micou Odesláno Září 14, 2015 Sdílet Odesláno Září 14, 2015 Ahojte. Díky všem za podporu a rady a hlavně díky JOKIR za tabulku s kódy. Byl to nakonec kód 39, vše funguje jak dříve. Ještě jednou díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jokir Odesláno Září 14, 2015 Sdílet Odesláno Září 14, 2015 Tak to je dobrá správa :-) Corner funguje ? V prílohe je vypnutie denného na ručnú brzdu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
micou Odesláno Září 14, 2015 Sdílet Odesláno Září 14, 2015 Ahoj. Ano, corner funguje. Díky za tu ruční brzdu, ale vracel jsem noťas s diagnostikou, tak se k tomu asi dnes nedostanu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lotus Odesláno Září 27, 2015 Sdílet Odesláno Září 27, 2015 Zdravim , mam Octaviu Combi II FL 4x4 CR motor CFHC r.v.2013 , a nemam Corner , nechapem to ved asi mam ESP a tym padom aj snimac natocenia volantu , netreba to iba nakodovat? Dakujem Lotus 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Září 27, 2015 Sdílet Odesláno Září 27, 2015 Snimac natoceni volantu mas vzdycky, tebe musi zajimat jakou mas bcm... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lotus Odesláno Září 27, 2015 Sdílet Odesláno Září 27, 2015 Snimac natoceni volantu mas vzdycky, tebe musi zajimat jakou mas bcm... Prosim ta ako to zistim? Aku by som mal mat aby to islo? Dakujem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Září 27, 2015 Sdílet Odesláno Září 27, 2015 diagnostikou? A necituj příspěvek nad tebou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Září 27, 2015 Sdílet Odesláno Září 27, 2015 karlos ti radi uplne zbytecne nesmyslne veci, jednoduse "koukni" jestli mas mlhovky, pokud ano, corner ti pujde aktivovat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Září 27, 2015 Sdílet Odesláno Září 27, 2015 Nesypu si popel na hlavu, ale i ja jsem si to vygooglil a dekuju za nove info. Tohle napsal Rolbar v roce 2011: žádná komfortka, ale BCM jednotka - jednotka palubní centrální sítě, pokud má auto mlhovky, tak jednotka corner podporuje, stačí jen dobře nakódovat, platí pro vozy od MR2008 včetně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Září 28, 2015 Sdílet Odesláno Září 28, 2015 karlos ti radi uplne zbytecne nesmyslne veci, jednoduse "koukni" jestli mas mlhovky, pokud ano, corner ti pujde aktivovatI "koukání" na to jestli mám mlhovky když chci corner mi přijde nesmyslný :) Z druhý strany když autor píše že asi má ESP bych se radši podíval zda mám mlhovky a pokud ano už bych sháněl někoho s diag. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Září 28, 2015 Sdílet Odesláno Září 28, 2015 ja mel jen ASR a fungovalo to, zkratka staci mit opravdu jen mlhovky, viz info co vyhledal karlos. Takze pro Lotuse velice rychle ZJISTENI zda mu pujde ci nepujde corner ... jen jeste dodam, ze u FL se musi zaskrtnout 2 bity (nevim z hlavy ktere to presne jsou) ale jeden je corner po natoceni volantem a druhy je corner po smerovce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Září 28, 2015 Sdílet Odesláno Září 28, 2015 Jo, ja nemam ESP a corner funguje...treba len nakodovat ak su hmlovky, nic viac :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lotus Odesláno Září 29, 2015 Sdílet Odesláno Září 29, 2015 Zhanam niekoho v Bratislave , ale nikto nie je ochotny :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Září 29, 2015 Sdílet Odesláno Září 29, 2015 skus sa spytat uzivatela 160R, ak si najde chvilu casu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lotus Odesláno Září 29, 2015 Sdílet Odesláno Září 29, 2015 Uz som mu pisal , ale asi nema cas. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Paposk Odesláno Prosinec 18, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2015 Ahojte , vie mi niekdo nakodovat corner na mojej octavke 2 combi po fl , som z bratislavy .dakujem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milis258 Odesláno Únor 2, 2016 Sdílet Odesláno Únor 2, 2016 Ahoj páni, prosím vás, corner mám dokódovaný, nee z vyroby. Na natočení volantu funguje, ale na blinkry nejde, jen špatné kódování? Octavia 2 face r.v. 09, Děkuji :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Únor 2, 2016 Sdílet Odesláno Únor 2, 2016 nemáš někde svoje kódování? ¨Na předFL to jde přes byte 23 nastavit na 0C, ale na FL jsem to ještě nedělal... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Únor 2, 2016 Sdílet Odesláno Únor 2, 2016 Na FL to nemusi podporovat BCM... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Únor 6, 2016 Sdílet Odesláno Únor 6, 2016 pokud na FL jsou mlhy, funguje corner vzdy, navic u FL se koduje zvlast natoceni volantu a pak na blinkr, nemas akorat ten blinkr nakodovany ... zaskrtni si v centralni elektrice Byte 17 bit 0 a budes to mit i na blinkr 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michal1808 Odesláno Červen 20, 2016 Sdílet Odesláno Červen 20, 2016 Zdar kluci mám Octavii FL RS combi 125kw DSG MR 2010 půjde corner dokódovat nebo to nejde...moc děkuji za odpověď. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Červen 20, 2016 Sdílet Odesláno Červen 20, 2016 Půjde 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS-CR Odesláno Červenec 2, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2016 Ahoj všem ve spolek. Pořídil jsem si dvojkovou RS combi - takovou tu přechodovou verzi (5/2009) - elektronika, zrcátka a vnitřek je FL ale ještě starej předek a zadek. Každopádně tam mám centrální jednotku 1K0937087 BCM PQ35 H Pomocí tohoto skvělýho fora se mi už podařilo nakódovat funkci Corner (volant/směrovky), zapnutí mlhovek při couvání, mlhovky jako denní světla (50% svítivost) + vypínání ruční brzdou. Při tom denním svícení bych ale rád, aby svítili pouze ty přední mlhovky a ne i obrysovky na celým autě - rád bych verzi North Amerika day runnig lights. Nevíte jak na to? Kamoš to tak měl na obyč oktě 2005 - denní svícení pouze mlhovkou + vypnutí ruční brzdou + denní svícení bylo na palubce indikováno kontrolkou potkávacího světla. Díky za případné rady Předpokládám, že zprovoznění pravé mlhovky se bez nějakého většího zásahu dodnes nepodařilo vyřešit... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fireee Odesláno Červenec 2, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2016 Pravou mlhovku dokoduješ jednoduše přes dlouhý kódování a stejně i ty mlhy na denní svícení s indikací na palubce, sám to tak mám a nevidím v tom žádný problém, v elektrice si pročti téma o kódování, vše tam je napsáno. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS-CR Odesláno Červenec 2, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2016 Právě že jsem se snažil a vše pročítal a mám obavu, že u mojí jednotky to právě lehce nakódovat nejde - všude jsem se dočetl jen to, že mlhovka ani US svícení kódováním přes VAG nejde - jen úpravou samotné BCM jednotky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Červenec 2, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2016 (upraveno) Ahoj všem ve spolek. Pořídil jsem si dvojkovou RS combi - takovou tu přechodovou verzi (5/2009) - elektronika, zrcátka a vnitřek je FL ale ještě starej předek a zadek. Každopádně tam mám centrální jednotku 1K0937087 BCM PQ35 H Sry že se tu budu blbě ptát ale co to je ta přechodová verze? To neznám. Vypadá to jako že popisuješ tourku ale ta není RS. Upraveno Červenec 2, 2016 uživatelem šulda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Červenec 2, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2016 RS modelový rok 2009 byl tanhle hybrid, podobně scout, v době příchodu FL ještě nebylo vše připraveno a nepřeklopila se komplet výroba. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS-CR Odesláno Červenec 2, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2016 V pohodě. No u těch RS je vždycky všechno o nějakej měsíc posunutý, takže na obyč verzích byl Facelift už od podzimu 2008, ale u RS až od 06-07/2009. Takže já mám 05/2009 což už je Common Rail, Facelift elektrika, interiér a zpětný zrcátka, ale pořád to má ještě starou tvář - pro mě ideál. Prostě je to taková přechodová/kombinovaná verze RS mezi předFL a FL 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Červenec 2, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2016 Díky za odpověď.Člověk se pořád učí;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
h2oenergy Odesláno Červenec 2, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2016 To Martin RS-CR Mas elektriku z face modelu cili denni sviceni jako amerika nejde a parkovacky budou svitit vzdy to same druha zadni mlhovka, tam je treba zasah do eepromu a zapsat jinou hodnotu to ale nejde pres vcds. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.