Pavel666 Odesláno Červenec 26, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2010 Co mám dělat když zapnu teplý vzduch a vyjde mi z toho divný pach jako magi.Pavel666 0 Citovat Odkaz ke komentáři
burek Odesláno Červenec 26, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2010 Co mám dělat když zapnu teplý vzduch a vyjde mi z toho divný pach jako magi.Pavel666 nechat udelat dezinfekci klimatizace 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dave 78 Odesláno Červenec 26, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2010 nechat udelat dezinfekci klimatizace Zdravím.pomůže i toto?http://www.nakupaprodej.cz/nakupaprodej-cz/eshop/1-1-Autokosmetika/25-2-Cistota/5/779-Cistic-klimatizace-150ml Nebo to bude stát za pytel.Zatím jsem to ještě nedělal a co nejdříve bych to chtěl vydesinfikovat,protože už to trochu smrdí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
labus Odesláno Červenec 26, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2010 Mě taky smrděla jak hnůj, tak sem zajel do škoda servisu, dal jim asi 1 500 a oni jí vyčistili. Trvalo to asi hodinu a pul, sežralo to skoro čtvrt nádrže, ale po smradu ani památky, i to chladí mnohem líp. Budou to už dva roky a klima stále svěží a bezt zápachu. Já si myslim, že nemá cenu zkoušet takový ty spreje. Táta je kupoval a doufal, ale stejně pak taky dal dva litry a má klid... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kitrab Odesláno Červenec 27, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2010 zápach a chlazení jsou 2 různě věci. zápach == desinfekce (sprej do ventilace za 200 kč řeší vše, servis 3x tolik a použije podobný spraj), chlazení == kontrola okruhu, dofouknutí média společně s výměnou oleje) cca 500-700 kč + 1g média kolem 0,5kč (pokud chybí) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pavel666 Odesláno Srpen 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 1, 2010 Dezinfekci jsem už dělal a nepomohloto. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lavi Odesláno Srpen 1, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2010 mě pomohlo, že pokud jedu s klimou, tak předtím než přijedu domů, tak jí vypnu a dym ventilátor naplno. stačí cca 10 - 15 min 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 2, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2010 Dělám to skoro stejně jako lavi, kousek od domu vypínám klimu (ventilátor nechám běžet na stejnou rychlost jako jel s klimou) a než auto schovám do garáže, tak to pár minut trvá a to se stačí ta vlhkost vyfoukat a nic potom nesmrdí. Dělám to tak co mám octu (3 roky) a zatím je vše v pořádku a bez zápachu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LuKKaS Odesláno Srpen 10, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2010 Pavel666: Len tak sa pozri ku motoru alebo ku pelovemu filtru ci tam nemas nejakeho mrtveho prizivníka ja som tam uz nasiel vselico :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pavlus Odesláno Srpen 11, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2010 Pokud to ani nechladí, je tam málo náplně = i málo maziva pro kompresor. Nech to doplnit, myslím že servis pořeší ten smrad. A budeš mít pokoj na pár roků ( snad :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blizard Odesláno Srpen 13, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2010 jednou za 2 roky nechávám zkontrolovat obsah chladícího média a zárověň s tím měním olej v klimě, jinak dezinfekci provádím zásadně sám, není na tom nic složitého a ten sprej si tam klidně můžeš vystříkat celý, v servisu ti jen letmo stříknou do výdechů a mají pro další 4 možná více aut. Jo podstatná je věc při dezinfekci je i výměna pylového filtru, ten beru s aktivním uhlím či co. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDI Life Odesláno Srpen 23, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2010 počkat proč dezinfikovat klimu když ,,zapnu teplej vzduch,, podle mě mu teče topení-ne výparník na klimu, ale uniká mu chladící kapalina do kabiny... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.