FANYZ Odesláno Červen 17, 2015 Sdílet Odesláno Červen 17, 2015 zdravim chci vas poprosit o radu mam 2 octavii 1.9 TDI 77kw a pri razeni rychlosti mi vibruje spojkovi pedal nevi nekdo co to muze byt moc dekuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pecko2014 Odesláno Červenec 13, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2015 Zdravím, měl jsem auto v servisu cca 12 dní, pak jsem natankoval z prázdné něco kolem 30 litrů, tak by měl ukazatel ukazovat něco přes půl nádrže, ale ukazoval plnou. Najel jsem 300 km a kolem 180. kilometru začala ručička klesat. Nyní by měla ukazovat slabou 1/4ku nádrže, ale pořád ukazuje přes půl. Maxidot nemám a chcípnutí nepomáhá. Nějaké rady na opravu?? Octavia II, 1,9tdi 77kW, r.v. 2007 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dominik58 Odesláno Červenec 16, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2015 čo to je za debilný članok? http://www.autoweb.cz/caste-chyby-majitelu-dieselu-jak-si-nici-motory/ že ked olej neni dostatočne zahriaty tak sa motor nedostatočne premazáva čo to je za pičovinu predsa kým olej neni rozpálený tak je najväčší tlak v mazacej sústave a čim je viac ohriaty tak klesa tlak v mazacej sústave. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Aleš Odesláno Srpen 10, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2015 Ahoj, prosím o radu,odešel mi kompresor u Octavie typ Zexel 1K0820803N motor 19 TD 77kw ,jde nahradit jiným typem,nemůžu sehnat ten samý.Děkuji za odpověď. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Srpen 10, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2015 ano jde nahradit i jinym typem ale musi ti byt kompresor do O2, 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RadZa Odesláno Říjen 19, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2015 Hnědá usazenina v nádobce na chladící kapalinu. Zdravím, jedná se o Octavia 2, rv2010, 1.9 TDI BXE bez DPF, najeto 98tis, auto jezdilo do 90tis km na LL olej. Minulý víkend jsem nechal "preventivně" měnit chladící kapalinu a nemile mě překvapil bližší pohled do vyrovnávací nádobky. Hledal jsem co by to mohlo být a úplně si nejsem jistý. Nádobku jsem vymontoval a ta usazenina je dost tvrdá a jde pouze mechanicky odstranit, horká voda s jarem s tím nehne. Otázkou tedy je, zda je to rez nebo usazenina po nějaké opravě těsnění pod hlavou například? Mám informace, že na autě se měnil jen olej a filtry dle servisního plánu, takže vlastně skoro nic. Olej ani kapalina neubývá, pod víčkem oleje je jen olej, v nádobce olejová skvrna také není. Hadice, blok, chladiče, vše suché a opticky jak nové. Jestli budete někdo vědět, budu moc rád Radek FOTO: http://s-line.rajce.idnes.cz/Octavia_2_1.9TDI%2C_2010%2C_98tis_km/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Říjen 19, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2015 No vypada to jako rez... jestli neubyva voda a nepribyva olej asi by jsem to neresil... dal jak pises ve vode nemas olejovou skvrnu... byt tebou koupim nebo vycistim nadobku a vesele jezdim... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RadZa Odesláno Říjen 20, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2015 díky za názor, budu to sledovat. Jen jsem si říkal, jak se může udělat v relativně ne tak starým autě tolik rezu. Co vím, tak auto cca 3 měsíce stálo. Kupoval jsem ho v květnu a na nádobku jsem koukal, ale už si přesně nevybavím, jak vypadala. V létě jsem auto prohnal po německu často ke 200kmh, tak se tam možná i něco vyplavilo. Snad bude sloužit dál bez problémů. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Říjen 20, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2015 Prosim necituj prispevek ... dik odporuje to zdejsim pravidlum a je to potom neprehledne... dik za pochopeni 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Standa Kočí Odesláno Říjen 26, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2015 ahoj mám problém Škoda Octavia II Rv 2004 1.9 TDi 77Kw normálně jsem jel a zničeho nic motor zasnul mněl jsem tam kvalt a ani to nebrzdilo motorem to je divné ne? dojel jsem na nejbližší odpočívadlo tam jsem zkusil znovu nastartovat po 6 tém pokusu jsem šel pod kapotu nic jsem neviděl upadlého šel jsem do auta a po čtvrt min točení to chytlo drželo to 1000 tis otáček tak 5 sekund a konec plyn nereagoval prostě nic párkrát jsem zkusil a furt to samé pak jsem odpojil naftové čidlo dal z5 a už to mnělo věčí snahu to už jsem jen otočil klíček a chtělo to chytnout ale jen se to mihlo z 1000 tis ot jako že rafička a hned zdechlo fakt netušim co by to mohlo bejt mněl jste někdo tokový problém? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Říjen 26, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2015 Udelej diag a buded vedet co tomu je... takhle je to jenom hadani.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Standa Kočí Odesláno Říjen 27, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2015 ahoj mám problém Škoda Octavia II Rv 2004 1.9 TDi 77Kw normálně jsem jel a zničeho nic motor zasnul mněl jsem tam kvalt a ani to nebrzdilo motorem to je divné ne? dojel jsem na nejbližší odpočívadlo tam jsem zkusil znovu nastartovat po 6 tém pokusu jsem šel pod kapotu nic jsem neviděl upadlého šel jsem do auta a po čtvrt min točení to chytlo drželo to 1000 tis otáček tak 5 sekund a konec plyn nereagoval prostě nic párkrát jsem zkusil a furt to samé pak jsem odpojil naftové čidlo dal z5 a už to mnělo věčí snahu to už jsem jen otočil klíček a chtělo to chytnout ale jen se to mihlo z 1000 tis ot jako že rafička a hned zdechlo fakt netušim co by to mohlo bejt mněl jste někdo tokový problém? a Diagnostika žádnou chybku neukazuje :-( Udelej diag a buded vedet co tomu je... takhle je to jenom hadani.... diag nic neukazuje jen špatnou žhavičku na 4 válci nic víc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Říjen 27, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2015 Tak poistky ... jestli budou OK tak poradnou diag... ne jenom chyby ... s kama si??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Standa Kočí Odesláno Říjen 28, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2015 Tak poistky ... jestli budou OK tak poradnou diag... ne jenom chyby ... s kama jsi? poistky jsou ok páč to občas chytne ale né na dlouho :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Standa Kočí Odesláno Říjen 28, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2015 Tak poistky ... jestli budou OK tak poradnou diag... ne jenom chyby ... s kama si??? z Pelhřimova 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Říjen 28, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2015 Pls necituj... dik at te nemusim resit... U pelhrimova ... ty jo daleko... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kocmik Odesláno Listopad 5, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2015 Ahoj. Při jízdě po dálnici cca 140km/h se mi rozblikala kontrolka spirály a auto ztratilo výkon při akceleraci. Po odstavení cca 10 minut to nezmizelo, tak jsem opatrně jel dál. Přikládám výpis z diagnostiky, pokud mi někdo poradí, budu rád. Podotýkám jen že auto je chipnuté, nevím, jestli to může mít vliv. Log-5H0 9246-TMBHS21Z2822327.txt 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Listopad 5, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2015 Ucpane dpf 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kocmik Odesláno Listopad 5, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2015 Díky a co bys doporučil? Výměnu, repasi nebo chemické čištění? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Listopad 5, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2015 spustit regeneraci a podle stavu po regeneraci pokracovat dal... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kocmik Odesláno Listopad 5, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2015 děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
upe4ek Odesláno Prosinec 25, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2015 Ahoj, doufám,že tu s moji otázkou nebudu spamovat. Mám OII po FL r.v. 2009. Mám škodovku poprvé a úplně nevim jak to funguje - při startování se mi žhavení rozsvítí po zapnutí klíče a skoro hned zmizí- je to tak v pořádku nebo je problém se žhavením.Díky za radu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Prosinec 25, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2015 Je to normální. Startuje ti to dobře? Pokud ano tak si nehledej neexistující problém ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
upe4ek Odesláno Prosinec 25, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2015 Startuje to výborně!Dík za odpověď ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirdaJH Odesláno Leden 3, 2016 Sdílet Odesláno Leden 3, 2016 Ahoj chlapi, mě teď u Octy zůstává vyset spojkový pedál a nejde zmáčknout do záběru a zasekává se. Musím jí několikrát našlapat a pak můžu zařadit. Ale po delší době jízdy na 5.stupeň opět padne. To budou asi válečky, to nebude špatná spojka, nebo dvouhmota ne? Mám tam nově čip a nemůžu si ho ani pořádně užít :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirdaJH Odesláno Leden 6, 2016 Sdílet Odesláno Leden 6, 2016 Tak spojku mám opravenou, vyměnil se spojkový válec spolu s brzdovkou a řadí parádně :) Mám radost, teď už můžu užívat čipu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Leden 8, 2016 Sdílet Odesláno Leden 8, 2016 Další servisák na téma šály v prdeli už z výroby. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mira Odesláno Leden 9, 2016 Sdílet Odesláno Leden 9, 2016 (upraveno) Vy kundibádi:-) Upraveno Leden 13, 2016 uživatelem Honza9007 Odstranění citace s videem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Capino Odesláno Leden 9, 2016 Sdílet Odesláno Leden 9, 2016 Ahoj, mám O2 2008 BLS z německa. Delší dobu mě zlobí divné zvuky které se pomalu zhoršují. Občas je to lepší a občas je to slyšet hodně. U mechanika bohužel to šlapalo jak hodinky, tak nic neslyšel. Udělal jsem nahrávku v interiéru, u motoru to slyšet není. Je to takové kovové drhnutí/cinkání hlavně jako dovzuk po přidání plynu na volnoběh. https://youtu.be/HC39TBn7fpI Nenapadá někoho co by to mohlo být? Díky za pomoc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirdaJH Odesláno Leden 9, 2016 Sdílet Odesláno Leden 9, 2016 To by mohla být třeba jen nějaká kladka nebo ložisko.. Třeba rozvody nebo tak Zkus kouknout tady na foru jestli na něco nenarazíš podobného 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.