Schavi Odesláno Srpen 12, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2015 Jedete taky na Beast do Tatranské Lomnice v září? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Srpen 12, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2015 Letos už ne, náš první závod bude až příští rok v Liberci. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Schavi Odesláno Srpen 12, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2015 Tak to máte na trénink dost času teda. Já jsem myslel, že jedete teď. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Srpen 12, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2015 Jedu objemový trénink, tohle jsem zkusil ze zvědavosti s kamarádem. Každopádně mi to dalo zabrat. :) Teď mám se cvičením údajně minimálně na týden útrum kvůli novýmu tetování, ale zkusím to dřív. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Schavi Odesláno Srpen 12, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2015 Na ten Spartan se stejně moc trénovat nedá. Buď to zaběhneš nebo ne. Každopádně 20km s 26 překážkami není žádná prdel no :) jsem zvědavý na svůj čas. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Srpen 24, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2015 Tak pak dej vědět, jaký to bylo. :) Já se teď chystám na Blanenskou desítku, tím běhací sezónu uzavřu a naplno se začnu věnovat objemu. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Srpen 24, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2015 Odkud jsi, ze poběžíš Blanenskou desítku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Srpen 24, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2015 Cca 30 km od Blanska, kousek od Letovic. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Majkl_ Odesláno Srpen 24, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2015 Máme ve fitku klimu, ale stejně tam bývá hnusně. Každopádně teplo mě neodradí. 8-) Včera jsem jel s kamarádem jeho oblíbený HIIT trénink (trénuje na Spartan Race, který hodlám taky absolvovat). Dvacet minut intenzivního cvičení. Po této chvíli, navíc v tom teple, durch propocenej a chvílema jsem myslel, že vrhnu. :D Taky me ty vedra neodradi, ba naopak, v tech vedrech nach tam je jen par vernych :) Ale je to o grcku i mimo to vedro no, kdyz se to jezdi se sparingem do mrtva :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Srpen 31, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2015 Takže Blanenská desítka je pro mě uzavřená. Cca v 50km/h jsem šel na kole přes řidítka, takže si teď nějakou dobu poležím a na cvičení můžu zapomenout... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Schavi Odesláno Srpen 31, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2015 To zamrzí..mám za sebou něco podobného..namožené mezilopatkové svaly z crossfitu..byl jsem bez cvičení 3 týdny :/ Jsem rád,že už to mám za sebou...pomalu se vracím do formy.Přeju rychlé uzdravení ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Srpen 31, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2015 Je lepší to nechat "uzrát", ať pak nejsou problémy. Zvlášť, když jde o záda. :) Jinak tři týdny je doba, hlavně jestli už si v pohodě. Díky. :) Bude to o něco pomalejší, mám několik trhlin na nohách, rukách, břiše, pohmožděniny na celým těle... Podezření na natrženej stehenní sval se naštěstí nepotvrdilo. Ve špitále jsem být nechtěl, takže každej druhej den mě musí vozit na převazy. A díky bohu za helmu, nechápu, jak někdo může jezdit bez ní. Ale za vším hledej to pozitivní - zážitek na celej život. :D Stalo se to v docela nepřístupným terénu, takže pro mě byli hasiči, kteří mě pak předávali do péče zdravotníkům. Fakt respekt těm chlapům... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Schavi Odesláno Srpen 31, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2015 Si blázen..takový adrenalin už by byl pro mě moc :) snad už jsem v pohodě.Bolest při cvičení necítím. Uvidíme,jak začneme postupně navyšovat zátěž i dobu tréninku. Zatím jedu jen s osou bez závaží a trénink max.hodinu. A ta helma je snad při takovém sportu i povinnost ne?Rozumný člověk bez toho snad ani nevyjede.Leda že by mu vadilo,že je zdravý... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Srpen 31, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2015 Hlavně to neuspěchat a jít na to postupně, v klidu, nikam se nehnat a budeš v pohodě. :) V tomhle mě dokázali pozvednout ze židle borečci, co měli drahý kola, vybavení, hadry... Ale helma - ta je prý moc drahá... Je to jejich zdraví. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Srpen 31, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2015 http://youbo.iprima.cz/video/znamy-kulturista-vam-rekne-skutecnou-pravdu-o-praskovych-proteinech-a-gainerech-22620 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Září 2, 2015 Sdílet Odesláno Září 2, 2015 (upraveno) To co rika, ma sice hlavu a patu, ale mluvi jen o tom, kdyz chces stavet, co regenerace a co lidi, co nechtej bejt hroudy? :) Btw dalsi core a balance workout za mnou ;) Upraveno Září 2, 2015 uživatelem raym0n 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Září 14, 2015 Sdílet Odesláno Září 14, 2015 už sem se dostal na 90kg co sem chtěl a tam už zůstanu ,teď už spalit a vyrýsovat břicho na léto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Říjen 10, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2015 Kluci nejaky chutny proteinak mimo Extrifitu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Říjen 10, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2015 Smartlabs 100% whey malina nebo jahoda..super rozpustnost a chut, obsahuje drcene ovoce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Říjen 10, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2015 Scitec nutrition protein delite - ten si dava polovicka po cvicku a chutna fakt neuveritelne, ale ma to jen 63g bilkovin, 20g sacharidu, ale chuta fakt mazec, ja si nekdy primichnu jen malinko do svyho a razem chut uplne jinde. z 80+ proteinu bych za sebe doporucil nitro gold pro enzy fusion od Biotech 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Říjen 11, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2015 (upraveno) Survival ultra speed není špatnej, taky CFM od PROM- IN vanilka, pistácie, brusinka, banán chutnají dobře, všeobecně proteiny více bílkovin méně cukru budou chuťově slabší. Já si teď koupil od extrifitu Super hydro 80 DH 32 a je to mazec, krásně hořký až nakyslý příjemná změna proti těm slaďákům Upraveno Říjen 11, 2015 uživatelem Miles 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Říjen 11, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2015 Extrifit je chemickej hnus ktery se neda chlastat. Bohuzel. Nejlepsi co jsem kdy mel byla Syntha 6 ale uz by to chtelo zmenu. Proto se ptam do ceho jit. Hlavne bych to chtel na odpo misto jednoho jidla s minimum sacharidu a pokud mozno 100% proteinak. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Říjen 11, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2015 Prom-IN Essential Pure CFM 80 velmi dobře se rozpustí a chutná skvělě , vyzkoušeno pistacie fakt lahoda mňam ,kámoš co necvičí tak to oděmě furt chtěl pít :D teď mám brusinku a taky dobrá http://shop.kulturistika.com/sportovni-vyziva/prom-in-essential-pure-cfm-80/?ms_id=123 ještě mám od této značky taky třídu Essential BCAA Synergy ochucený taky paráda vyzkoušen pomeranč a teď meloun a obojí pecka :) http://shop.kulturistika.com/sportovni-vyziva/prom-in-bcaa-synergy/?ms_id=123 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Říjen 11, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2015 Tak si dej něco od Reflexu, ten je dokonce HALAL ty mlsná hubo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Říjen 11, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2015 ciimaa, dik za tip na ty rozpustny bcaa, zkusim, ja do ted mel jen plastovy kapsle bez chuti 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Říjen 11, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2015 mne ty BCAA od prom in moc nešmakovaly, měl jsem meloun a moc sladký na mně, já mám pomeranč od extrifit, ale 100 lidí 100 chutí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Říjen 28, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2015 Tak co chlapaci? Makate??? Co jedete na lejtka? Nejhorsi sval. Vubec nejde :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Říjen 29, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2015 co největší váhu do ruk nebo na ramena a dělat výpony.. ale lýtka jsou problém no jinak makáme dost, od žamberku 5kg nahoru, 4cm přes hrudník, 1cm přes ruce a záda sílí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Schavi Odesláno Říjen 29, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2015 (upraveno) My jsme šli 3 týdny zpátky na Lysou horu. V batohu 2 gumové kotouče (20+5kg). Nahoru a zpět a na lýtka taky dobrý záhul. Tak jestli máš v okolí nějaký pěkný kopec, můžeš zkusit :) Upraveno Říjen 29, 2015 uživatelem Schavi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Říjen 29, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2015 Já si dal výšlap na Sněžku a taky dobrej záhul :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.