Přejít na obsah

Liborova 1.8 TSI

Doporučené příspěvky

Návod jsem se snažil udělat podrobný, ale kdybyste něčemu nerozumněli, tak se klidně zeptejte. U toho zkušebního jsem taky řezal v černém plastu, ale to lepidlo potom stejně nešlo dát pryč, takže řezat plexi je snadnější. A ono to ve finále stejně není na autě vidět.

Tady ještě dvě fotky z lepších úhlů a s méně sněhem.

post-507-0-79440100-1365077029_thumb.jpg

post-507-0-20165000-1365077031_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Opět musím říct, že to vypadá naprosto perfektně i na autě! Skoro by se člověku chtělo říct "Sakra proč to takhle nevyrábí rovnou?!" :)

S tím stříkáním/nestříkáním plastu po sundání chromu - možná by stálo za to zjistit jak to má řešený Fabia Monte Carlo? Předpokládám, že tam nějaká vrstva něčeho přes plast bude, ale spíš z jakýho důvodu- vzhled nebo výdrž/funkce. Tuším, že ty díly pro tuhle edici dělá Benet, možná se zeptat tam pokud by to haprovalo nebo to někoho zajímalo.

Vypadá to fakt skvěle! :palec:

Odkaz ke komentáři

Mračítka byla první úprava na autě, naplánoval jsem si ji už před koupí. I teď mi tam pasují, protože navazují na zamračenou masku. Já málokdy dělám věci bez rozmyslu, a když si to neumím přesně představit, tak to naštěstí umím ve Photoshopu snadno zrealizovat.

Odkaz ke komentáři

lumiku, k jeho upravam se hodí 100% :) jinak zastávám názor že se mě taky moc nepáčí...

jj k tej maske sa hodia vyzera to zaujimavo ale mne osobne sa pacia FL svetla tak ako su. no zalezi na kazdom ako sa rozhodne a co je jeho vkus. inak Libor velky palec hore za tu makacku co to vsetko ziadalo a za to aky je konecny vysledok :palec:

Odkaz ke komentáři

Mě se právě moc světla bez úpravy nelibila, přijdou mi strašně obludná, prostě moc velká a mračítka je snadno vylepšila a zagresivněla. Ale jasně, každý má jiný vkus. Třeba můj taťka mi řekl, že jsem blázen, že je to teď hnusné auto, že ta světla byla krásná a teď nejsou vidět. :)

Olafe, návod tam klidně dej, ještě jsem ho upravil. Nebude mi vadit, když nebudu sám, kdo má stejná světla, navíc existuje plno variant, jak světla uvnitř vyladit podle sebe, důležité je, že už víme, jak je rozdělat. Ale stejně to chce trochu odvahy se do toho řezání pustit. :)

Odkaz ke komentáři

Na sraz příští týden přijedu. Vypadá to i s počasím dobře, takže na letních. Sice na starých Neptunech, ale i tak se na ně těším. A taky se těším na vaše kola.

SPZ není taková, jaká je na obrázku, to je upravené v počítači, mám méně hezkou :) Stejně tak to auto vedle mě na porovnávací fotce.

Odkaz ke komentáři

Libore, pěkná práce a hlavně !!!! všechny tvé úpravy jsou originální, včetně nápadu a myšlenky, super,

kdyby jsi ještě někdy sundával chrom, tak když do litru kyseliny přileješ půl litru peroxidu, tak máš chrom dole v řádu hodin :D , já budu "vařit" o víkendu :palec:

Odkaz ke komentáři

Díky za pochvalu, ale úplně originální to není, inspiroval jsem se u těch Rusů a taky jsem viděl celá černá světla na německém fóru.

Peroxid jsem měl, ale smrdělo to ještě více a testy jsem dělal v garáži, takže mě to odradilo. Nakonec jsem to stejně dělal venku v přístřešku, ale když už mi to fungovalo jen s kyselinou, tak jsem dál neexperimentoval. Ono by se to lépe dělalo, kdyby to šlo celé ponořit, ale to bych musel mít tak 5 litrů kyseliny a 2,5 peroxidu :) Taky budeš dělat světla?

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...