MartinRS-CR Odesláno Červenec 2, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2016 To h2oenergy - jo to jsem si bohužel myslel. Takže jsem momentálně asi na maximu, co tam teď dokážu nakódovat. Jak jsem koukal na návody ze starších verzí, tak mám pocit, že na těch starších jednotkách bylo těch možností k nastavení daleko víc a jednodušších a užitečnějších. Takže pokud budu chtít druhou zadní mlhovku a denní na mlhovkách bez obrysovek a na kontrolce, tak jedině úprava BCM jednotky... Je tu někdo, kdo s tím má zkušenosti? Je to bezpečný? Kolik by to stálo atd.? Případně odkud (já Brno a okolí). Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin666Belial Odesláno Září 11, 2016 Sdílet Odesláno Září 11, 2016 Zdravím, našel by se někdo spolehlivej z KV kraje kdo by mi cornery nakodoval? Mám O2 FL 2012 a myslím, že by to mělo jít podle toho co jsem si zatím přečetl... Předem díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alesisko Odesláno Září 20, 2016 Sdílet Odesláno Září 20, 2016 Ahoj, našel by se někdo Prahy a okolí kdo by mi cornery nakodoval? Mám O2 FL 2011?? Předem díky moc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fireee Odesláno Září 20, 2016 Sdílet Odesláno Září 20, 2016 V Praze Rolbař :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alesisko Odesláno Září 21, 2016 Sdílet Odesláno Září 21, 2016 V Praze Rolbař :-) Díky poslal jsem zprávu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Smith10 Odesláno Září 21, 2016 Sdílet Odesláno Září 21, 2016 Ahoj...minulý týden jsem si stáhl aplikaci Carista do mobilu a připojil se k autu....šlo přes to zapnout funkci Corner + "spousta" dalšího. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alesisko Odesláno Září 21, 2016 Sdílet Odesláno Září 21, 2016 Ahoj...minulý týden jsem si stáhl aplikaci Carista do mobilu a připojil se k autu....šlo přes to zapnout funkci Corner + "spousta" dalšího. To funguje ale pouze tehdy když má auto bluetooth. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bagr3210 Odesláno Září 21, 2016 Sdílet Odesláno Září 21, 2016 Myslim si,ze k tomu BT auto mit nemusi,ale budes muset dokoupit OBD BT adapter..Ten myslim stoji cca 300Kc..Vetsi "strach" mam ale,ze dana apka v "zakaladu" moc muziky neudela..Osobne bych obetoval mozna radeji klon kabel..a muzes si pak delat vic veci sam,nez nekoho dokola hledat..Kdyby jsi mel cestu do LBC,klidne Ti to udelam ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Smith10 Odesláno Září 21, 2016 Sdílet Odesláno Září 21, 2016 Ahoj...ano, mam ten BT adaptér již delší dobu a min. víkend jsem tu našel vlákno ohledně té aplikace...tak jsem si ji stáhl a vyzkoušel to...to co jsem nastavit chtěl jsem tam našel....funkce corner ; protočení ručiček při zapnutí zapalování ; vypnul to opoždění setření štěračem po ostřiku a ještě nejaký věci... ...takže mě to příjemně překvapilo,že to šlo nastavit i touto formou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bagr3210 Odesláno Září 21, 2016 Sdílet Odesláno Září 21, 2016 Tak to je skvela zprava.. Muzes odkaz na tu verzi dat sem i pro nas ostatni? Nebo do SZ? Odesláno z mého SM-G900FD pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest tomxass Odesláno Prosinec 11, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2016 Ide na FL dokodovat prisvecovanie cez den (mam svetelny senzor). Teda cez den mi svietia hmlovky ale chcem do zakrut aby svietila len ta strana kam idem, da sa to? Uz som to videl na nejakej Octavii FL. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Prosinec 11, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2016 Corner jde u O2FL zapnout pouze při zapnutých světlech, při denním svícení to nejde... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS-CR Odesláno Prosinec 12, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2016 A taky k čemu je takový přísvicování přes den dobrý? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bagr3210 Odesláno Prosinec 12, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2016 Taky by mne to zajimalo.. Odesláno z mého SM-G900FD 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fireee Odesláno Prosinec 18, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2016 k ničemu :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ramik1 Odesláno Prosinec 24, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2016 Krásný den přátelé, Jsem nováček v clubu a svou Octavii jsem si pořídil před několika dny. Jedná se o OC 2 po FL, ročníkový model 2013 ve výbavě Elegance a rád bych aktivoval přísvit mlhovkami do zatáček. Když jsem se díval na mlhovky, vidím tam dvě žárovky, ale v zatáčce se bohužel přísvit nespustí. Navštívil jsem proto Škoda Auto přímo na Ostravské pobočce s tím, že bych chtěl přísvit aktivovat. Bohužel mi sdělili, že se do řídící jednotky nemohli dostat. Proč mi neřekli :-( Vůz je původem z ČR vč. ověřené servisní historie, po prvním majiteli, servisováno pouze u autorizovaných servisů - většinu originálních dokladů jsem dostal k vozu. Ověřeno přes Cébii. Nedokázal by mi prosím někdo pomoci s tímto "problémem" ? Předem děkuji a přeji krásné svátky Vánoční a šťastný následující rok 2017 :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Prosinec 24, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2016 2 žárovky... blíž ke středu auta mlhovka, krajní je denní svícení. přísvit do zatáček funguje jen při potkávačkách a ještě jen do 30-40km/h. Pokud stojíš na místě, dáš potkávačky a blinkr do prava nebo do leva, mlhovka se nerozsvítí? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ramik1 Odesláno Prosinec 24, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2016 2 žárovky... blíž ke středu auta mlhovka, krajní je denní svícení. přísvit do zatáček funguje jen při potkávačkách a ještě jen do 30-40km/h. Pokud stojíš na místě, dáš potkávačky a blinkr do prava nebo do leva, mlhovka se nerozsvítí? Velice děkuji za rychlou reakci ! Tuto kombinaci jsem nezkoušel. Vždy jsem měl zapnuté hlavní světlomety. Vyzkouším to s těmi potkávačkama. Velice díky za TIP. Jen jsem neuvedl, že na voze nejsou xenony, což asi by nemělo mít vliv?! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
skalickyd Odesláno Prosinec 24, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2016 2 žárovky... blíž ke středu auta mlhovka, krajní je denní svícení. přísvit do zatáček funguje jen při potkávačkách a ještě jen do 30-40km/h. Pokud stojíš na místě, dáš potkávačky a blinkr do prava nebo do leva, mlhovka se nerozsvítí? Připojil se v diagnostice (vcds třeba) a v ŘJ 9 - centrální elektrika , kodovani ,prez lcode ,nevím kterém bit přesně ,ale je to tam napsaný už ,ted jde ještě o to jestli ti to s téma mlhovkama pujde Odesláno z mého VFD 700 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Prosinec 24, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2016 potkávačky = tlumené, teda aspoň u nás na jihu:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ramik1 Odesláno Prosinec 24, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2016 potkávačky = tlumené, teda aspoň u nás na jihu:) Tak zkoušel jsem.. Když dám světla do polohy "nula" svítí pouze denní svícení. Pokud jsem dal blinkr, nebo zatočil koly nic se nerozsvítilo. To stejné bylo u ostatních poloh u zapnutí světel. Přísvit mlhovkami se prostě nezapne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Prosinec 24, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2016 pravdepodobne nebyl u tveho vozu ve vybave a je ptreba jej dokodovat... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ramik1 Odesláno Prosinec 24, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2016 pravdepodobne nebyl u tveho vozu ve vybave a je ptreba jej dokodovat... Ano, je to možné. Nebo spíše jasné. Bohužel jak jsem již psal, tak mi nejde do hlavy, proč mi ve Škodovce řekli, že se do jednotky nemohli dostat.. ?! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Prosinec 24, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2016 skodovka to nedela navic 90% lidi v autorizaku jsou totalni lopaty, bohuzel... :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ramik1 Odesláno Prosinec 24, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2016 skodovka to nedela navic 90% lidi v autorizaku jsou totalni lopaty, bohuzel... :( Dobře, děkuji za info :unsure: . Nabídl mi pomoc člen klubu, tak zkusím štěstí u něj! Rozhodně díky za váš čas a tipy! :beer: :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
h2oenergy Odesláno Prosinec 25, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2016 V Ostrave neni problem dokodovat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Prosinec 25, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2016 Proč nový téma na notorickou a hlavně vyvěšenou věc? http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=556&page=13&do=findComment&comment=1659173 ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS-CR Odesláno Prosinec 29, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2016 Ano, je to možné. Nebo spíše jasné. Bohužel jak jsem již psal, tak mi nejde do hlavy, proč mi ve Škodovce řekli, že se do jednotky nemohli dostat.. ?! Protože ve škodovce je to příplatková výbava za tuším 2500 chechtáků, tak to pak nemůžou jejich manící v servisu lidem jen tak nakódovat, protože by pak tu cenu těžko u zákazníků obhajovali = je to strašně složitý a nejde to. Jestli seš někde od Brna, tak se zastav :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chipik Odesláno Leden 3, 2017 Sdílet Odesláno Leden 3, 2017 Protože ve škodovce je to příplatková výbava za tuším 2500 chechtáků, tak to pak nemůžou jejich manící v servisu lidem jen tak nakódovat, protože by pak tu cenu těžko u zákazníků obhajovali = je to strašně složitý a nejde to. ... ale to se lidem strašně těžko vysvětluje. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin666Belial Odesláno Leden 7, 2017 Sdílet Odesláno Leden 7, 2017 Já už se tady no fóru po tom pídím asi rok a pomoc mi ještě nikdo nenabídnul... Odesláno z mého LG-D855 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.