Konny Odesláno Srpen 6, 2016 Autor Sdílet Odesláno Srpen 6, 2016 Díky, joo jsem fakt spokojenej a to i s cenou ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Romix95 Odesláno Srpen 6, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2016 Parádní práce ;) seš vzornej majitel, jen tak dál a ať Oktule slouží, za to co pro ni děláš musí :) Když jsem dnes viděl shnilou O1 stříbrnou zrezlou všude možně vedle sebe na parkovišti bylo mi jí hrozně líto, navíc ten humus uvnitř :( ale někdo to hold bere jako spotřební zboží a otroka v jednom.... Škoda toho mračítka, to nasere..... :/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 6, 2016 Autor Sdílet Odesláno Srpen 6, 2016 Díky, no starat se musím, když chci aby mi i nadále sloužila, ale to tak nějak platí u nás všech co jsme tady v klubu ;) Joo taky někdy vídám takový skvosty (OI, FI atd.) a musím říct, že takový auta mají opravdu majitelé, který je berou jen jako obyč. spotřebku a když to auto doslouží, tak ho "zahodí" a koupí zase jinej vrak, kterej jim pár let bude nějak sloužit (v horším případě do STK), je to smutný, ale taková je realita :( S tím mračítkem už se stalo, ale zkusím ho něčím pořádným podlepit (sekunďák byl jen na zajištění té praskliny) a z venkovní strany zkusím tu prasklinu zakápnout lakem, který jsem dostal z lakovny. Brousit tento lak nechci, protože z lakovny je ten lak kvalitnější než ze spreje a kupovat nový mračítka a nechat jedno lakovat se mi taky moc nechce, tak snad to dopadne dobře a nebude to moc vidět :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kubarum Odesláno Srpen 7, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2016 Parádní,už se těším jak tam bude ten Rs nárazník 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 7, 2016 Autor Sdílet Odesláno Srpen 7, 2016 Taky už se těším, až to budu mít vše na autě ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 19, 2016 Autor Sdílet Odesláno Srpen 19, 2016 Dnes přišly zbývající díly na RS předělávku (ještě čekám na RS mřížky z jednoho inzerátu), jinak mám vše potřebné, takže brzy budu mít o zábavu postaráno :D A taky patří poděkování Vittovi za samolepky, už se těším, až budou na autě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Optimus Odesláno Srpen 19, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2016 Tak sa už blíži extrémna premena :-) ...už nech to máš nahodené :-) ... ten olej inak aj ja dávam...kvalitka :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Srpen 19, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2016 no neke ty už to fak dáš dohromady :D to ten nárazník ani nečekal Co??? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 19, 2016 Autor Sdílet Odesláno Srpen 19, 2016 Tak sa už blíži extrémna premena :-) ...už nech to máš nahodené :-) ... ten olej inak aj ja dávam...kvalitka :-) Tak tak, brzy už se dočkám ;) a fotky určitě budou, už se těším jak malej kluk :D . Jinak olej používám Castrol nebo Shell a jelikož jsem minule dal Shell, tak jsem ho pořídil i tentokrát :) no neke ty už to fak dáš dohromady :D to ten nárazník ani nečekal Co??? :D Už je tomu tak, sám jsem v to už moc nedoufal, ale nakonec mě k tomu donutily okolnosti (oprava blatníků a prahů a následný lak), takže už se to blíží mílovými kroky a brzy bude ten tvůj nárazník na autě. Upřímně si taky myslím, že ten nárazník už nedoufal, že bude opět na autě, ale on bude... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukas605 Odesláno Srpen 20, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 20, 2016 údržba je potřeba nejvíc :) Jenom já už zůstanu u oleje TOTAL :D ale Shell bude beztak stejný 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 20, 2016 Autor Sdílet Odesláno Srpen 20, 2016 Osobně si myslí, že Shell, Castrol, Total budou oleje na stejné nebo velmi podobné úrovni, takže je to asi jen o tom, kdo preferuje jakou značku ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Srpen 21, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2016 Konny, už se moc těším na finální fotečky s RS nárazníčkem ! Na srazu Ti to omrknu na živo. Jinak údržba jako vždy na 1 s * ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 21, 2016 Autor Sdílet Odesláno Srpen 21, 2016 Taky už se těším. Jestli pojedu na sraz ještě nevím, ale pokud dojedu, tak se mrknout určitě můžeš (to samé bych udělal i já) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Září 6, 2016 Autor Sdílet Odesláno Září 6, 2016 V neděli přišel pro mě, ale hlavně pro octu VELKÝ DEN a to změna předku z předface na face RS. Musím říct, že změna je to neskutečná a jsem rád, že to mám hotové. Hlavně mě teď každý pohled na octu strašně těší a povzbuzuje k vymýšlení dalších plánů ;) Teď bych chtěl dolakovat lišty v mřížkách a pokud se zadaří, tak pořídit RS křídlo... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deleted Odesláno Září 6, 2016 Sdílet Odesláno Září 6, 2016 Konny pěkný,face a hned s RS nárazníkem krok správným směrem. Za mně super. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Září 7, 2016 Sdílet Odesláno Září 7, 2016 (upraveno) Krásná proměna, prokouklo to parádně ! Moc se mi to líbí ! Jak to že jsi nedorazil na sraz ? Doufal jsem, že dorazíš. Upraveno Září 7, 2016 uživatelem Martin_TDi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Září 7, 2016 Sdílet Odesláno Září 7, 2016 krásná proměna :) neuvažuješ i o nižšších pružinách ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Září 7, 2016 Sdílet Odesláno Září 7, 2016 no konečně se to taky hlo tím správným krokem :D moc moc jí to sluší :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Září 7, 2016 Sdílet Odesláno Září 7, 2016 goooooooooooooood ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Září 7, 2016 Sdílet Odesláno Září 7, 2016 super,hned to prokouklo a omládlo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Září 7, 2016 Sdílet Odesláno Září 7, 2016 moc pěkná změna... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Romix95 Odesláno Září 7, 2016 Sdílet Odesláno Září 7, 2016 Paráááádní změna, jen tak dál ! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Září 7, 2016 Autor Sdílet Odesláno Září 7, 2016 Díky všem za pochvalu a jsem rád, že se líbí ;) Krásná proměna, prokouklo to parádně ! Moc se mi to líbí ! Jak to že jsi nedorazil na sraz ? Doufal jsem, že dorazíš. Děkuji, jsem rád, že se líbí :) . Jinak na Žamberk jsem původně chtěl jet, ale jelikož jsem musel v sobotu odcestovat jiným směrem než byl Žamberk, tak to neklaplo, tak snad příští rok ;) krásná proměna :) neuvažuješ i o nižšších pružinách ? Díky, o pružinách jsem už kdysi samozřejmě uvažoval a líbilo by se mi takových -30mm, ale už teď se sériovým podvozkem najíždím do garáže přes desky :D , takže to určitě neklapne (nebo aspoň v nejbližší době). U předface to bylo v pohodě (už jsme jednou vjezd upravovali), ale co jsem dal RS nárazník, tak mezi nájezdama a nárazníkem byly jen milimetry, takže jsem musel před nájezdy dát desky a kdybych šel s výškou dolů, tak nenajedu vůbec ;) no konečně se to taky hlo tím správným krokem :D moc moc jí to sluší :D Díky, no konečně jsem se dočkal a jak vidíš, tak nárazník i pěkně pasuje, takže se ho povedlo dobře svařit :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pulsik Odesláno Září 7, 2016 Sdílet Odesláno Září 7, 2016 Slusi ji to, hezka promena:) Hned to lepe prokoukne co:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Září 7, 2016 Autor Sdílet Odesláno Září 7, 2016 Díky, ano prokouklo to auto neskutečně ;) , sám sis prošel tím samým, tak víš jak ten nový vzhled potěší ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Září 8, 2016 Sdílet Odesláno Září 8, 2016 Hmmm, za mě byl předface hezčí :) Těch přestaveb už je moc :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Září 8, 2016 Sdílet Odesláno Září 8, 2016 A to ne, mně se předface nelíbí, takže palec hore :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Září 8, 2016 Autor Sdílet Odesláno Září 8, 2016 Beru každý názor a uznávám, že i předface má něco do sebe (nic proti němu nemám, hlavně když je octa pěkně vymazlená) a je pravda, že už není tak často vidět jako tomu bylo před pár lety, ale mě se vždy líbilo eReSo, tak jsem si teď ten sen aspoň trochu vizuálně splnil, prostě změna je život ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Září 8, 2016 Sdílet Odesláno Září 8, 2016 Super, trvalo to, ale dočkal jsi se! Moc pěkný! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Září 8, 2016 Autor Sdílet Odesláno Září 8, 2016 Díky, jooo trvalo to, ale letos to vyšlo a jsem hrozně rád, navíc ty tvoje světla vypadají jako nové, což je super 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.