešil nové blatníky, ach jo... :(

post-107-0-92765900-1370368848_thumb.jpgpost-107-0-68579000-1370368870_thumb.jpgpost-107-0-06505200-1370368884_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

To víš, předchozí majitel ty spodní části blatníků asi nikdy nečistil a až jsem se na to podíval já, tak jsem zjistil, že ty blatníky jsou dole shnilý. Sice jsem se snažil asi před 2-3 roky ty místa ošetřit, ale už tenkrát jsem věděl, že je pozdě :( . Teď co je lepší, sehnat originální použité blatníky a přelakovat je nebo koupit nové ale neorigo...?

Odkaz ke komentáři

No jak se to veme Konny, každopádně bych dyžtak jeden neorigo doma měl a za 700,- bych ti ho nechal, je v černý barvě pro lak, na spolujezdcovu stranu... Je to škaredý, já to poprvé viděl když jsem měl dole přední podběhy, bylo tam bordela a vlhkosti dost teda :)

Odkaz ke komentáři

Hybli:

Tobě třeba bude stačit to jen ošetřit, ale u mě už je pozdě. Jinak bych chtěl samozřejmě origo blatníky. Asi za měsíc budu mít cestu okolo jednoho autovrakoviště, tak se tam zastavím a podívám se jestli tam nebudou mít blatníky ve stejné barvě, což ale pochybuji, protože moje barva není na OI moc rozšířená, ale zkusím to ;)

sm0g:

díky za nabídku, pokud se mi nepodaří sehnat origo blatníky ve stejné barvě, tak bych asi využil tvé nabídky :palec:

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...