Martin_TDi Odesláno Květen 25, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 25, 2012 Jedno malé jubileum... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Květen 25, 2012 Sdílet Odesláno Květen 25, 2012 muzes si rict, ze se blizis pomalinku k polovine zivota motoru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Květen 28, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 28, 2012 Ten motor je skvělý a věřím, že bude dobře sloužit ještě mnoho let a km. Je sotva zajetý ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červen 12, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 12, 2012 Před cca rokem jsem koupil na celé auto nové kotouče Zimmerman sport a desky Textar, nové vodící čepy Meyle. Před výměnou brzd jsem nechal zkontrolovat celý podvozek, vyměnil jsem tlumiče a zadní puky+geometrii, brzdy jsem opatrně zajížděl a myslel že bude vše OK, ale po cca 18 tis.Km jsem začal pociťovat zase jemné vibrace do volantu. Půjčil jsem si setinový úchylkoměr s magnetickým držákem a zkontroloval jsem házení jak nábojů, tak i kotoučů. Náboje mi hází 0,02mm, takže OK, LP kotouč hazí venkem 0,05mm, vnitřkem 0,12mm (tohle už je lehce přes mez), PP kotouč hází vnitřkem i venkem 0,05mm (tento je OK). Tak a teďka mi poraďte kde je problém? Jezdím normálně, žádný závodník. Byl jsem s tím v servisu, znova jsem nechal zkontrolovat nápravu, všechno OK. Jen mi řekli, že Zimmerman už taky není tak super jako byl kdysi, prý se část výroby dělá v Polsku. Hlavně že na krabici bylo Made in Germany, ale kdo ví. Doporučili mi origo Ate, TRW nebo Feroda. Ještě mi poradili zkusit prohodit levý kotouč za pravý, tak jsem to zkusil a teďka čekám co bude ale už bych si je nekoupil. Jo a na jedné fotce jsou zadní puky Febi po roce provozu. Kvalitka.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Červen 12, 2012 Sdílet Odesláno Červen 12, 2012 Tak ono ten silentblok může vypadat po roce podsatně hůř, s tím počítej V podstatě i na svoje staré auto pořád používám originální díly, žádný tuning nebo druhovýroba. Zkušenosti se spoustou dílů od druhovýrobců mám podobné jako Ty s brzdama 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Červen 12, 2012 Sdílet Odesláno Červen 12, 2012 Ty asi tak Martine, ja jsem si dal na zelenou taky zimmermany a po roce byly hyn. Ted jsem na zelene trw a dva roky jezdi jak ma. Na rs mam brembo max a 4pisty hryzou a kotouce drzi jak maji. Kotouce bych stocil a dojezdit dale. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červen 12, 2012 Sdílet Odesláno Červen 12, 2012 Zimmermany jsou opravdu na nic, rikal mi to kdysi kamarad v praci a ja jsem tomu nechtel verit a ted mam i ja problemy, sice mam od Zimmermana jen zadni bubny, ale po 2 letech jsou ovalne, takze je ted musim nechat stocit a to jezdim normalne... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červen 12, 2012 Sdílet Odesláno Červen 12, 2012 (upraveno) Martas ja jsem taky zimmermany zavrhnul. Na Lilo se mi zvlnily a kdyz jsem ted delal Bublinu tak dostala komplet Ate a brzi to jak slak ;) Ale musim te pochvalit,ze hned jdes po problemu a dokonce si sezenes takove silene udelatko Upraveno Červen 12, 2012 uživatelem Kube 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červen 12, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 12, 2012 Tak to víš, auto je moje hoby, takže nesnesu nějakou nefunkční věc na autě. Cokoli se potentí, tak se snažím to co nejdřív dát do pořádku. Chvilku na těch brzdách ještě pojezdím a pokud nebudou OK, tak koupím ATE nebo Bremba. Brzdy musí být 100%. Jezdím dost často s vlekem a tam to škubání bylo cítit dost, teďka po přehození kotoučů se mi to zdá lepší. No uvidím... Držte palce! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Červen 12, 2012 Sdílet Odesláno Červen 12, 2012 Jo to znam Martine, auto jenom "psikne" a dostane to co ma 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červen 13, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 13, 2012 Máš recht, je to prostě srdcovka !!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červen 25, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 25, 2012 Tak proběhla příprava na STK: překontroloval a vyčistil jsem brzdy, trošku obnova nátěru kotoučů a třmenů, umytí motoru, obnova nátěru nápravnic a výfuku. No a pak jsem to vzal mokrou cestou přes interiér a nakonec exterier s autokosmetikou Riwax. (šampon, leštěnka a vosk). Moc dobře se s tím dělalo, mnohem líp než s Turtlle-wax. Ale ťukance od kamínků to odstranit neumí . Kapota je už oťukaná dost... Tak tady je pár fotek. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Červen 25, 2012 Sdílet Odesláno Červen 25, 2012 pěkná leštěnka a máš super garáž PS: nedovedu si představit udržovat ten textilní béžový interiér. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červen 26, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 26, 2012 (upraveno) Díky za pochvalu snažím se a garáží jsem si splnil jeden sen. Auto mi naleštěné vydrží jen krátkou dobu. Jezdím denně do práce a jen prach na tmavém autě je hodně vidět už druhý den. Jak třeba trošku pokropí jemný deštík, už je to špinavé. Ale je fakt, že v létě to myju cca co 14 dní a myju to rád! Jo a se dvěma deckama je béžový introš taky sranda, v autě můžou jíst a pít jen vyjímečně. Jinak včerejší EMISE A STK zcela bez závad. Na 8 let staré auto je to slušné! Upraveno Červen 26, 2012 uživatelem Martin_TDi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červen 26, 2012 Sdílet Odesláno Červen 26, 2012 Hezky Martas. Blahopreji s STK a ME 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Červen 26, 2012 Sdílet Odesláno Červen 26, 2012 Martine o špinění tmavého auta vím své :o ,vyměň to za stříbrnou metlu jako já :D a je klid,špína není vidět :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červen 27, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 27, 2012 No už mě to taky napadlo že bych auto nechal manželce a koupil něco novějšího se světlou barvou (modrá RS nebo capucino...) , ale zatím to nechám tak jak to je. Příští rok to budu muset pořešit. Jinak jedna pracovní fotečka - stále se něco buduje (naloženo 1,2tuny+vlek 250kg). Do toho našeho kopce (14% stoupání) už holka pěkně funěla na 3°. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Červen 27, 2012 Sdílet Odesláno Červen 27, 2012 A určitě to holka zvládla v pohodě,ale dáváš ji pěkně zabrat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červen 27, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 27, 2012 Tak to víš, občas ji dopřávám dobrotky v podobě kvalitní a pečlivé údržby, čištění, dobrou naftu s VIFem a pak se musí na oplátku pořádně zapotit.... Turbíčko jsem samosebou nechal vydýchat ať nedostane nějakou škaredou nemoc! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radeček Odesláno Červenec 19, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2012 Cau Martine. Konecne jsem nasel tvoje vlakno a cele ho prolezl. Mas super auticko :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Září 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Září 7, 2012 Díky za pochvalu, snažím se auto udržovat v perfektní kondici ! Ty to máš taky moc super ! Jinak po delší době pár novinek: 1)Přední Zimmerman brzdy se prohozením levého kotouče za pravý srovnaly a vůbec nehážou, je to trochu zvláštní, ale je to tak. 2)Ještě jsem si dopřál takovou malou radost v podobě nového MaxiDotu od Cosbyho, moje původní budíky s červenýma GTi ručičkama putovaly taťkovi do jeho auta a ty jeho se pokusím prodat. Kdyby měl někdo zájem, tak se ozvěte. 3)Zima už se pomalu blíží, tak jsem včera už nakoupil nové papučky - Continetal TS 850, snad budou fungovat aspoň tak dobře jako moje staré Dunlop WS 3D-na těch jsem najel víc jak 40 tis.Km. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Září 8, 2012 Sdílet Odesláno Září 8, 2012 Jedno malé jubileum... krásný jubileum, já tam měl nedávno o sto míň (40000 km) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Září 10, 2012 Autor Sdílet Odesláno Září 10, 2012 Tak to nemáš ani pořádně zajeté 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Září 10, 2012 Sdílet Odesláno Září 10, 2012 hmmm, Conti TS850 chci taky kupovat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Září 10, 2012 Autor Sdílet Odesláno Září 10, 2012 Sice na výdrž nebudou tak dobré jako Dunlopky, ale ta směs gumy je měkoučká, takže to bude líp zabírat na sněhu a ledu. Doufám ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Září 10, 2012 Sdílet Odesláno Září 10, 2012 Jsem na ně zvědavej, za kolik si je sehnal? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Krookous Odesláno Září 10, 2012 Sdílet Odesláno Září 10, 2012 Taky si je chystám koupit, počítám 1400,- / ks? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Září 10, 2012 Autor Sdílet Odesláno Září 10, 2012 JJ, sehnal jsem je za 1420 Kč +50 Kč za přezutí za kus. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Říjen 28, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 28, 2012 Tak proběhla zimní příprava akorát včas, takže nahozeny nové pneu Continental TS850, gumotextilní koberce a samosebou mytí, leštění a voskování na zimu+ochana chromované koncovky výfuku. Krásně strávené celé odpoledne v garáži 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Říjen 28, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2012 Contíky mám taky, vyzkoušeny a zatím super 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.