marekczek Odesláno Srpen 30, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2013 a dostanu i slevu, když to budu brát ičo či sro? díky Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Září 6, 2013 Sdílet Odesláno Září 6, 2013 Díky Martine těším se na další obchod :) Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Září 12, 2013 Sdílet Odesláno Září 12, 2013 Martine dííky.. balíček už je doma, aj na Slovensko na druhý deň.. Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Září 12, 2013 Sdílet Odesláno Září 12, 2013 Aj já děkuju za rady a rychlou dodávku Martinovi (a samozřejmě za slevu) Odkaz ke komentáři
Ladinek Odesláno Září 14, 2013 Sdílet Odesláno Září 14, 2013 (upraveno) Ahoj, tak musim Jeldu maximalne pochvalit, uz jsem u nej bral nekolikrat veci a vzdy OK. Ted se me v pondeli rozstrelilo turbo a do druheho dne od objednani jsem mel na stole noveho Garreta, proste parada, stejne jako v lete se sklem, ktere jsem si byl vyzvednout osobne (sportakem, Jelda vi, byl jsem rad ze tam veslo a dovezl jsem ho 350km domu nerozbite :-) ), alespon jsem se mohl osobne seznamit. Jeldo jeste jednou moc diky nove turbo vali dobre a uz ma nalitano skoro 500km :-) Diky Lada Upraveno Září 14, 2013 uživatelem Ladinek Odkaz ke komentáři
Jirbe Odesláno Září 17, 2013 Sdílet Odesláno Září 17, 2013 (upraveno) Moje zkusenost s obchodem je nakonec dobra. Zapomnel sem zadat do objednavky jednu malickost a chtel ji pridat. Telefon nikdo nebral, tak sem poslal 2 maily a bez odpovedi. Trochu me to stvalo dnes sem byl prijmne prekvapen, ze dodavka obsahovala i onu malickost navic. Nakonec tedy vse v poradku B) jen trochu poladit tu komunikaci :) cc-autodily Upraveno Září 17, 2013 uživatelem Jirbe Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Září 17, 2013 Sdílet Odesláno Září 17, 2013 Ot: ty wole ty zijes? Jak se daří? Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Září 30, 2013 Sdílet Odesláno Září 30, 2013 V pátek objednané zboží, hned v pondělí to dorazilo, ještě dárek platná autolékárna a sleva pro člena klubu. Naprostá spokojenost, díky moc. Odkaz ke komentáři
kaspel Odesláno Říjen 3, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2013 jELDA: díky za rychlou odpověď. Včera pozdě v noci jsem napsal dotaz na díly a ráno odpověď a dobré ceny. Už budu sepisovat objednávku. Stačí mailem nebo se musím registrovat na e-shopu? Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Říjen 3, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2013 Zpravidla staci mailem. Vzdy tak u Martina objednavam ;-) Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Říjen 7, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2013 Tak, pro členy clubu je lepší mail, získáš automaticky slevu Odkaz ke komentáři
Jirbe Odesláno Říjen 10, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2013 Ot: ty wole ty zijes? Jak se daří? JJ jeste ziju. Dari se docela dobre, dekuji za optani ;) Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Říjen 10, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2013 Tak opět musím napsat jen slova chvály. Objednávka vyřízena neskutečně rychle a navíc skvělá cena. Díky Martine Odkaz ke komentáři
kaspel Odesláno Říjen 11, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2013 jELDA - super komunikace, okamžité odpovědi. Ve středu odesláno (čekalo se na rozvody), dnes ráno přišlo. Odkaz ke komentáři
matop Odesláno Říjen 14, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2013 caute. mam v plane vymenu zotrvaku na mojej 1,9tdi/77kw a nejak to nemozen najst na vasej stranke. v spojkovej sade su podla ceny iba spojkova sada okrem zotrvaku ci sa mylim ? Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Říjen 14, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2013 Napis mail přímo Jeldovi, má moc práce a nestíhá to tady už moc sledovat Odkaz ke komentáři
Ororo Odesláno Říjen 17, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2013 Dnes také doručeno v pořádku. Díky. Odkaz ke komentáři
TomášT Odesláno Říjen 20, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2013 Opět jsem objednával nějaké drobnosti. Akorát jsem nějak nenašel něco kam se dá napsat členství v OC. Nicméně jsem využil částku v kasičce...takže nějakou kačku jsem ušetřil tak a ještě jsem vyzkoušel doručení přes zásilkovnu...takže to byla další úspora. A jsem velmi spokojen. Výdejní místo mám prakticky u práce, žádný nahánění PPLáka a doručení o polovinu levnější. :palec: Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Říjen 25, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 25, 2013 Super práce a další plusový body do sbírky pro Martina a jeho tým! Co nebylo v úterý, to se do dneška objednalo. Fakt super přístup a rád v tomto obchodě "investuji" peníze Odkaz ke komentáři
zetor Odesláno Leden 12, 2014 Sdílet Odesláno Leden 12, 2014 Tak teď jsem tady na to narazil... Tak to je fajn páč Koso(Kosořice) mám dva kiláky od baráku, tak až tam pojedu pro něco, tak to zjistím osobně, jestli mám slevu. SUPER... ;) Odkaz ke komentáři
cougar7 Odesláno Leden 31, 2014 Sdílet Odesláno Leden 31, 2014 doposud jsem byl nadmíru spokojen s cenami, kvalitou a rychlostí dodání, ale teď, když zjišťuji že jako len OC dostanu ještě slevu? Radostí se snad zblázním :D Odkaz ke komentáři
Tomik315 Odesláno Únor 10, 2014 Sdílet Odesláno Únor 10, 2014 Neuvěřítelná rychlost, kotouče ještě ten den byly ready ikdyž je fyzicky ještě ráno neměli--- no neuvěřitelná rychlost. Děkuji Martinovi za opravdu parádní přístup, rychlost a cenu :-) Odkaz ke komentáři
Guest Adam162 Odesláno Březen 9, 2014 Sdílet Odesláno Březen 9, 2014 Po skúsenostiach s cc-autodily nemá význam kupovať diely na auto inde. Perfektné ceny, rýchlosť doručenie a bezproblémová komunikácia. Jednoducho TOP! (len škoda, že som sa len teraz dočítal, že aj tam môžem mať zlavu ) Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Březen 19, 2014 Sdílet Odesláno Březen 19, 2014 Další suprova obědnávka u Martina Děkuji Já vždy obědnám na servru a do poznámek stačí napsat že jsem členem OC +ID a sleva je jistá Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Březen 19, 2014 Sdílet Odesláno Březen 19, 2014 Ono kolikrát stačí Martinovi zavolat a je vše A1. Tuhle jsem poslal tady SZ a když jsem si v pondělí dopoledne přijel, bylo vše nachystáno. Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Duben 1, 2014 Sdílet Odesláno Duben 1, 2014 jELDA - jednani, domluva, rychlost, cena... proste jeho klasicky standard nejvyssi tridy! :palec: Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Duben 1, 2014 Sdílet Odesláno Duben 1, 2014 Marto super,dnes vse prislo jen muzu doporucit,perfektos Odkaz ke komentáři
Jimmi Odesláno Duben 1, 2014 Sdílet Odesláno Duben 1, 2014 Dnes další dobrá práce týmu CC. Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky