Přejít na obsah

Kanár

Doporučené příspěvky

Taky mi ta audina přijde trochu zbytečně drahá. Ta A6 vypadá slušně, ale má multitronik. Měl jsem najitých několik A4 3.2 v benzínu, ale tam se dělá jen multitronik nebo ke quatro tiptronik. A já chci DSG, tedy u Audi S-tronic :palec: což, jak jsem zjistil, je nechutně nejdražší varianta. Ta 3.2 v quatro a s tiptronikem je levnější, než 2.0 155kW s S-tronikem.

Potřebuju kombíka, protože v kufru vozím psa, na zadních sedačkách věci. A A6 a Sup mi připadají zbytečně velký a usedlý.... Z té bílé vydřený nejsem, raději bych žlutou nebo červenou...

Odkaz ke komentáři

Musím přiznat, že v této "nové" A4 jsem ještě neseděl, ale podle všech článků, co jsem četl, je prostorově podstatně lepší, než předcházející verze. A ostatně - vzadu v oktě moc místa taky není. A já vzadu stejně nejezdím :palec: ale našel jsem ještě jednu, která to zatím asi vede: stojí stejně, jako ta bílá RSa, sice bohužel nemá S-tronic, ale zase je to quattro, tj. něco za něco...

Odkaz ke komentáři
Musím přiznat, že v této "nové" A4 jsem ještě neseděl, ale podle všech článků, co jsem četl, je prostorově podstatně lepší, než předcházející verze. A ostatně - vzadu v oktě moc místa taky není. A já vzadu stejně nejezdím ;) ale našel jsem ještě jednu, která to zatím asi vede: stojí stejně, jako ta bílá RSa, sice bohužel nemá S-tronic, ale zase je to quattro, tj. něco za něco...

Tak ja jsem v te nove sedel na letosnim autosalone v Brne a mel jsem tam lidi, se kteryma slo porovnavat...proste kamos si sedl dopredu na spolujezdce a nastavil si sedadlo a sel si sednout za sebe a ejhle, nohy zarazene v sedacce... u oktavky tohle nebylo...takze tim jsem myslel, ze je tam mene mista...ale ja bych to osobne taky prekousl, vzdyt je to prece audinka :D

Odkaz ke komentáři

Dneska jsem skoro celý den jezdil s novým supem, 2.0tdi, manual, elegance. Zklamání. Auto má najeto 13tis km a interiér vrže, podvozek není komfortní, ale skáče to, jak koza. Motor sice odhlučněný dobře, ale aerodynamnický hluk docela špatný. Sedačky oproti RS nic moc. Samozřejmě, prostorově je to skvostné...

Ale přesvědčilo mě to, že na superb kombi fakt čekat nebudu.

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

tywole Romane ty jsi blesk jako krava :D :( :D inzerat je tam uz nejmin 14 dni, na nekolik strankach se tu rozebira bile audi pak vyjadreni ze Opel jurach neresi a ze mozna BWM a ze 3jka je dost slabota snad 4 posty nad tim tvym a ty vyrukujes s bilou FL RS :D :) :) :) me neprestavas prekvapovat :)

Odkaz ke komentáři

No pánové, vypadá to, že kanárek asi ještě chvíli zůstane, audi je sice super, ale asi by to bylo finančně přespříliš náročné... Takže, abych zahnal smutek na Audi A4 Avant S-line, objednal jsem si do kanára nějaké drobnosti. Snad budu moct za pár dnů hodit fotky.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Tak tady je první výměna, ještě čekám na jednu, možná o něco zajímavější :)

Nutno konstatovat, že Columbus hraje se Sound Systemem o poznání lépe, než Audience. Faktem je, že jsem to nečekal. Takže hračička je to celkem příjemná. Doufám, že vydrží na svém místě stejně dobře, jako Audience ;)

Ještě se musí vyměnit lišta před spolujezdcem - zůstala tam díra po držáku telefonu :P

post-451-1255875617_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

U někoho v jiném fóru jsme se bavili o noteboocích. Dneska jsem si nechal nainstalovat do noťase Win 7, česká lokalizace, 64 bit. verze. Příjemné překvapení - podstatně rychlejší náběh i konec než Visty, celkov příjemné prostředí. Zatím to vypadá, že se dá doporučit.

Co mi trochu vadí - mám IBM X61s a zatím nemají vytvoření kompletní balík Think Vantage prográmků, které celkem usnadňovaly práci. Ale to snad rychle doladí...

Náběh a přechod do spánku je výrazně rychlejší, než u Vist, což se ostatně všude píše...

Odkaz ke komentáři
Jen přední nebo i zadní? A co jsi udělal s původníma??

Samozřejmě přední i zadní, nakodované airbagy i vyhřívání... Původní si vzal kamarád do své klasické octy... Už jsem je měl mít před 14 dny, ale dodali trochu jiný odstín předních a zadních sedaček, tak jsem musel chvíli počkat a dneska se konečně přehodilo...

Odkaz ke komentáři
Oká, já že fotos byly jen přední.

Kde jsi kupoval? Podle toho co píšeš mi přijde, že snad ve škodovce...

Přes kamarády ze škodovky, nebylo to přes servis... foto zatím jen předních - auto jsem si bral už ve tmě, jsem ještě v Boleslavi a nemám svůj foťák. Vyfotím to pořádně svým a za světla.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...