Přejít na obsah

Fitcentrum

Guest houmik

Doporučené příspěvky

• o 3 týdny později...
  • o 3 týdny později...

Ted prozivam tezky obdobi... do fitka jsem chodil 2 roky, zaclo to pristehovanim do vesnice, kdr mame centrum zdravi a je tu prave i posilovna. Chodili jsme banda..... kazdy druhy den, to jsem byl jeste student takze casu habadej. Ted poslednich 5-6 mesicu pracuji... a toho casu opravdu moc neni.... kdyz ma clovek volno, tak je rad, ze podela neco doma nebo na zahrade. Stve me to, budu se muset hecnout a uacit znova.... premyslel jsem, ze bych si koupil od nekoho aspon bench lavici s osou.... neco bych s tim urcite odcvicil....pred mesicem jsem si koupil protein, ze opet zacnu, ale mel jsem ho tak petkrat? :D nejradeji bych mel posilku doma :) to by se cvicilo jedna radost.... no nic.... zase mam z toho vseho depresi.... neda mi to spat kdyz se na sebe kouknu do zrcadla :/ jen je na tom nejhorsi... ze nedokazu pribrat :/ takze pokud necvicim hubnu.... nez jsem zacal cvixit vazil jsem 58 kg.... za 2 roky jsem se dal na 70g.... ted je to takovych 65kg.... no nic konec povidani. Musim to opet hecnout.... kouknout se na Rockyho :) toe motivace... :)

Odkaz ke komentáři
  • o 3 měsíce později...

Radess měl jsem to podobně, hrál jsem fotbal, sice pralesní ligu, ale pohyb atd, dával jsem do toho dost síly a enegrie a vypadal jsem dobře(182cm, 75kg), buchtyn a břiše atd...přišla maturita, stresy a i přes ten fotbal jsem nabral 15 kilo, pak přišla práce, konec fotbalu, tam přibylo asi ještě tak 5 kilo.... pohled v zrcadle hrůza..dělal jsem na bagru a přešel jsem na práci na dodávce v rozvoze, takže nonstop pohyb a během 4 měsíců jsem se dostal na 80kg a postava někde jinde..ale pak zase změna, sedavá práce a šlo to zase nahoru, naštěstí mě nahecovali kámoši před asi 2 měsícema na posilování doma + občas workout, do toho jsem koupil kolo a chodím bruslit nebo běhat a když tomu věnuju hodinku, max 2 denně tak už teď vidím dobrý pokrok, takže jediné co potřebuješ je parta co tě vyhecuje a hodinka denně a půjde to

Odkaz ke komentáři
  • o 5 měsíců později...

Panove, fandim Vam a doufam, ze vydrzite, i kdyz praxe mi rika opak. Presne proto jsem si ted s chozenim do posky dal minimalne mesic, spis i dva pauzu. Bude tam nechutne preplneno a az dojde k vystrizliveni mysli, ktere rikaji, ze ted spolu vsichni maji neco delat, tak se tam zase na otocku mrknu.

Prevence je nezrat prasarny, nez to pak resit prehnanym mucenim se. Zkravit se jde bohuzel rychleji, nez to dat do cajku. Uz nejakou dobu zjistuju, ze vsechno, co na cviceni potrebuju, mam doma, na ulicich kolem bydleni, nebo na prochazce se psem...

post-4726-0-23091500-1420190085_thumb.jpg

Tak hodne zdaru!

Odkaz ke komentáři

Přesně...to zas bude natřiskáno ve fitkách :wallbash: ale během měsice to opadne jako každý rok.

Taky se tam zajdu podívat ^_^ potřebuju to jako prase drbání.

Martas já jsem zkoušel cvičit s těma pásama s vlastní váhou ale železo prostě nenahradim :( moc mě to nenaplnovalo.

Jinak všem sportovcům přeju klidný a dobrý rok :pivo:

Odkaz ke komentáři

Vsak ja nemluvim o uplnym nahrazeni, navic to ani neni TRX, je to proste klacek (zbytek z neceho, co jsem daval k palme jako podporu) a kus lana ze sklepa (ktery jsem nedavno pouzil jako jisteni, kdyz jsem zvenku opravoval balkon) :D ... ale na ten mesic preckani spolecne s vlastni vahou pro me vic nez dostatecny, slouzi super. A ja osobne tohle celkem uprednostnuju (obecne komplexni cviceni, nez jen izolovat partie na jednotlivych strojich, ale to je o tom, jak ty pises, co koho naplnuje a bavi, nelze kategorizovat), pro me na fotbal, snowboard, wakeboard a kite je to proste paradni doplneni a uz dlouho (rok) se mi nestalo, ze bych se zranil... klep, klep, klep :jelen:

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...
  • o 3 týdny později...

Tak to máš dobry Mílo.Všechno to je o jidle.Cvičení je bohužel jen cca 25 až 30%.

Já jsem si dal týden nucenou pauzu jelikož já starej debil a dědek jel dřepy se 120kg a nějak zkurvil záda...kretén no...

Takže od zitra to pomaličku rozjedu a jinak začínam chodit cvičit s klukama z kriminálky na sebeobranu.Vyučuje trenér co má na starosti východočeskou urnu:) je to docela prča.Uvidime co udělaji moje záda za nějaky čas.

Odkaz ke komentáři

Miles - paradní hlavně v tom pokračuj dál :palec: až budeš spokojenej tak hlavně zase neprď na jídlo a formu si udržíš když si zajdeš 2 v tydnu do fitka

romariooo - sebeobranu s strenérem urny :palec: to budeš mít dost dobrej záhul .....lepší umět a nepotřebovat než potřebovat a neumět :palec:

Odkaz ke komentáři

njn bohužel stárneme a význam jídla se myslím zvyšuje. Já uplně odboural mléko, pečivo, prázdný kalorie(pomazánky,rychlý občo, omáčky, párky atd) denně spořádám 400-600gr. masa, 100-120 gr. rýže max(basmati) 2x denně protein, na večer tvaroh, ráno vločky do vody, občas omeletu s bílků, karnitin atd, šílený to kdybych jedl když jsem byl mladej, kde bych já byl...

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...
  • o měsíc později...

Stále makám, zatím jsem na 107,7kg, úbytek na váze 16,1kg, prej je to na mně už zase vidět, že cvičím, hele do peněz to moc neleze kupuju jen proteiny(různý druhy), nějaký vitamíny, kloubní výživu a nějakej ten spalovač, předtím jsem se přežíral a stálo to taky ranec, vejlet do mekáče za 400,-Kč, zákusky a další srágory, vždyť to je skoro půl piksly proteinu :-)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...