Přejít na obsah

CC-AUTODÍLY


Doporučené příspěvky

Musím taky jELDU pochválit. Naposledy jsem objednával jen samotnou páčku na světla byla doma do dvou dnů a za super cenu. Jen mě ale zarazila jedna věc a to rok výroby té páčky, byl na ní rok 2001. Né že by mě to vadilo, na té páčce je to jedno, ale v léte mě čekají rozvody, jasně že je budu brát na CC, ale představa 10 let starého řememu mě drobet děsí. Doufám, že se jELDO nebude zlobit když se zeptám takhle veřejně, jak je to u tebe s tím stářím náhradních dílů? Může se stát že by byl řemen starý třeba 10 let?

Odkaz ke komentáři

tak když slyšim ty recenze tak sem si taky obědnal něco na auto :) když bude spokojenost tak přibudou i další věci k obědnání :)

________________________

Tak mi vcera prisel balicek. Je spokojenost. Poprosil jsem je o zaslani nejdyl do patka a splnili ikdyz mi volali jestli mi muzou poslat neoriginalni... Takze komunikace super, ceny vynikajici a rychlost dodani super :-). Dikes chlapci :-)

Upraveno uživatelem Pepik90
Odkaz ke komentáři

u Jeldy druhý nákup

 

v pondělí obědnáno dneska doma Zimmermann sport kotouče na předek a zadek + destičky i pylovej a vzduchovej filtr :palec: :palec: :palec: a zase parádní cena :palec: a bezvadná domluva !!! :palec:

 

Děkuji Děkuji děkuji ještě že tě mám Jeldo :pivo:

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Ahoj, nedořešil to někdo? Mám taky 1,4 TSI 2013 Liftback a takovou nestabilitiu jsem u žádného auta nezažil 😞 okresky jsou v pohodě ale jak člověk zajede na dálnici nebo jede rychleji, tak je auto šíleně nestabilní, stačí aby trochu foukl vítr a autem mě to hodí do strany.. Kola nafoukané dle doporučení výrobce, geometrie OK.. Neměnil někdo třeba převodku řízení ?
    • Laurinka je na prodej, cena k diskusi. Najeto 360 tkm, pravidelně měním rozvody a olej, tankuju jen Maxxmotion. Motorově všechno v pořádku, klimatizuje, interiér nese známky používání, exteriér odpovídá věku a nájezdu, začíná reznout, lak se loupe, takže co si budem... Minimálně jako pracant bude ještě dlouho jezdit (STK 01/2024), hezky hrát (zesík, můžu nechat i subwoofer).  Je čas se posunout dál, Baghíra zůstává doma. Fotky ještě nemám, průběžně čistím interiér.
    • Tak udělal sem co jste psal, sundal sem i manžety kde jsou spojené tyčky k řízení ale v tyčkách žádná vůle vše jde slyšet od hřebenu..ještě to řízení má takový stěhovací šroubek tím tomu asi nepomůžu? A 2. Otázka, řízení musí být ze stejného modelu? Mám 7.97 tj.kratší čepy..
×
×
  • Vytvořit...