Přejít na obsah

Jakou nabíječku?

Konny

Doporučené příspěvky

• o 4 měsíce později...

Pánové.., nabíječka z lidlu není šmejd ale opravdu kvalitní nabíječka mám ji několik roků a otestoval jsem ji opravdu dosti.Nabíjel jsem s ní i větší baterie 160Ah, trvá to dýl ale nabije pokud někdo hledá dobrou věc za solidní peníz má jasnou volbu.Používám jak na moto i celý vozový park nikdy problém.Doporučil jsem kamarádovi co má traktory a dodávky, rozhodl se že mi dokáže že ji zničí a utahá nějak se mu nezadařilo...běžně používá jako konzervátor zapnutý v kuse 6 měs.nechci z toho dělat super nabíječ pro porovnání mám ještě ctek 5A a nepoznám rozdíl.Dokonce to opravdu pulzuje.A navíc 3roky záruka.Mějte se.

Odkaz ke komentáři
  • o 7 měsíců později...

Tak to se dival nejak blbe :D . Vlastnim tuto nabijecku uz nekolik let a pri nabijeni se baterka od auta opravdu odpojovat nemusi. Jinak jsem s ni max. spokojenej a uz mi dokazala ozivit 2 mrtve baterky (auto a motorka). Ta na motorce sice po oziveni vydrzela jen mesic, ale u auta baterka slape porad (od dubna 2013) :palec:

Odkaz ke komentáři

To je jedno, hlavně že ji má doma, určitě s ní bude spokojenej :) . Jen když bude nabíjet hodně vybitý baterky, tak ta nabíječka nedokáže rozpoznat jaké nabíjecí napětí má použít, tak je potřeba ji trochu pomoct, takže např. u 12V baterky ji ukázat třeba jinou baterkou nebo nějakým 12V trafem, že má nabíjet 12ti volty. Jak se chytne, tak už nabíjí bez problémů (tedy jen pokud je baterka OK) ;)

Odkaz ke komentáři
  • o 3 měsíce později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...