romariooo Odesláno Leden 5, 2012 Sdílet Odesláno Leden 5, 2012 Přesně to o čem píšete budu dělat ted o vikendu.Už mě nebavi ta kroucená šnura do zapalování B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jiri001 Odesláno Leden 6, 2012 Sdílet Odesláno Leden 6, 2012 Ahoj Jardo, jeden dotaz, mám ibizu 6L 2004 74kw tdi pd docela holátko....a chtěl bych si tam nechat dodělat vyhřívaná zrcátka a palubní počítač, možná i tempomat. Teď jsem našel možnost, dát budíky z 96kw tdi, které jsou s palubním počítačem, ale jsou z anglického auta, ze stejného vozu bych mohl mít i kompletní zrcátka se spínačem. Daly by se ty budíky, samozřejmě i s páčkama, využít, resp. třeba s využitím těch původních nějak upravit a zabudovat aby byl plně funkční pc v mém autě? ? Nebo do auta, které má km ukazatel a ne ukazatel v miles nejdou zabudovat? Děkuji za odpověď. J 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomkulitom Odesláno Leden 8, 2012 Sdílet Odesláno Leden 8, 2012 2 Rolbař: Měl bych dotaz - OII po FL výbava Prima, dodělané rádio Bolero. Chtěl bych, jestli je to možné, dodělat HF (BT jednotku, kabeláž, mikrofon atd.) tak aby fungovalo s rádiem a pomocí něj se hovory daly ovládat. Co by ta sranda stála a případně jestli by se to dalo u tebe objednat - dodávka a montáž. A ještě jak je to časově náročné? Předem děkuji. Tomáš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Leden 8, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 8, 2012 jestli můžu za Jardu většinou má v mílích jinak cejchovany a po přehození to nesedí zrcátka/tempomat jdou dodělat pokud auto podporuje hf jednotka pro OII FL potřebuje provést autorizaci přes maxidot který podle mě u tebe není takže to je problém, jedině tam dát nějakou starší jestli se chytne třeba 1Z0035729C 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Leden 8, 2012 Sdílet Odesláno Leden 8, 2012 1Z0...A,B,C,D,E nebo novější 7P6 nebo 5K0 - ty podporují A2DP 0 Citovat Odkaz ke komentáři
coplos Odesláno Leden 10, 2012 Sdílet Odesláno Leden 10, 2012 Poděkování Vašovi za perfektní práci a domluvu (zapojení AFS xenonů do OII předface po přestavbě). Děkuji Karel P.S. U toho mého Columba (2008) si prý firmware raději nemám nechat přehrát na novější, mohlo by se prý stát, že mi nebude vše korektně fungovat??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 10, 2012 Sdílet Odesláno Leden 10, 2012 Taktez podekovani Vasovi za precizne odvedenou praci na prepojeni parkovaku na CAN pohonu a dodani druhe anteny pro bolero, a v luxusnim case. Diky pane a zase nekdy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Leden 10, 2012 Sdílet Odesláno Leden 10, 2012 Poděkování Vašovi za perfektní práci a domluvu (zapojení AFS xenonů do OII předface po přestavbě). Děkuji Karel P.S. U toho mého Columba (2008) si prý firmware raději nemám nechat přehrát na novější, mohlo by se prý stát, že mi nebude vše korektně fungovat??? no taky se může stát, že přehráním na novější firmware se ti zaseknej celá navi, protože to nepobere deska a musí se vyměnit :)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
coplos Odesláno Leden 10, 2012 Sdílet Odesláno Leden 10, 2012 no taky se může stát, že přehráním na novější firmware se ti zaseknej celá navi, protože to nepobere deska a musí se vyměnit :)) ...dokonce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Leden 10, 2012 Sdílet Odesláno Leden 10, 2012 Kluci, jaky prumer silentbloku na zadni naprave ma byt na OI combi rv 99 tdi 81 kW? Diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Leden 10, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 10, 2012 kluci jsem rád že jste spokojení už jsem měl pár navi kde aktualizace sw byla posun k horšímu, zvlášt když se podepisuje VW a z venku je škoda silenbloky nevím zkus pohleddat v nabídce autokelly nebo jiném schopu kde je na výněr z konkrétního vozu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Leden 10, 2012 Sdílet Odesláno Leden 10, 2012 Kluci, prosím při dodělávce předního PDC FL, kam přesně se dává ten druhý (přední) pípák - v DP je jen kusá informace typu "umístění pod palubkou", ale kam přesně? Nechce se mi ho jen tak "někam strčit"... Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Leden 11, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 11, 2012 když sedíš za volantem tak nad tvým pravým kolenem na výběřku palubky směrem dolů 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Leden 17, 2012 Sdílet Odesláno Leden 17, 2012 Děkuji za dnešní práci Vášovi snad v létě opět :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest mimaro Odesláno Leden 17, 2012 Sdílet Odesláno Leden 17, 2012 (upraveno) Chlapci z Prostejova super praca. Plna spokojnost s parkovakmi aj s tempakom. Urcite som tam nebol posledny krat. :palec: Diky Upraveno Leden 17, 2012 uživatelem mimaro 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Leden 18, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 18, 2012 Rád vás zase uvidím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Leden 20, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 20, 2012 (upraveno) AKCE NA MĚSÍC ÚNOR Dodělání tempomatu do vozů Škoda Octavie II FL, Superb II, Yeti modelový rok 2010,2011,2012. V ceně je instalace, spínače, aktivace. Octavie II FL 2800,- Superb II / Yeti 3300,- Upraveno Leden 22, 2012 uživatelem Vaša 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Leden 20, 2012 Sdílet Odesláno Leden 20, 2012 Taktez moc dekuji Vasovi za dnesni profesionalne provedenou praci pri montazi tempomatu do me okty 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Leden 24, 2012 Sdílet Odesláno Leden 24, 2012 Kluci nemáte někdo prosím navíc jeden starter na xenon na Golfa (nevim jestli je stejnej s O2) k prodeji? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Leden 26, 2012 Sdílet Odesláno Leden 26, 2012 tak jsem se konečně dostal k prohrabávání foťáku Zabiak dodělání výhřevu sedaček, na zimu se to docela hodí :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Leden 26, 2012 Sdílet Odesláno Leden 26, 2012 Jardo,od kdy se hrabeš ve veteránech?? :lool: :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Leden 26, 2012 Sdílet Odesláno Leden 26, 2012 :D a didi :D návrat ke kořenům? náhodou, pokud je to auto udržované, tak je radost na něm stále dělat, bohužel většina OI je v takovém stavu až bych brečel, hold je to o pořizovací ceně ojetiny.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Leden 30, 2012 Sdílet Odesláno Leden 30, 2012 Ahoj pánové, chtěl jsem se vás zeptat, motor ve VW Passat s kodem BMR- je to dvoulitr nafta 125 kW. Průser nebo dobrý? Vím že BKP mělo vadný vstřikovače, ale tenhle motor nevím jestli je v poho. Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Leden 30, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 30, 2012 BMR je 125kW PPD siemens vw už za vstřiky ručí, pokud kleknou mění na záruku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
strndy Odesláno Leden 30, 2012 Sdílet Odesláno Leden 30, 2012 zdravím nebylo by schéma na octu 1 zapojení stěračů s dešťovým sensorem, a taky vysvětlení doběhu na předním motorku stěrače, měl jsem ho rozdělaný a jsou ve vnitř dva kontakty pružné a pak vedle dva a to je na rychlosti to vim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Leden 31, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 31, 2012 doběh je řešen samostatným kontaktem a ten určuje nulu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Únor 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 5, 2012 tak něco málo z foťáku OII tempomat, zadní pdc, kamera Yeti tempomat, palubní počítač, klimatronik´- škoda jen že škoda servis přidal práci navíc svou zvláštní instalací HF sady a zadních reproduktorů- asi čím víc mědi tím lepší instalace :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Únor 5, 2012 Sdílet Odesláno Únor 5, 2012 tak něco málo z foťáku OII tempomat, zadní pdc, kamera Yeti tempomat, palubní počítač, klimatronik´- škoda jen že škoda servis přidal práci navíc svou zvláštní instalací HF sady a zadních reproduktorů- asi čím víc mědi tím lepší instalace :( Jjo s tou mědí to je jako s adidasem, čím víc pruhů, tím víc adidas, asi tak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Únor 6, 2012 Sdílet Odesláno Únor 6, 2012 tady vzkaz pro Vášu P.Rypar:Tak Columbus sprovozněn a denní svícení taky a gateway vyměněná. Naprostá spokojenost s cardiagnostik.cz !!! ještě jednou DĚKUJI 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.