kocka87 Odesláno Říjen 6, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 6, 2015 tak to je paráda, příště objednám z ebaye 0 Citovat Odkaz ke komentáři
duke_luke Odesláno Říjen 11, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2015 Pozeram,ze menite farby interieru zaradom :) . Ma niekto skusenost s FLOCKovanim?je to nanasanie farby s textilnymi vlaknami a tymto sa tiez da dosiahnut zmeny v interieri. malo by to byt aj odolne oteru. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Říjen 11, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 11, 2015 Jo, černý stropnice a další věci jsou teď v módě :D S flockem zkušenost nemám, ale kdysi jsem nad ním přemýšlel, když jsem jím chtěl nastříkat sloupky a strop. Pár let zpět to dost frčelo a měl to skoro každej. No nakonec mě od toho odradilo pár recenzí. Prý to s odolností proti otěru taky není žádná sláva. Nevím no. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Říjen 12, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2015 Hlavne to už dneska imho neni IN 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Říjen 12, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 12, 2015 To je taky pravda :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Říjen 12, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2015 a na tom záleží? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Říjen 12, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 12, 2015 Nezáleží ;) Ať si každý udělá věci po svém, o tom žádná. Já si taky dělám úpravy na autě pro sebe a né pro ostaní. Nikdo nikoho nehaní. Šlo jen o konstatování, že už to prostě nefrčí ;) toť vše. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
duke_luke Odesláno Říjen 12, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2015 jop , nefrci. ako na madla dveri a tapace by som si to nedal,to sa oterom osucha,ale stropnicu na cierno a biele plasty dat do cierneho flocku by nemusel byt zly napad.ale tiez to bolo len konstatovanie. neplanujem to v blizkej buducnosti a je to len alternativa 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Říjen 20, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 20, 2015 Včera jsem od mé milované polovičky dostal dárek. Origo VW Trippling, přál jsem si ho už hodně dlouho, tak se mi to konečně splnilo A pánové, nepodceňujte ženy, páč nebýt mé přítelkyně, tak jsem ho snad ani nezapojil. "Banální" zapojení se v mém případě změnilo v peklo Na internetu jsem žádný návod nenašel, jen že se dá postupovat podle přiloženého návodu pro Passat B5, ale s malou změnou, barvy drátů totiž 100% nesedí. Takže jsem začal luštit z přiloženého návodu pro Passat B5. A jelikož k smrti nenávidím dráty, schémátka apod., tak jsem se v návodu po chvíli ztratil. Ještě k tomu, když návod pro B5 přesně nesedí pro O1. Nakonec převzala vedení montáže přítelkyně a za chvíli bylo hotovo :D . A odpoledne jsem se pustil do opravy dvojitého obrysového svícení. Jak je vidno, tak náš kocour taky přiložil ruku k dílu (ne, nikdo ho tam nevysadil, vylezl a ustlal si sám) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Říjen 20, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2015 Pěkný dáreček od přítelkyně, buď rád že ji máš a že Ti ještě s tím pomohla ! To by se mi stát nemohlo :) . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Říjen 20, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2015 dáreček super, taky jsem nad tím uvažoval :) kocour je klasik, máme doma taky kocoura a tohle dělá normálně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Říjen 20, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2015 To já když jsem dostal teď na narozeniny nějaký peníze, tak se přitule ptala, co si koupim ... řekl jsem, že nic moc, jenom novou řadičku do auta ... prej: "Zas něco do auta, jsem myslela, že si koupíš třeba nové boty..." :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pulsik Odesláno Říjen 20, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2015 Tak to máš šikovnou přítuli:D. Ketys: to poslouchám pořád :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Říjen 21, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2015 JJ, jsem na tom se svoji drahou polovičkou úplně stejně "zase nějaké blbiny na auto ?" :) Některé ženské to holt nechápou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
duke_luke Odesláno Říjen 21, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2015 original vw trippling je fajn vecicka, tiez ju mam a presne tak isto som pri zapajani pozeral,ze su inak farebne odlisene kable Tak som rychlo hladal zapojenie na nete,ale nasiel som,takze som to tiez uspesne dokoncil. Mna stvalo vypinovanie a prehadzovanie kablov, vobec sa mi to nedarilo . Remcanie zenskej poznam na sebe tiez ,hlavne,ked pred opravou tych zvukov, co som mal,alebo nejakych problemov, tak stale si rypala,ze vidis,to preto,ze do toho stale vrtas. Teraz je spokojna,lebo vsetko ide a prestal som na chvilu vrtat do auta zas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Říjen 21, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2015 Jo ... to je taky stejná písnička ... když se něco jednou za čas posere, tak je to proto, že do toho "vrtám" :D :D Jak kdyby se to jinak posrat nemohlo :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Říjen 21, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 21, 2015 Jj, trippling je super! Hrozně dobře a rychle se na něj zvyká. Člověka najednou začnou bavit výjezdy z kruháků a přejíždění z pruhu do pruhu :D Jinak jak tak čtu vaše příspěvky, tak s těma ženskejma je to koukám všude stejný ale buďme za ně rádi ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Říjen 21, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2015 ketys to je úplně přesně jak u mě :D něco udělám, vysere se něco jiného a hned kecy: furt se v tom hrabeš a proč to musíš zas spravovat? co s tím pořád děláš , vždyť to máš hezké?? a podobně :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Říjen 25, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 25, 2015 (upraveno) V pátek dorazil další díl skládačky. Abych ještě trochu využil potenciál VA turba, tak jsem pořídil sání z Fábie 1 RS a Intercooler z Avie A31 TURBO. Bohužel, abych napasoval IC do oktávky, tak budu muset nechat převařit boky na hlíník. Mám v plánu udělat vstup 50 a výstup 55 nebo 60mm. Už jsou objednány i nerezové trubky a kolena na vedení k a od FMIC, příští týden by snad měl materiál dorazit. Ještě v pátek večer jsem se pustil do čištění EGR. Pro EGR je připravená už i záslepka :D A musím uznat, že honit koně na rotačce je opravdu finančně náročnější sání F1RS měnší čištění EGR IC Avia - porovnání série O1 vs Avia vs kocour :D a záslepka pro EGR Upraveno Říjen 25, 2015 uživatelem kocka87 0 Citovat Odkaz ke komentáři
duke_luke Odesláno Říjen 25, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 25, 2015 pekne pekne. Skoda,ze na moj motor lepsie sanie nie je. To kocurie IC by podla mna uchladilo najlepsie Len neviem,kde by si tam napojil trubky . Teda predstavivost aj mam,ale nebudem to tu rozmazavat :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Říjen 25, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 25, 2015 Dobře jedeš toto si nenašel http://www.octaviaclub.cz/clanky/trippling-originalni-dil-vw-249.html ten kocour je parádní 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Říjen 25, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 25, 2015 Pěkné! Jen tak dál. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Říjen 25, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 25, 2015 No moc pěkně to ladíš , jsem moc zvědavý na výsledek ! Držím palce ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Říjen 26, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 26, 2015 Pánové, díky moc Snad se vše podaří realizovat dle představ. Náhodou, nevíte někdo o někom, kdo by umí převařit plastové boky IC na hliník? pekne pekne. Skoda,ze na moj motor lepsie sanie nie je. To kocurie IC by podla mna uchladilo najlepsie Len neviem,kde by si tam napojil trubky . Teda predstavivost aj mam,ale nebudem to tu rozmazavat :lol: No jen blbni ten by to spíš pěkně ohřál, páč teď má pěknej zimní kožich :D Dobře jedeš toto si nenašel http://www.octaviaclub.cz/clanky/trippling-originalni-dil-vw-249.html ten kocour je parádní Díky no tenhle návod jsem našel na stránkách skodaoctavia.cz, ale nebyl u toho ten soubor ve wordu a udělat to tedy jen podle toho strohého popisu, tak to prostě nejde :( ale jak jsem psal, naštěstí to přítule vyluštila z přiloženého návodu. No moc pěkně to ladíš , jsem moc zvědavý na výsledek ! Držím palce ! Díky sám jsem dost zvědavý, co z toho vyleze. Očekávám tak 165+PS a ke 400Nm, tak snad. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Listopad 18, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 18, 2015 (upraveno) Tak opět trochu přidám něco nového. Dnes ráno jsem vyzvedl auto z dipování. Dělala se střecha a zrcátka z bílé na černou, vše v matné. Trochu jsem měl obavu, jak to bude vypadat, ale povedlo se to a mám z toho radost :) Odpoledne jsem pak vyzvedl balík z CC a konče vyměnil všechny totálně hnijící venkovní lišty pod okny na dveřích. Původní už měli skoro 15 let, takže už to chtělo :D . No a dnes jsem také dostal od přítelkyně předčasného Ježíška v podobě světelné podložky pod manuální klimatizaci. Koupeno v Led-Backlight-Cars a na přání komplet bílé podsvícení. Původní diodový modul, který byl pod kolečkem ovládání rychlosti větráku místo klasické žárovky, už po roce přestal úplně osvětlovat panel klimy, takže večer kroucení knoflíků poslepu :D odjezd z dipu jedno foto na náměstí ve Slaném, oktávka vypadá mezi těma polododávkama jak zapadlej vlastenec diodová podložka klimy a instalace, místo toho průhledného světlovodu se dá podložka náš kocour si to opět nemohl nechat ujít a výsledek s celým interiérem Upraveno Listopad 18, 2015 uživatelem kocka87 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Listopad 18, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2015 bomba, jak střecha, tak podsvit :) netušil jsem že máš až takový nájezd, holka na to vůbec nevypadá 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Listopad 18, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 18, 2015 Díky moc ;) jo má najeto celkem dost, ale zatím slouží a pořád dělá radost a dokud nás STK nerozdělí, nechám si ji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 18, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2015 Dobře sis vyhrál a ta nadipovaná střecha vypadá dost dobře 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Listopad 19, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2015 parádní práce ještě to chce přesvítit tu schránku pod rádiem a bude to TOP 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Listopad 19, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 19, 2015 Díky kluci ;) jj, na tu schránku se chystam, už mam připravený bílé diody a odpory, takže během týdne bude hotovo. Jen tedy musím někde sehnat novou trafo pájku, páč ta 30 let stará co mam, už asi nefachá, prohřejvá kadely moc dlouho :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.