Přejít na obsah

Konnyho stokoňová 1.6

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...
  • o měsíc později...

Včera proběhl ve Vyškově menší sraz OC, kterého se zúčatnili MiR, Garrett, RichardD, Bajlo, já a později i Sterny. Hezky jsme pokecali, prohlídli si auta, Bajla přesvědčili, aby se stal členem klubu :) , později jsme rádi přivítali Sternyho, který mi přivezl RS nárazník (tímto ti ještě jednou děkuji Sterny) a celé jsme to zakončili jídlem v restauraci :palec: , jen počasí mohlo být lepší, ale s tím nic nenaděláme... :)

post-107-0-36852600-1379768826_thumb.jpgpost-107-0-22656600-1379768830_thumb.jpgpost-107-0-77514200-1379768833_thumb.jpgpost-107-0-40480900-1379768837_thumb.jpgpost-107-0-90096600-1379768840_thumb.jpgpost-107-0-08711600-1379768845_thumb.jpgpost-107-0-21877900-1379768848_thumb.jpgpost-107-0-94518900-1379768851_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Ách jo,škoda,že to mám tak daleko k Vám :D tak třeba příšti officiální sraz se potkáme ! i když moje Octa zatím moc nezapadne,ale někde inspiraci nabrat musím :D

No je to škoda, ale příští rok se určitě na nějakém srazu potkáme :palec:

Martine nemáš za co děkovat hlavně aby šel svařit a tobě to pomohlo k finálnímu vzledu octy... :) jinak pokec byl super i když jsem dorizla s drobnym 1, 5 hodinovým zpožděním...

Ale mám :) , v sobotu jsem se za světla na ten nárazník díval a zavařit určitě půjde, nevypadá to zase tak hrozně ;) . Jinak pokec byl super a jsem rád, že jsem tě osobně poznal :pivo:

hodinu a pul zpoždění ? to se u chiplich 96kw octavek nestáva Lado :lool: hlavne že jsi dorazil

To víš Libore, i takový výkon je někdy málo :D

Odkaz ke komentáři

Jasně, je mi jasný, že jsi si jen rýpnul, Láda je fakt šikovnej kluk :palec: , jinak ano, během příštího roku budu předek předělávat na face. Sice se mi předface taky moc líbí a už jich není mnoho, ale prostě ten můj nárazník je KO a když už mám zadní část předělanou na face, tak to chci dotáhnout do finále. Jedině ten RS nárazník upravit, abych mohl nechat světla a masku předface ;) . Interiér ale zůstane předface, ten se mi předělávat nechce a vůbec mi nevadí, že to není face :)

Jinak OT mi nevadí ;)

Odkaz ke komentáři

Srazek byl super, rad jsem videl lidi co maji radi tyto ctyrkole mazlicky. A presvedcovat jste me opravdu nemuseli :)) ... spis se divim ze ste me chteli kdyz jsem nebyl schopnej si vzpomenout jakej mam rok vyroby..... :D ....

Zavodnik: ja jel dneska 130km v 5 hodin rano udelat folie a dalsich 130 zpet :)) to mas za chvili odjeto :-P

Odkaz ke komentáři

JJ sraz byl super, jen počasí by mohlo být lepší, ale co bysme chtěli v tuto dobu... :) . Jinak přemlouvat jsme tě nemuseli, to máš pravdu, spíš jsme tě utvrdili v tom, že se máš stát členem klubu :) .

Jinak kontrolní otázka, už víš rok výroby? :D

Jsem myslel, že jsi tu folii lepil doma :o , to je celkem dálka jet jen kvůli lepení fólie ;)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...