Přejít na obsah

Vaša a Rolbař

Doporučené příspěvky

Zdar chlapi,

objednal jsem si na zakázku z D štelovák a vzhledem k tomu, že nemám ani stahovák a konec konců ani čas, a mám rád když je práce provedená profesionálně, obracím se na vás s prosbou o montáž a následné laser. geo. jestli máte tu možnost. Bylo by snad někdy ke konci března. Auto bych vám nechal na cirka týden? Nastíníte mi cenu cca? Klidně SZ :palec:

Děkuji

Upraveno uživatelem x Michi x
Odkaz ke komentáři

Jardovi ještě jednou díky za instalaci Bolera a HF :beer: nechápu jak jsem bez toho mohl fungovat :loool:

víš jak, dokud nemáš nevíš, jak k tomu čuchneš, nechceš už jinak :D

Tak to se Vojto pleteš, ti Jarda neříkal, že to je poloviční krok? že do roka a do dne budeš dávat Columba a že jsi ho měl dát rovnou :D :lol:

Odkaz ke komentáři

Taky jsem se Jardy už ptal co bude ještě potřeba vyměnit když budu chtít columba :lool: já nevím no často stojím na ulici a nerad bych měl díru v palubce... třeba časem ho nahodím :D

Jardo ještě technická půjde tam teď vrátit zpátky ten Stream, aniž bych musel něco měnit? kódování beru jako samozřejmost... Jde mi o to jestli ho mám prodat nebo si nechat v záloze :palec:

Odkaz ke komentáři

Taky jsem se Jardy už ptal co bude ještě potřeba vyměnit když budu chtít columba :lool: já nevím no často stojím na ulici a nerad bych měl díru v palubce... třeba časem ho nahodím :D

Jardo ještě technická půjde tam teď vrátit zpátky ten Stream, aniž bych musel něco měnit? kódování beru jako samozřejmost... Jde mi o to jestli ho mám prodat nebo si nechat v záloze :palec:

půjde tam, jen se nakóduje HF do něj a vše pojede

Odkaz ke komentáři

Dekuji Vasovi za dopojeni el. sedacek... :palec:

Jinak info pro ostatni... sparovani klicku s pozici el. sedacky, se musi delat postupne...sedacka 1 - klic1, sed 2 - klic 2 a sed 3 - klic 3...

Jestli preskocite pozici, jak ja, tak klicek nenaucite pozici sedadla a zrcatek... Dik Rolbarovi za konzultaci a sobe za napad... Skodovka to do manualu aspon do meho nenapsala...

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Není zač :)

taková malá asijská vsuvka Toyota Corrola E12 133t km poctivých 2,0TD D4D 85kW

klasický servis + spojka, setrvák, rozvody.... u OII by to bylo za cca 20t materiál + 5t práce,ale je to hold Toyota, takže materiál 48t + 10t práce(druhovýroba LUK, INA...) :lol:

Dle konstatování servisu Toyota spojka odchází kolem 100tkm + setrvák ve 150tkm, dobrej bussines :o a jejich cenovaná nabídka s prací 70t Kč :wallbash:

Až zase někdo bude drmolit nad cenama dílů VW group, tak by se měl zamyslet....

post-302-0-12911100-1365184900_thumb.jpg

post-302-0-79818600-1365184909_thumb.jpg

post-302-0-94411400-1365184919_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Rolbař
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...