Triplseven Odesláno Duben 1, 2011 Sdílet Odesláno Duben 1, 2011 Chci zpětně poděkovat Jardovy za akci v řijnu, za rychlou akci v lednu a poslední akci před 2 dny. Vše funguje jak má!!Prostě super servis:) Těšim se na další spolupráci :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Duben 1, 2011 Sdílet Odesláno Duben 1, 2011 dik za dnesni radu po telefonu aneb uz je konecne dole 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Duben 9, 2011 Sdílet Odesláno Duben 9, 2011 Léto se blíží a klima se hodí - dostavba kompletní klimatizace a pár další drobností 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Davon Odesláno Duben 9, 2011 Sdílet Odesláno Duben 9, 2011 Tohle je vazne neskutecne, co nekdo dokaze (me by asi tak 15kg dilu zbylo ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
McDrapi Odesláno Duben 9, 2011 Sdílet Odesláno Duben 9, 2011 (upraveno) Rolbař Léto se blíží a klima se hodí - dostavba kompletní klimatizace a pár další drobností Upraveno Duben 9, 2011 uživatelem McDrapi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Duben 11, 2011 Sdílet Odesláno Duben 11, 2011 Ta klima,to je velika rebélie ty voe! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Duben 11, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 11, 2011 standartní postup :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Duben 27, 2011 Sdílet Odesláno Duben 27, 2011 Tak uz taky patřim mezi spokojene zakazniky :), ješte jednou děkuji Vašovi za dnešni montaž PDC 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Duben 28, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 28, 2011 už jsem musel trochu vzpomínat PDC na OI jsem už nějakej pátek nedělal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Duben 28, 2011 Sdílet Odesláno Duben 28, 2011 No jo,ony ty OI jsou už tak trochu veteráni 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Duben 28, 2011 Sdílet Odesláno Duben 28, 2011 trochu? spíš víc vloni mi kdosi řekl, že jakmile v O1 začínaj jezdit cikáni, tak už to s tím autem stojí za hovno 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Duben 28, 2011 Sdílet Odesláno Duben 28, 2011 OI ještě na svátek, ale jak upadá SUP I, tady samej morgoš a ukrajinec, děs 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Duben 28, 2011 Sdílet Odesláno Duben 28, 2011 njn, SI se propadll v cenách docela dost, ona i OII je v ojetinách ze začátku produkce cenově nízko 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Květen 16, 2011 Sdílet Odesláno Květen 16, 2011 OII TOUR na dovybavení, celkem mě překvapilo, jak je auto oškubané, kde to jen šlo. Doděláno: TPM, parkovák předozadek, tempomat, loketka, osvit dveří, klima do kaslíku, osvit kaslíku, tlumení otvírání kaslíku, nějaké to kódování a pod. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Květen 17, 2011 Sdílet Odesláno Květen 17, 2011 tlumení kastlíku??!! to osškubali už i tohle? jak se to otvírá? spadne to až dolů? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Květen 17, 2011 Sdílet Odesláno Květen 17, 2011 přesně tak, i toto oškubali, krom toho ještě: vrchní díl protihlukové izolace pod palubkou, kryty pod blatníkama ve směru od dveří, kryt motoru a ještě by se něco našlo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petus Odesláno Květen 17, 2011 Sdílet Odesláno Květen 17, 2011 Ten vejfuk je taky strašnej. Taková dlouhá roura 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Květen 18, 2011 Sdílet Odesláno Květen 18, 2011 pan Rolbař jen tak tak uklidil po fasádě a už mě po ránu přijal. Moc děkuji za služby v minulém týdnu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Květen 18, 2011 Sdílet Odesláno Květen 18, 2011 ty si byl už v pohodě a v klidu, první auto čekalo před vraty a já ještě myl dvorek wapkou :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Květen 19, 2011 Sdílet Odesláno Květen 19, 2011 i já Jardovi děkuju za plnění klimy, promazání dveří, úklid v motoru /Jardo stydím se /, výměnu budovatelských informací a za projížďku po Praze :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
omicron Odesláno Květen 23, 2011 Sdílet Odesláno Květen 23, 2011 Mám otázku k těm zrcátkům, když je sklopíš dálkovým ovladačem, kdy se ti narovnaj zpátky? Když otevřeš dveře, nebo až když otočíš klíčkem? ...to by me zajimalo jak to ma FL OII z fabriky... Je to sice jiz trochu starsi prispevek, ale ptal se me na to i Jarda (Rolbar), takze - mam original sklapeci zrcatka z fabriky, a narovnaji se po zapnuti zapalovani. Nekdy by se ale hodilo to automaticke narovnani jiz po otevreni/odemceni, ale po cca 2letych zkusenostech si myslim, ze takto je to dobre (nekdy je dobre zrcatka narovnat az tesne pred rozjezdem). Spise bych privital moznost (napr. v Maxiku) nastaveni sklopeni zrcatek automaticky ihned po uzamceni auta, a nez az po pridrzeni dalky (soucasne se dovrou okna, sibr a sklopi se zrcatka)... To nebylo spatne. ...zrcatka se srovnaj kdyz strcis klicek do zapalovani a otocis do myslim prvni polohy jinak by to melo jit asi i tim novym ovladacem na zrcatka.. Ehh, asi me neco uniklo, co je to zac ten "novy ovladac na zrcatka" ? Jeste diky Jardovi za kvalitni doinstalaci originalni parkovaci kamery a "foot" osvetleni do meho LKcka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Květen 23, 2011 Sdílet Odesláno Květen 23, 2011 nemáš zač, hlavně, když to ochrání nárazník od oděrků. ad ovladač zrc. v tom příspěvku šlo o přestavbu na FL zrcátka z předFL, takže pojem nový ovladač je myšlen: výměna toho bez sklápění za ten se sklápěním 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kvido27 Odesláno Květen 24, 2011 Sdílet Odesláno Květen 24, 2011 Nechal jsem si to v servise překódovat tak že se mi zrcátka narovnaj po otevření dveří řidiče. Od tý doby mám klid, ani jednou nezazlobili. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doli Odesláno Květen 30, 2011 Sdílet Odesláno Květen 30, 2011 Výměna klima chladiče na MR07, únik cca do 2 měsíců. Tím to děkuji Jardovi za výměnu. Pár fotek z průběhu výměny. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Květen 31, 2011 Sdílet Odesláno Květen 31, 2011 Zlobí zlobí...Poslední asi týden zpět občas chytne a hned si motor sám přidá otáčky na cca 1500(otáčkoměr stojí) a hned motor zas spadne na normál a běží si klidně vše o.k. ani ten start,kdy tohle udělá není něčím jinej..je pravda že občas zakouří ale že by žhavil 20s to nee(viz popis z diag.) Po napíchnutí na diag. čidlo kapaliny,který je tam nový po tom co jsem v zimě málem zustal na benzínce. Příspěvek 286 http://forum.octaviaclub.cz/index.php?show...=588&st=280 Že by to dělal hnijící svazek..?Palubka občas problikává už pomalu 2 roky.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Květen 31, 2011 Sdílet Odesláno Květen 31, 2011 Výměna klima chladiče na MR07, únik cca do 2 měsíců. Tím to děkuji Jardovi za výměnu. Pár fotek z průběhu výměny. Doli: to mas TDI čko a mas tam hlinikove sani ? to jsi menil nebo tam uz bylo ? nebo kamaradum na jednom prasklo tesneni, a druhemu prasklanaklaneci lopatka v sani a vletela do valce a valec je K.O a to sani maji z uměle hmoty... takze je motor kantare z RSky oba maj TDi jeden MR06 a druhy MR07 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rosťa19 Odesláno Červen 2, 2011 Sdílet Odesláno Červen 2, 2011 (upraveno) Výměna chladiče klima + žhavičky... Děkuji Jardovi za rychlou a perfektní práci.. cca 2 hoďky. :D Upraveno Červen 2, 2011 uživatelem Rosťa19 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kemar Odesláno Červen 2, 2011 Sdílet Odesláno Červen 2, 2011 proc vsichni menite porat ty chladice klima? to prorezly? nebo prorazeny od kamene? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Červen 2, 2011 Sdílet Odesláno Červen 2, 2011 Ze si to nechate takhle rozebirat chlapci.. Rosto,jen takova OT..Nemas nahodou obracene nazuty pneu,kdyz na to tak v rychlosti koukam..? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Červen 2, 2011 Sdílet Odesláno Červen 2, 2011 to 'kemar': Protože uchází chladivo tou plastovou zátkou nahoře. :D Novější chladiče to mají jinak řešené. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.