KaJe Odesláno Říjen 11, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2013 Tak CTEK MXS 7.0, 12V, 7A je tedy super, ale ta cena je úplně někde jinde - cca 2500 až 3000,- Kč. Nevím jestli bych jí využil a vůbec uměl využít. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavelhermanice Odesláno Březen 4, 2014 Sdílet Odesláno Březen 4, 2014 Pánové.., nabíječka z lidlu není šmejd ale opravdu kvalitní nabíječka mám ji několik roků a otestoval jsem ji opravdu dosti.Nabíjel jsem s ní i větší baterie 160Ah, trvá to dýl ale nabije pokud někdo hledá dobrou věc za solidní peníz má jasnou volbu.Používám jak na moto i celý vozový park nikdy problém.Doporučil jsem kamarádovi co má traktory a dodávky, rozhodl se že mi dokáže že ji zničí a utahá nějak se mu nezadařilo...běžně používá jako konzervátor zapnutý v kuse 6 měs.nechci z toho dělat super nabíječ pro porovnání mám ještě ctek 5A a nepoznám rozdíl.Dokonce to opravdu pulzuje.A navíc 3roky záruka.Mějte se. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pavlus Odesláno Březen 5, 2014 Sdílet Odesláno Březen 5, 2014 Já mám nabíječku z Lidlu 4 roky a v práci to samé a bez problémů, šlape jak hodinky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
duke_luke Odesláno Březen 6, 2014 Sdílet Odesláno Březen 6, 2014 lidl the best :palec: and lowcost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Říjen 9, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2014 Dnes je v Lidlu nabíječka autobaterii tak fičím tam 0 Citovat Odkaz ke komentáři
witt Odesláno Říjen 9, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2014 jj, ta je léty osvědčená 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gaston 1 Odesláno Říjen 9, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2014 Také mám z Lídlu a jsem též spokojen. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kracco Odesláno Říjen 9, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2014 Tuhle nabijecku sem vydel v nejakym testu kde ji rozebraly a ma uplne totozne vnitrnosti jako nabijecka od bosche za cca 2500 kc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radess Odesláno Říjen 10, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2014 No otec si ji chce kupovat taky, ale na videu videl, ze se pri nabijeni barerie musi odpojit od auta. Je to pravda? Nebo to nejak blbe videl :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 10, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 10, 2014 Tak to se dival nejak blbe :D . Vlastnim tuto nabijecku uz nekolik let a pri nabijeni se baterka od auta opravdu odpojovat nemusi. Jinak jsem s ni max. spokojenej a uz mi dokazala ozivit 2 mrtve baterky (auto a motorka). Ta na motorce sice po oziveni vydrzela jen mesic, ale u auta baterka slape porad (od dubna 2013) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radess Odesláno Říjen 10, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2014 Supr :) uz ji ma doma.... Asi to nejak spatne pochopil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 10, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 10, 2014 To je jedno, hlavně že ji má doma, určitě s ní bude spokojenej :) . Jen když bude nabíjet hodně vybitý baterky, tak ta nabíječka nedokáže rozpoznat jaké nabíjecí napětí má použít, tak je potřeba ji trochu pomoct, takže např. u 12V baterky ji ukázat třeba jinou baterkou nebo nějakým 12V trafem, že má nabíjet 12ti volty. Jak se chytne, tak už nabíjí bez problémů (tedy jen pokud je baterka OK) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radess Odesláno Říjen 10, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2014 Diky moc Konny, info mu predam ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 10, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 10, 2014 Nemáš zač, ten postup co jsem napsal, se ale týká jen u hodně vybitých baterek (třeba místo 12V má baterka už jen 8V), tak aby si tvůj otec nemyslel, že to musí dělat pokaždé, když chce nabíjet baterku :D ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Leden 13, 2015 Sdílet Odesláno Leden 13, 2015 Zase nabijecka v nabidce. http://www.lidl.cz/cs/nabidka.htm?action=showDetail&id=22969 nebo http://www.lidl.cz/cs/nabidka.htm?action=showDetail&id=22970 kterou vzit :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gaston 1 Odesláno Leden 13, 2015 Sdílet Odesláno Leden 13, 2015 Mám už 2 roky tu na prvním odkazu (teda starší typ) a spokojenost.Záleží na tobě zda využiješ startovací stanici. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.