Přejít na obsah

Kanár

Doporučené příspěvky

Mne sa ten Yeti páči, stretol som dnes 2x ten hnedý a je to :lool: ...najhoršia je na tom cena, ktorá sa rovná cene OII :) to myslím, že nebol dobrý ťah, veď už aj Dacia od nového roku príde na trh s konkurentom Yetiho v polovičnej cene :)

Cena je podle mě přestřelená... když si to člověk trochu poskládá, aby to bylo slušně vybavený, tak v té ceně má superba...

Odkaz ke komentáři
Mne sa ten Yeti páči, stretol som dnes 2x ten hnedý a je to :lool: ...najhoršia je na tom cena, ktorá sa rovná cene OII :) to myslím, že nebol dobrý ťah, veď už aj Dacia od nového roku príde na trh s konkurentom Yetiho v polovičnej cene :)

To je pěkná blbost - to je jako když se mě kolega snažil přesvědčit, že jeho červený logan je stejný jako moje červená Okta - stačilo otevřít dveře a nebylo co řešit...

Odkaz ke komentáři
Dnes jsme byli vyzkoušet Yetiho. V lese, na poli, kopce atd, naprosto super, jezdí podstatně lépe, než vypadá :) ale nakonec jsme vedle baráku skončili takto - co neudělá vysypaná tráva ze sekačky pod kopcem hlíny... takže všechno to teda nezvládne ;)

zuper :) mas tak pekne spinavi... :) :lool:

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Mám sice proměnlivý interval, ale 30tis s tím neudělám, honí mě to do servisu po cca 15/18tis km - z toho teda zase pro změnu nadšený nejsem. No ale vysvětluju si to tak, že buď jezdím po městě, nebo to naopak celkem honím na dálnicích a mimo město, tak to prostě chce do servisu o něco dřív, jak si to všechny tyhle ptákoviny hlídá.

Odkaz ke komentáři
No průměr 9.2 mi už zase úplně malý nepřipadá... faktem je, že by to mohlo být i podstatně horší ;)
To ty ji mas skoro jako ja s naftou :(
mě teda 9,2 přijde taky dost :D

ale víme všichni, že záleží na tom, kde se s autem jezdí... mohlo by to být lepší.. horší snad už ne! :D

7.8 a 9.2 je rozdíl 1.4 l /100 km, v čemž určitou roli hraje turbo a další režim provozu, mě to vážně nepřijde tak dramatické.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Tak jsem jásal trochu předčasně - minulý týden se ozvaly kotouče, 1000km po servisce :) no co naplat - právě jsem objednal...

- dopředu tyto: http://www.cc-autodily.cz/kotouc-brzdovy-predni-4_4.html

- dozadu tyhle: http://www.cc-autodily.cz/kotouc-brzdy-zadni-2_2.html (tady nesedí obrázek)

destičky budou ATE, Zimmermanny nedorazí včas...

V pátek bude výměna...

Odkaz ke komentáři

86tis... a kotouče jsme kontrolovali s otcem, takže to není záležitost servisu, že by mě tlačili do výměny. A vzhledem k tomu, že otec, když byl mladej, tak jezdil s autem závody, tak mu v těchto věcech celkem věřím ;) kotouče i destičky jsem si objednal mimo servis, ten jen provede výměnu plus nechám vyvážit znovu kola...

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...