Přejít na obsah

Coocova tERESKA

Cooco

Doporučené příspěvky

Nie, nálepka by bola už asi moc a mohlo by to pôsobiť "precápane" , bude len čeirno/biela kombinácia. Včera som si uvedomil, že som spravil chybu. Mal som dať streknúť na čierno aj vrch piatch dverí, tak kde je krídlo. Vyzeralo by to ešte lepšie, lebo spolu so zadným oknom by to tvorilo uzavretý celok.

Dám to dorobiť spolu so všetkými stĺpikmi aj so spätnými zrkadlami budúci rok po zime. Včera sme zapojili palubovku a interiér a zistili sme chybu. Z rádia nejde zvuk. Resp nakolko mám SOUNDSYSTEM tak zrejme zo zosilovača pod sedadlom. VAG písal chybu "audiosystem nenainstalován" , tak neviem! Ma to v celku sere, lebo som sa tešil že všetko ide ako po masle. A hlavne som sa tešil na aparatúru. Po polroku a dvoch uzjapaných reprakoch vo Felde, som si chcel vychutnať dunenie a basy, ale ide subwoofer, takze ...

post-351-1274952490_thumb.jpg

post-351-1274952538_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Tá 13-ka v obdĺžniku je naznačenie línie v schéme, keď sa pozrieš na prvú stranu, tam ju uvidíš - tu je v nej číslo 39 v štvorčeku (t.j. znázornené prepojenie línií 13-39). Takto sa dostaneme až k poistkám v E-boxe, konkrétne k poistke č. 18, čo je poistka pre Sound System :angry: Odporučil by som ju skontrolovať, prípadne potom vedenie v káblovom zväzku v interiéri - červenomodrý kábel 4mm...

Odkaz ke komentáři

Bol to odhnitý zväzok káblov, závada odstránená. Za hodinu vyrážam pre ňu. Dúfam že ju nerozbijem :palec::lol: . Odfotím ju narýchlo mobilom a večer pridám fotky. Už mi chýbajú len prahové lišty s logom RS na spolujazdcovej strane, a v kufri kryt okolo zámku (taký plastový bazmek) a je komplet. Teraz som ešte prestriekaval kryty kolesových skrutiek z červenej na čiernu a nejako mi to zle chytilo, tak to budem musieť doriešiť neskôr. :pivo:

Odkaz ke komentáři

Už jsem se na to díval ráno a nechtěl jsem být první, komu se to moc nelíbí. Já bych si to takhle barevně neupravil. Kdybych měl bílou, určitě bych takto neměnil ten předek. Nechal bych bílý nárazník a černé mřížky v něm. Možná bych dal černé rámečky kolem mlhovek. Střechu bych černou udělal, to se mi líbí, a spojil bych ji opticky s černou kapotou s černou maskou. Černá kola se mi nelíbí, na první pohled to vypadá jako plechy bez poklic, ale zblízka a na živo to bude asi lepší. Takže bych kola nechal klasicky stříbrná nebo možná bílá. Černá zrcátka by byla hezká. Zadní křídlo na dvěřích (tu originál část i to přidané) bych udělal taky černou.

Sorry za připomínky, ale tak to vidím já. Ale důležité je, že se to líbí tobě, ne?

Odkaz ke komentáři

Nelíbí, hlavně ten předek je takovej těžkej, A myslím, že je chyba lakovat střechu, když stejnou službu udělá folie, kterou lze sundat relativně jednoduše, třeba při prodeji, kdy se celý auto kromě střechy bude líbit. Lakování to dost komplikuje...

Černý kola jsou naopak pěkný, jen ty červený krytky byly už moc, v černý budou lepší.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...