Přejít na obsah

Liborova 1.8 TSI

Doporučené příspěvky

Na ty pružiny chci počkat až na jaro a to taky z toho důvodu, že možná bude nějaký sraz, kam bych si rád zajel a podíval se na vás a na auta, abych věděl, co je ještě ok a co už moc.

Fotomontáž udělám doma, tady v práci nejsem na to vybavený, mám tu Gimp a moc s ním neumím, přidal jsem tedy jen ten Sportline znak. Ještě ho nemám koupený, zatím to bylo jen ve fázi uvažování o něm. Na předchozí O1 jsem měl znak 20V turbo a líbilo se mi to, teď jsem chtěl dát TSI z předfaceliftu nebo právě to Sportline z Fabie.

post-507-1260359202_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Pomalu se mi to samotnému taky začíná líbit, s tím znakem Sportline to trochu ožije a už mi tam nic nebude chybět.

Fotka ve zpětném bude super, navíc má manželka v autě zrcátko trochu zmenšující a hlavně snižujíci auta v něm, tak to bude ještě agresivnější. Nafotím to hned po nasazení masky.

Odkaz ke komentáři

Maska vypada fakt dobre, presne jak jsem myslel. Jen mi to ted bez toho chromu prijde takove moc jednotvarne, ale i tak na cerne nejsou tolik videt ty rysy RS jako na me zlute ... Asi do te masky taky pujdu, ale az bude hodne casu :huh:

Blbe je, ze mas stejne napady jako ja (maska z RS-P, nejaky ten barevny pruh pres kapotu - taky jsem o necem decentnim uvazoval).

Za chvilku budeme jako bratri (cerny a zluty)

Odkaz ke komentáři
folie už máš - teraz treba RS nárazník :palec: a ešte máš aj bonus zadný corner ;) :huh:

Ty ptáku jarabáku, Tobě ta stávka faceliftu na srazu pořád leží v hlavě. Chlapci blízká se na lepší časy, na jaře by mohli bejt mračítka(milotec), křídýlko(milotec) ale prej musím sekat latinu :palec:

Odkaz ke komentáři

Kully, no zatím jsme dvouvaječná dvojčata a navíc od dvou otců (můj je černoch a tvůj asiat :huh:). Ono se ani moc vymýšlet nedá, tak ty nápady budou vždycky podobné. Oživit tu masku chci jednak tím znakem Sportline a taky by se mi líbil i ten proužek.

Miles, já mám taky doma potíže s vysvětlováním, proč zase jdu do garáže, ale nakonec vždy dostanu "povolení". Kromě toho nárazníku mě to upravování zatím ani moc nestálo. Třeba mračítka z fólie byla otázka 400,- i s prací.

Zkusil jsem si ještě pár virtuálních tuningů. Asi půjdu do obrázku 2, ale líbí se mi i varianta 8. Napadlo mě ještě nechat stříknout na stříbrno nebo spíše na grafitovo tu spodní mřížku, zvýraznilo by to RS rysy. Ten poslední obrázek je něco jako karbon, ale napodobit lépe se mi to nepovedlo.

post-507-1260428959_thumb.jpg

post-507-1260428963_thumb.jpg

post-507-1260428966_thumb.jpg

post-507-1260428971_thumb.jpg

post-507-1260428975_thumb.jpg

post-507-1260428979_thumb.jpg

post-507-1260428983_thumb.jpg

post-507-1260428989_thumb.jpg

post-507-1260428994_thumb.jpg

post-507-1260429000_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

No možno by ten spodok pomohol a auto opticky rozšíril a taká nenápadná grafitová fólia viď. obr 2 by nemusela byť špatná,ale každopádne to chce z predu opticky rozšíriť,nakoľko auto vyzerá z predu úzke a vysoké,aspoň oproti predchodkyni aj keď som mu odrezal z kolies.Skôr pripomína Fabiu ako Octaviu,všimni si tento obr.Možno nastriekať celú spodnú mriežku grafitovo,čiže aj miesta okolo denných svetiel.Niečo mi tam ešte vadí,ale ťažko povedať čo.

Pás č 2 si myslím,že sa každopádne hodí.Čierna farba nie je moc športová a treba ju nejak oživiť,ale len decentne.

post-313-1260459931.jpg

Odkaz ke komentáři

Mě se celkem zamlouvá ta spodní světlejší mřížka, určitě by to ten spodek zvýraznilo. Rozšířit jsem chtěl auto podložkama dopředu, ale když jsem tam dal 1,5cm jako mám vzadu, tak se mi zdálo, že to leze moc ven, asi by stačilo 0,5-1 cm. Jinak až to snížím ala Alexas, tak to bude lepší. Foťák trochu klame, úhel pohledu není nikdy stejný jako naživo, mě t auto nepřipadá až tak moc vysoké a vůbec ne jako Fabia. Pruh na fotce č.2 se mi taky líbí, pro ten jsem na 90% rozhodnutý, ale kdybych měl hodnotit rozhodnutí pro tu černou mřížku, tak jsem pro ni tak na 60%. Pořád mi ještě něco chybí. Možná jsem tam měl nechat ten znak škoda, možná jsem měl jen zakytovat tu díru po znaku a hezky to vyhladit. Při bočním pohledu na té masce vidím takový jako čumák vyčuhující nad tou mřížkou. Opticky se auto sníží, až si nechám nalepit z tmavé průhledné fólie pruh na čelní okno (zevnitř, nějak těsně nad zrcátko).

Garáž mám i nemám, mám od ní klíče, můžu tam kdykoliv zajet a něco kutit, ale je mojí tchýně (ale ta je bezvadná), ale i tak jsem za ní rád, před barákem bych asi takové věci nemohl dělat.

Romariooo, dík za pochvalu. Od malička si rád něco vyrábím a mám pak z toho lepší pocit, než když si to koupím nebo nechám udělat někým jiným. Taky mám rád decentnější tuning a bojím se, aby se mi to nezvrtlo v tuzing, tohle už je dost na hraně, hlavně ta maska, proto pro ní ješt nejsem úplně rozhodnutým ale zase je mi škoda vynaložené práce s tím. Ty nálepky jsou decentní a navíc lehce sundatelné, pokud by se mi to nelíbilo.

Odkaz ke komentáři

Mi se ta maska tak, jak je, teda moc nelibi - presne, jak pises, ma takovy divny cumak, ale na zivo to mozna vypada lip. Myslim, ze kdybys nechal ten znak, popr. znak a chrom v horni casti, tak by to vypadalo lip. Pruhy bych nedaval, sice to na prvni pohled nevypada spatne, ale budes za "tuzera" :-). Spis neco decentniho, treba jak jsi uz drive zkousel - cervenou linku kolem mrizky/mrizek ala GTI.

To, ze ted vypada vyssi, je podle mne prave tim "nosem". Ten znak prodluzoval kapotu a ta tim koncila niz.

Odkaz ke komentáři

Jak jsem psal, ještě pro tu masku nejsem rozhodnutý. Nejvíce se mi líbí ty plástve, vypadá to sportovněji, ale vadí mi ten "nos" místo znaku. Myslel jsem si, že tu kapotu prodloužím tím, že bude ta mřížka černá a spojí se tak s kapotou. Dnes jsem na vážkách, pokud o tom pochybují ostatní, tak mě to nahlodává a nakonec mě to přesvědčí, že tu masku na auto nedám, což by mě fakt štvalo, strávil jsem nad ní tak 10-15 hodin. :palec:

Pruhy mi nepřijdou tuzerské, je to sice levný tuning, ale proč nebýt trochu odvážnější, když se dívám na německé fórum, tak ti se tam s tím neštvou a někdy to opravdu vypadá suprově.

Odkaz ke komentáři

Díky za rady a postřehy. Teď mám ale v hlavě guláš. Chvíli se by se mi to tak líbilo a chvíli ne. Teď jsem auto zkusil ještě snížit (odhadem 3cm, těžko říct takhle na PC), vytáhnout kola (tak cca 1,5cm), dal jsem tam ten znáček, a dal jsem tmavý pruh na okno a rozsvítil denní. Myslím, že je to hned lepší.

Už jsem někde psal, že zatím vylepšuju jen předek a o tom difuzoru jsem taky psal, že by se mi líbil, ale v černé barvě by úplně zanikl, tak bych ho musel udělat třeba grafitový, což by asi autu sedělo. Pak dozadu přemýšlím o koncovce výfuku, to bych spojil s instalací difuzoru, ale až příští rok.

Přemýšlím, že zkušebně sám polepím tu originál masku černou fólií, co ji mám na mračítkách, abych viděl, jak to bude vypadat. Zkusím nejdříve jen vršek masky a nechám to spodní účko a pak zkusím celou masku. Žebra v masce nechám, stejně teď nemám náhradní na pokusy. Ty žebra totiž nejsou rovná, ale nahoře a dole jsou jakoby zatočená dovnitř masky, proto je problém dát tam nějak hezky tu plástev, aby nevypadala zapadlá.

post-507-1260514192_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Ja som si všimol,že je znížené až keď som si to prečítal,ale je fakt,že to niečo pomohlo,ale v podstate tvar tých svetiel je taký,že karosériu ťahajú nahor a navyše auto hore rozširujú a potom nárazník vyzerá užší,preto som aj písal,že možno by pomohlo tou šedou dať všetky spodné mriežky,aby to vrch prevážilo ,ale inak každopádne pomohlo.

Nakoniec by asi bolo najlepšie zohnať tú masku RSP,prípadne vyskúšaj ju tam "prilepiť"aspoň virtuálne.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...