Přejít na obsah

HEX CAN Kabel

kubajs

Doporučené příspěvky

Samotný kabel ve správci zařízení máš??? (ovladač kabelu)

Dělá ti to i nepřipojené k autu?

Ještě předpokládám, že používáš soft co jsi dostal s kabelem a nic jsi neaktualizoval, jinak by mohl být také KO.

Nemá cenu dávat COMy, máš ho snad do USB.

Ještě také jsou problémy s 64 bitovými Windows.

nenájde ho aj vtedy,keď nie je pripojený k autu,keď ho zapojím do PC,tak ho nájde,ale keď ho zapojím do USB portu v NB,tak ho nenájde,porty sú v pohode,pretože mi USB kľúč berie normálne a hneď ho nájde...áno,používam soft,čo som dostal ku káblu,už mi aj "konečne" naskočilo,že chce akualizáciu softu,klikol som na to,zobrazilo mi stránku na aktualizáciu,ale som v tomto totálny amatér,tak teraz neviem,ktorú aktualizáciu stiahnuť :(

http://www.ross-tech.com/vcds/download/ ?

sorry,za moje stupidné otázky,ale toto je moja prvá skúsenosť s VAGom :rolleyes: a ďakujem ti,že sa so mno trápiš a ešte aj sami :(

Odkaz ke komentáři

NIC NEAKTUALIZUJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jinak ti ten kabel chcipne!!!

Co mas za Windows (32 nebo 64 bit) ??? Pod Windows7 64bit jsou problemy s ovladacem, je potreba nainstalovat XP mod a spustit to v nem.

Jestli mas Windows7 32bit tak muze byt kabel KO tedy pokud mas v poradku USB (jako ze asi ano).

Odkaz ke komentáři

Luban:Tak v NB používam Windows 7 a pri ikonke VCDS na ploche je 64bit,kábel som neaktualizoval a ani po vašich radách neaktualizujem :palec: ...nemohol by si mi prosím ťa poslať odkaz,odkiaľ si stiahol XP mod?

Stanson:kde nájdem správcu zariadení? :lol:

riešim to ešte so samim,tak som zvedavý,ako to celé dopadne,či nebudem musieť kúpiť druhý kábel :huh:

Odkaz ke komentáři

Já mám také Win7 64bit, kabel 11.3.0, a postupoval jsem následovně:

Nainstaloval jsem z dodaného CD VCDS 11.2.0 beta (11.3.0 beta měla poškozený instalátor). Je to verze pro 32bit, takže logicky kabel nefungoval.

Stáhl jsem si nejnovější VCDS z Ross-tech (11.11.0), nainstaloval včetně ovladačů, ale nespustil!!!

Následně jsem připojil kabel, spustil původní 11.2.0 a vše chodí jak má, i bez XP módu. Samozřejmě jsem pak zakázal aktualizace a dávám si pozor, abych nespustil originál verzi.

Výhodou v mém případě je to, že ta původní verze je beta, takže se nainstalovala do jiného adresáře než originál verze. Pokud by na dodaném CD byla už release verze, nejspíš by bylo ještě potřeba odinstalovat novou verzi a znovu nainstalovat původní z CD, ale bez ovladačů.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
Guest hruzipet

Zdravim vsechny,

taky se pridam se zkusenosti. Koupil jsem kabel zde: http://www.chinabuye.com/vag-908-1-vagcom-updated-odx-data-for-vw-audi

Prislo rychle, avsak zklamani prislo, kdyz jsem nainstaloval ovladac a software do pocitace(z prilozeneho CD)

Vse probehlo ok, kabel po zapojeni rozpoznan a ovladac nainstalovan. Avsak pokud chci program spustit, tak jej vidim ve spravci uloh, ale po chvili se ukonci. Zkousel jsem na vice pocitacich i operacnich systemech. (Nespoustel jsem s jinou verzi software)

Je jasne, ze kabel zpet cinanovi posilat nebudu, jelikoz postovne by asi bylo drazsi, nez kabel. Cili jsem nakonec zkusil z webu od cinana (http://www.chinaautodiag.com/) nainstalovat spustit verzi VAG-COM Release 704 a s timto programem vse funguje. Mate nekdo podobnou zkusenost, ci je tady nekdo kdo vlastni tento kabel a funguje mu to s verzi dodanou s kabelem(VAG908_Installer_v160)?

Mate nejaky napad, pros ce program ukonci, predpokladam , ze program nedetekuje kabel?

Cinanovi urcite napisu, avsak uvitam, pokud budete mit nejaky napad, jak to rozchodit.

Jinak co se tyka ovladace na WIN7 x64, mohu potvrdit, ze drive popsany postup skutecne funguje.

Diky za pripadnou radu,

Petr

Odkaz ke komentáři

Já mám také Win7 64bit, kabel 11.3.0, a postupoval jsem následovně:

Nainstaloval jsem z dodaného CD VCDS 11.2.0 beta (11.3.0 beta měla poškozený instalátor). Je to verze pro 32bit, takže logicky kabel nefungoval.

Stáhl jsem si nejnovější VCDS z Ross-tech (11.11.0), nainstaloval včetně ovladačů, ale nespustil!!!

Následně jsem připojil kabel, spustil původní 11.2.0 a vše chodí jak má, i bez XP módu. Samozřejmě jsem pak zakázal aktualizace a dávám si pozor, abych nespustil originál verzi.

Výhodou v mém případě je to, že ta původní verze je beta, takže se nainstalovala do jiného adresáře než originál verze. Pokud by na dodaném CD byla už release verze, nejspíš by bylo ještě potřeba odinstalovat novou verzi a znovu nainstalovat původní z CD, ale bez ovladačů.

zní dobře, ale mě na žčb kabel nejel a když jsem ho dal do starého NB s WXP 32b už se taky nerozjel :(

nemáš tip ?

Odkaz ke komentáři
Guest hruzipet

S VAG908_Installer_v160 nemám problém, jen VAG908 nelze spustit bez zapojeného kabelu, měl jsi kabel připojen?

Jj, kabel jsem samo pripojeny mel. Mam F-Secure antivir a dal jsem jej vypnout, ale nepomohlo.

V mem pripade je divne, ze to se starsi verzi funguje, test kabelu probehne vporadku.

Jeste zkusim s tim trochu polaborovat az bude cas...

Odkaz ke komentáři
Guest otompotom

Zdravím Vás, a mám dotaz. Koupil jsem kabel VAG908 z chinabuye s VCDS 908 ale mám problém s OII FL 2011 kde ve VCDS vidím jen jednotku Engine a nic víc, OII 2010 a 2005 se mi podařilo v pohodě nakodovat co jsem potřeboval.

Díky za pomoc.

Odkaz ke komentáři
Guest otompotom

No máš starú verziu. Prečo si neobjednal poslednú?

Ahoj, protože jsem pako a měl jsem to víc proštudovat. Ale jde to upgradovat, co jsem prolézal anglické fórum. Která verze to už umí? 10.6?

Odkaz ke komentáři

Dobrý den, mám diagnostiku (VCDS 10.6) kterou jsem zkousel na skoda yeti fungovalo naprosto v pořádku ale ted jsem byl na garančce a když ted pripojím diagnostiku tak vidím jen jednotku motor a nic víc. A navíc mě před tím fungovala funkce meřené hodnoty a ted ne. Nevíte kde je problém ? děkuji

Odkaz ke komentáři

Stacit ti to bude, ale proc jsi si vybral zrovna tuto verzi? Mrkni se tam po novejsi verzi 11.xx ty maji novejsi popisky a kodovani se ti pak bude lepe delat. Program je samozrejme soucasti kabelu a musis pouzit vzdy jen ten co ti k tomu cinan da jinak se ti kabel blokne. Takze zakazat aktualizace a NIC NEAKTUALIZOVAT a neztahovat z netu jine verze!!!

VCDS je totez jako VAG, drive se to jmenovalo VAG, pak to kvuli pravum prejmenovali na VCDS.

Upraveno uživatelem luban
Odkaz ke komentáři

balijp: To na obrázku je len základná diagnostika OBDII, na OII s tým neurobíš nič užitočné. Odporúčam buď ten originál za 200 eur, alebo potom robiť pokusy s čínou. Ale keď si tie číny zrátaš, tak po niekoľkých pokazených sa dostaneš na cenu toho originálu :huh:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...