lubinob Odesláno Září 8, 2009 Sdílet Odesláno Září 8, 2009 Podarené fotečky... Muselo tam byť krásne... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Září 8, 2009 Sdílet Odesláno Září 8, 2009 To jsem rád, že se mi podařilo změnit váš názor a začal se vám facelift líbit. A samozřejmě díky za pochvaly fotek, snažil jsem se, i když mi už manželka nadávala, že mám ráději auto než jí, protože jí jsem tak často nefotil.Ještě jsem vyhrabal pár fotek. No počkéééj, to že jsem ti pochválil fotky neznamená že jsem změnil názor na FL 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Září 8, 2009 Sdílet Odesláno Září 8, 2009 a taky s tema foliovejma mracitkama je fo FL uz tak jen napul ze jo, ty tomu FL pridavaji dost na krase 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Září 8, 2009 Sdílet Odesláno Září 8, 2009 kurwa... Storm mě předběhl.... :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Září 8, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 8, 2009 No počkéééj, to že jsem ti pochválil fotky neznamená že jsem změnil názor na FL Zapomněl jsem dát za tu první větu smajlíka. Věděl jsem, že názor nezměníš ani ty ani ostatní, i když tedy nechápu proč, protože mi se FL líbí daleko více než před FL, hlavně tedy FL s mračítky, ale i bez je hezký, prostě to auto omládlo a zároveň působí dospěleji. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Září 8, 2009 Sdílet Odesláno Září 8, 2009 Tož víš jak, věc názoru. Ale jak píše Olaf - s těma mračítkama jsi to vymyslel dobře a pokud budu mluvit za sebe, tak jsi fakt borec už jen skrz dobře vyřešených parkovaček - ty vypadají fakt luxusně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Září 8, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 8, 2009 Tak díky, zrovna od tebe si pochvaly cením, máš tady jednu z nej Oktávek a jsi mým vzorem v decentní úpravě auta. Opravdu stačí pár detailů a auto vypadá parádně. Já mám v plánu podobná kola jako máš ty a taky ještě snížení o cca 2cm s HR pružinama. Časem ještě možná přední RS nárazník a možná nějaké křídlo (vždycky jsem křídlo měl a líbilo se mi, ty bys ho asi nedal). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Září 8, 2009 Sdílet Odesláno Září 8, 2009 Pěkný auto a nádherný fotky! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Září 24, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 24, 2009 Mám pár nápadů na úpravu, co by mohlo jít pomocí VAGu a chtěl jsem se zeptat, jestli to někdo umí. 1. Chci, aby mi při brždění svítily zadní mlhovky, aby to prostě svítilo nahoře i dole. 2. Chci, aby mi standardně svítily obě mlhovky. 3. Chci, aby mi po otevření auta svítily přední i zadní parkovačky. 4. Chci, aby mi po zapnutí parkovaček svítily i denní světla, ale v menší intenzitě (cca 20%). Jde to? Kdo mi to udělá? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Září 24, 2009 Sdílet Odesláno Září 24, 2009 ako iste vies :lool: mam komplet LED svetla - a neviem preco, sa mi pri zabrzdeni automaticky rozsvieti aj ziarovka hmlovky (ale len v slabsej intenzite ako parkovacka). Bude to asi mensou spotrebou LED brzdoviek... Inac dost pochybujem, ze cokolvek z toho, co chces sa da nakodovat (okrem 2. zadnej hmlovky)... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CorradoVR6 Odesláno Září 24, 2009 Sdílet Odesláno Září 24, 2009 ja si zas myslim ze vacsina sa nakodovať da..na predfl urcite... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Září 24, 2009 Sdílet Odesláno Září 24, 2009 Ahoj Libore, zkus kdyžtak kontaktovat Doliho - ten je přes tyhle věci machr. Nebo tady u nás v Regionu Rostama - toho zas budu brzo kontaktovat já ohledně denního svícení přes mlhovky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Září 24, 2009 Sdílet Odesláno Září 24, 2009 Mám pár nápadů na úpravu, co by mohlo jít pomocí VAGu a chtěl jsem se zeptat, jestli to někdo umí. 1. Chci, aby mi při brždění svítily zadní mlhovky, aby to prostě svítilo nahoře i dole. Jde to? To určitě jde (aspoň na předFL). Storm tě správně odkázal na Doliho .. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Září 24, 2009 Sdílet Odesláno Září 24, 2009 STORM: o pouziti mlhovek jako denni sviceni taky uvazuju, ale zase nemam senzor na svetlo ... coz je trosku blbe :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Září 25, 2009 Sdílet Odesláno Září 25, 2009 Na pred FL tie prvé dve veci nie sú problém, tiež mám nakódované obidve hmlovky a aj hmlovky ako brzdy... :) Ale na FL je iné kódovanie a či to už niekto skúšal to neviem... A tie rozsvietené obrysovky po domknutí som už niekde videl, ale ešte som po tom nepátral... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Září 25, 2009 Sdílet Odesláno Září 25, 2009 No mi by se na pred FL taky libilo ze by se pri odemceni rozsvitily obrysovky ... nevite jestli to jde na pred FL? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Září 25, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 25, 2009 Díky za odpovědi. Na starém fóru mi napsali, že ať si dám bacha na ztrátu záruky. Jak to je, mohl bych opravdu přijít o záruku? Ono jsou to takové blbostičky, které k ježdění nejsou důležité, ale každý to znáte, každý chcete mít své auto trochu jiné než ostatní a rádi si vylepšujete své auta. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Září 25, 2009 Sdílet Odesláno Září 25, 2009 Tak neviem aký vplyv by to malo na záruku, tiež mám ešte v záruke a niektoré veci mám už prekódované... ;) a v servise ani pri serviske a ani pri oprave po srnke nezistili že tam je Ecobox... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Září 25, 2009 Sdílet Odesláno Září 25, 2009 1 s * za barvu ;) názor na FL jsem nezměnil, pořád se mi nelíbí... ALE! jak jsi to TY vyřešil s těma mračítkama, tak to se u tebe měli pánové disajnéři od Škodovky podívat, jak to má vypadat! Tomu říkám uplést z ho..a bič! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Září 25, 2009 Sdílet Odesláno Září 25, 2009 Díky za odpovědi. Na starém fóru mi napsali, že ať si dám bacha na ztrátu záruky. Jak to je, mohl bych opravdu přijít o záruku?Ono jsou to takové blbostičky, které k ježdění nejsou důležité, ale každý to znáte, každý chcete mít své auto trochu jiné než ostatní a rádi si vylepšujete své auta. Já jsem nechal kódovat auto ještě v záruce, však to jde kdykoliv vrátit do původního stavu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Září 25, 2009 Sdílet Odesláno Září 25, 2009 když ti to bude kódovat třeba Rolbař, tak nemám vůbec žádnou obavu! už mi dělal spoustu věcí a vždy to bylo za :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Září 25, 2009 Sdílet Odesláno Září 25, 2009 ked nepoznam Rolbara, nakoduju hmlovky ako brzdove aj v servise? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Září 26, 2009 Sdílet Odesláno Září 26, 2009 tak muzes zkusit Vasu je z Prostejova, v servise se obcas cukaji a nebo reknou ze to neumi aby to nemuseli resit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Září 26, 2009 Sdílet Odesláno Září 26, 2009 no ved, po tom co 10 tyzdnov onanovali s nakodovanim dennych svetiel na FL... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Září 26, 2009 Sdílet Odesláno Září 26, 2009 Zadní mlhovky obě dvě jdou nakodovát ale nepočítej s tim že to daji dokupy v autorizovaném servisu.Měl jsem to tam a byl to otřesný způsob jakym se mi vymlouvali že to nejde a že k tomu je potřeba jiná jednotka což je totální KRAVINA.Doli mě to poslal a šlo to během 10 minut ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Září 26, 2009 Sdílet Odesláno Září 26, 2009 A je to legální, aby člověk nemusel brzdit ruční brzdou, když za ním pojedou policajti? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
omicron Odesláno Říjen 7, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2009 Tohle FL kodovani by me rovnez zajimalo, navic bych privital moznost nastaveni pro el. sklapena zrcatka, aby se sklopila po kazdem zamceni auta dalkou. Takto se sklopi jen pri pridrzeni ovladani (stejne jako pro zavreni oken ci sibru). Pro odklopeni zase ihned po dalkovem odemknuti, a ne az po nastartovani, jako se deje nyni... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Říjen 10, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 10, 2009 Bratranec z Alfa Romeo clubu mě navnadil na měření výkonu u TDI Funa, měli tam hromadné měření a cena tak byla nižší (800), tak jsem tam dnes s nimi zajel. Byl to dost hukot, jak se kola točila 250kou. Výkon mi to změřilo na 185 koní a točivý moment 284 Nm, auto je bez úprav, normální série, mělo by mít 160 koní a točivý moment 250 Nm, tak buď mám nějaký lepší kus, nebo mu to měří nějak hodně. Ale pravda je, že mi to táhne pěkně. :) Až budu mít čas a vzpomenu si, tak zkusím zrychlení z 0-100, zatím jsem měřil 60-100 na dvojku za 3,5 s, 80-120 na trojku 4,9 s, a maximálka dle digi tacho 236 km/h. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Říjen 10, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2009 hmm tak to je zajimave :-) ... zajimalo by mne kolik by nameril na me 1.6MPi :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Říjen 12, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 12, 2009 Teď jsem si psal s bratrancem. Říkal, že to asi měří dobře. Mu to na Alfě GT naměřilo 183 koní, sériově má mít 150 a má tam čip. Po něm tam byli další lidi s Alfama, jeden se sériovou 1,6kou, co měla mít 120 koní a měla jen 110 a pak jiný s 1,6kou s čipem a z původních papírových 120 měl 127 koní. Tak to vypadá, že to nelže a nepřidává. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.