Tomekkk Odesláno Únor 16, 2016 Sdílet Odesláno Únor 16, 2016 Zdravím, chtěl bych si do auta nechat doělat HF bluetooth jednotku. Chci se zeptat, zda je lepší zakoupit ten plechový držek pod sedadlo s plastovým krytem nebo stačí ten pěnový se suchým zipem? Může někdo doporučit? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka_ai1 Odesláno Únor 19, 2016 Sdílet Odesláno Únor 19, 2016 Má někdo zkušenosti s kompatibilitou HF GSM III rSAP a telefony i Phone?.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
h2oenergy Odesláno Únor 19, 2016 Sdílet Odesláno Únor 19, 2016 rSAP a iPhone nebude fungovat. Jabko nepodporuje vzdálený režim sim, 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka_ai1 Odesláno Únor 19, 2016 Sdílet Odesláno Únor 19, 2016 ....ani po instalaci nejake aplikace? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
h2oenergy Odesláno Únor 19, 2016 Sdílet Odesláno Únor 19, 2016 Nutné použít metodu tzv. jailbreaku a nainstalovat aplikaci rSAP. Jinak projdi google a máš tam toho dost. Pokud potřebuješ telefon hacknout tak je to na jiné forum. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka_ai1 Odesláno Únor 19, 2016 Sdílet Odesláno Únor 19, 2016 Muže tedy po instalaci rSAP fungovat i iphone plnohodnotne jak např.Samsung? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stomko Odesláno Únor 19, 2016 Sdílet Odesláno Únor 19, 2016 No plnohodnotne ako plnohodnotne, zalezi na telefone a sw. Minule som riesil "problem" - pri parovani s Samsung Galaxy Xcover 3 si medialny system vypytal povolenie o vzdialenu spravu SIM. Ked som to povolil, medialny system sa korektne pripojil, vsetko fungovalo, avsak telefon zahlasil ze sa nenasla SIM, a jedine co bolo mozne spravit bolo telefon restartovat (na displeji svietila len tato hlaska). A tak po kazdom pripojeni bolo potrebne telefon restartovat, lebo sa ta hlaska nedala zrusit. Nakoniec som teda vzdialeny rezim SIM nepovolil, a pripojil sa iba cez BT profil. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka_ai1 Odesláno Únor 19, 2016 Sdílet Odesláno Únor 19, 2016 Me teda nejlíp fungoval SG S 2,ted mam S 4 a je s tim taky problém,který je ale v telefonu...jiný S 4 funguje bez problemu...resim právě že bych ho vyměnil za iphone 5S ale chci aby mi to fungovalo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
plutonium-Michal Odesláno Únor 20, 2016 Sdílet Odesláno Únor 20, 2016 Ahoj mám dotaz při připojování k hf v autě to po mě nechce žádný spojovací PIN dá se někde nastavit? A druhá otázka dá se nastavit bluetooh jméno na jiné? Děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stomko Odesláno Únor 21, 2016 Sdílet Odesláno Únor 21, 2016 Spojovaci PIN sa pyta iba pri parovani. Ak chces nejakym sposobom eliminovat automaticke pripajanie, pri niektorych telefonoch mas moznost pri parovani (ne)povolit automaticke pripajanie bez opytania. Co sa tyka mena - myslis na mobile? To si nastavis na mobile. Niektore to maju v nastaveni bluetooth, ine to beru automaticky podla nazvu telefonu resp. majitela telefonu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
plutonium-Michal Odesláno Únor 21, 2016 Sdílet Odesláno Únor 21, 2016 Spojovaci pin to prave nechce ani pri prvnim spojeni, a co se tyka jmena nemyslim telefonu, ale jmena HF 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Únor 22, 2016 Sdílet Odesláno Únor 22, 2016 Nemyslí jméno mobilu, ale v mobilu se dá změnit jméno HF Škoda UHV na něco jinýho. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
h2oenergy Odesláno Únor 22, 2016 Sdílet Odesláno Únor 22, 2016 V menu telefon na maxidotu v sekci bluetooth by měla být položka název a ta se dá změnit, každá verze to má trochu jinak. U některých se to dá změnit přes diagnostiku jak název tak pin. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
plutonium-Michal Odesláno Únor 22, 2016 Sdílet Odesláno Únor 22, 2016 přes maxidot to nezměním.. potřebuju to změnit přes VAG ale kde to hledat... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Březen 14, 2016 Sdílet Odesláno Březen 14, 2016 Otázka, umí nějaká z pozdějších jednotek diakritiku SMS na RNS? Momentálně mám 730C, takže mám SMS jen na maxidotu a velice často mi chodí SMS právě s diakritkou :/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzepen Odesláno Duben 14, 2016 Sdílet Odesláno Duben 14, 2016 Zdravim, omlouvam se, pokud se to jiz resilo, ale nevite, proc mi nejde volat pres BT od Skody? Hovory prijmu, ale pri vytaceni mi to rekne, ze spojeni se nezdarilo. Musim vytocit cislo primo z telefonu. Dekuji. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Postman007 Odesláno Duben 27, 2016 Sdílet Odesláno Duben 27, 2016 Zdar chlapi, mám S5 mini (v něm nainstalován Bluetooth Phonebook) a GSM III a do včerejška se mi pároval bez problémů, včera jsem aktualizoval software v telefonu a od té doby se nelze připojit, maxidot mi píše, že telefon není kompatibilní, poradí někdo co s tím? :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
telkom Odesláno Duben 27, 2016 Sdílet Odesláno Duben 27, 2016 Ahoj,mám v Touranu 2012 hf jednotku 5n0035730d a za boha k ní nemůžu spárovat žádný telefon. Telefon sice jednotka vidí,na maxidotu se objeví heslo pro párováni,ale po jeho zadáni se buď nestane nic a maxiku stále svíti heslo,nebo vyskočí hláška,že se sparováni nezdarilo. Zkoušel jsem to s telefony iphone6s,xperia Z i nokia 2700,ale vždy stejná situace. Jediné co se mi podařilo,bylo spojit iphone jako prehravač medií. K hf nemám připojenou anténu,ale to by snad nemělo mit na sparováni vliv. Nemá někdo nějakej typ,než to definitivně prohlásím za vadu hf a rozdupnu ho? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
h2oenergy Odesláno Duben 27, 2016 Sdílet Odesláno Duben 27, 2016 Musíš se podívat jestli máš nastavený UHV nebo rSAP režim jednotka by měla podporovat oba, v rSAP (vzdálená sim) režimu ti to nebude fungovat každým telefon a červivé jablko určitě ne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
telkom Odesláno Duben 27, 2016 Sdílet Odesláno Duben 27, 2016 Jenže kde se to dá nastavit? Ve vagu v přizpusobení,ani kódování jsem to nikde nenašel a maxiku taky žádná volba není možná. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
h2oenergy Odesláno Duben 27, 2016 Sdílet Odesláno Duben 27, 2016 V menu telefonu na maxidotu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
telkom Odesláno Duben 28, 2016 Sdílet Odesláno Duben 28, 2016 Jenže mě maxidot krom spárováni žádné jiné nastavení nenabízí. A to právě nevím proč? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ferda25 Odesláno Duben 28, 2016 Sdílet Odesláno Duben 28, 2016 Dáno typem hf jednotky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
telkom Odesláno Duben 28, 2016 Sdílet Odesláno Duben 28, 2016 Jak jsem psal. Mam 5N0035730d 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Anoymus Odesláno Květen 20, 2016 Sdílet Odesláno Květen 20, 2016 Zdar, mám GSM II, maxidot a amundsena, přes bluethoot se s mojí S4 úplně normálně spárujeme vč. přenesení kontaktů z telefonu do auta. PROBLÉM nastává až když chci někomu volat nebo přijmout hovor na obou stranách je to hluché. Kluci v ARAVERU to dnes zkoušeli rozchodit a bohužel se bije novější verze bluethoot v telefonu se starší v autě (zkoušel se i jiný telefon a uplne napohodu šel "mechanikův"). Bylo mi doporučeno vyměnit jednotku bluethoot v autě což byla první možnost a druhá co jsem se dočetl zde je možná instalace aplikace do mobilu která by to dokázala fixnout. Kerá aplikace by to mohla fixnout dle mého rozhodně levnější volba než li měnit jednotku v autě. PS. Škoda Superb 6/2012 Díkec za radu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomekkk Odesláno Květen 25, 2016 Sdílet Odesláno Květen 25, 2016 Zdravím, chtěl bych se zeptat, zda je možno dostat seznam hudebních skladeb přehrávaných přes A2DP z mobilu na displej rádia či maxidot?V autě mám jednotku 3C8035730E a rádio swing. Při přehrávaní hudby z mobilu se na rádiu i maxidotu zobrazí jen BT audio a skladby nejde ani na rádiu ani páčkou pod volantem ovládat a posouvat. Je potřeba lepší rádio, např. Bolero, nebo to nepůjde ani potom? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
h2oenergy Odesláno Květen 25, 2016 Sdílet Odesláno Květen 25, 2016 Podpora Amundsen +, Columbus vše závisí na softu rádia, RCD510 VW, funguje na Boleru se mi nepodařilo rozjet. Nižší verze rádií jsou bez podpory. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Longerski Odesláno Červen 20, 2016 Sdílet Odesláno Červen 20, 2016 Ahoj. Mam O2 predFL, Maxidot, radio Nexus, MF volant. Na telefonu vyhledam, Skoda UHV, ale po chvilce pripojovani telefon(android 6) napise, ze nelze navazat spojeni. Nevite, kde muze byt problem? S Bratrovo Lumii se k autu pripojm v pohode. Diky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DawiDX Odesláno Červen 23, 2016 Sdílet Odesláno Červen 23, 2016 (upraveno) Ahoj, mam GSM jednotku 3C8 035 730 A s podporou A2DP. Prehravani funguje, nicmene ovladani telefonu z obrazovky Columbusu (HW H05, SW 41xx) ne - sipky vpred/vzad jsou zasedle. Poradi mi nekdo, kterou (non-rSAP only) jednotku s podporou hlasoveho ovladani koupit, aby podporovala i AVRCP protokol? Predpokladam, ze v uvahu pripadaji akorat 7P6 035 730 (nejsem si jisty jetli ma hlasove ovladani), 3C8 035 730 a 5N0 035 730... Jake revize? Upraveno Červen 23, 2016 uživatelem DawiDX 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.