p2p Odesláno Srpen 25, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2013 jj zkousel jsem to znizene to nemam v pondeli zavolam ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vakles Odesláno Srpen 25, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2013 nazdar chlapy mam OII 2006 mam tam tempomat ale ked ho zapnem tak mi na palubovke nič neukazuje že to zapnute mam a teraz neviem či to je spravne alebo nie 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Srpen 25, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2013 Je to OK ukazuje to az od roku 2007 nahoru nebu budes muset vymenit budiky pokud chces aby ti to ukazovalo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Srpen 26, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2013 Chlapci mám problém, když otevřu dveře, tak se mi na maxidotu nezobrazí že jsou otevřený. Otevřený dveře to zobrazí jen když jsou "opřený" o zámek. Kde může být problém? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Srpen 26, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2013 mikrospínač KO 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Srpen 26, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2013 A jak náročná je oprava? cenově i pracovně? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Srpen 26, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2013 nový zámek 3400,- vrakáč 1500,- a odnejtovat stahovačku, práce cca na hodinu a něco 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Srpen 26, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2013 Díky Jardo, příčinu jsme nezjistili, ale metrodicky nás to vedlo k úspěchu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Srpen 27, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2013 tak to je hlavní a doufám, že už to celé funguje :) Jinak dílna těsně před dokončením a od 2.9. opět otvírám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Srpen 27, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2013 tak to jsem rád 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Srpen 28, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2013 tak to je hlavní a doufám, že už to celé funguje :) Jinak dílna těsně před dokončením a od 2.9. opět otvírám Funguje a je to výrazně lepší než bez něj :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Srpen 28, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2013 kluci, na OII mr07 mi blbne elektronika - neukazuje zadní dveře na maxíku, přičemž stahování oken jde zamykání taky... přestaly ukazovat oboje naráz, takže mikrospínače asi nee. Chvilku neukazovaly ani pravé přední... potom při zapnutí výhřevu zadního skla se kontrolka na climatronicu rozbliká může to být vadná bsg? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Srpen 29, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2013 Chlapci mám problém, když otevřu dveře, tak se mi na maxidotu nezobrazí že jsou otevřený. Otevřený dveře to zobrazí jen když jsou "opřený" o zámek. Kde může být problém? Tak ještě doplním, že na "první cvaknutí" mi maxík ukáže otevřený dveře a světýlka svítí, ale víc už ukazuje zavřeno. Kdyby mikrospínač tak by byl problém stále nebo ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Srpen 29, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2013 určo mikrospínače,nebo ještě kabeláž ve dveřích-v průchodce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Září 3, 2013 Sdílet Odesláno Září 3, 2013 Chtěl bych poděkovat Jardovi za dnešní odpolední vylepšování - kontrola tlaku v pneu, hlasové ovládání, AUX, opravy podsvícení na středovém panelu (osvětlení zapalovače a tlačítka centrálu) a především za napojení ovládání garáže na tlačítko parkováku. Jardo - FUNGUJE :) Největší vychytávka B) Taky za super pokec a příjemné strávení několika hodinek. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Září 4, 2013 Sdílet Odesláno Září 4, 2013 Tak jsem z toho jelen. Dneska se dveře na maxíku otevírali jako víno. Tak nevím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
colin.p Odesláno Září 5, 2013 Sdílet Odesláno Září 5, 2013 Takže jsem se Rolbou domluvil že dáme společný téma protože jsme na tom v některých věcech stejně. Vzájemně si nekonkurujeme a oba nemáme moc času a nějaký fotoseriály : )))))))) Je to pražský servis s pobočkou v Prostějově a Prostějovský servis s pobočkou v Praze (Peci) takže dělám z 90% elektromontáže/ diagnostiku/ soft. úpravy/ mechanicky práce spojeny s elktomontážemi/ dodělvání ne-origo příslušenství/ doladění po bouračkách/ zjištování PINů-km/atd. Cau dostal som na teba kontakt a dobre referencie. Potreboval by som dorobit do mojho scoutika - octavia r.v. 2007 vyhrievanie prednych sedaciek. Zevraj by si mi s tym vedel pomoct. Co k tomu budem potrebovat, resp.vies mi to zohnat aj ty? A cena komplet?Dakujem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bielan Odesláno Září 6, 2013 Sdílet Odesláno Září 6, 2013 Zařadil jsem se do velké skupiny spokojených Vašových klientů. Nemůžu si jej vynachválit - Rolbař promine, ale je trochu z ruky. Vaša mi montoval kontrolu tlaku v pneu, čidlo kontroly hladiny vody do ostřikovačů, instaloval a kódoval Columbus a nový panel Climatronicu s tlačítkem nezávislého topení. No a jako třešničku na dortu aktivoval Comming Home a Leaving Home, byť tato vychytávka bude fungovat, až mi ze skoda-parts.cz přijde (po třech urgencích) přepínač světel s Tunel Light asistentem. Vše bylo otázkou chvilky, za pár korun a s příjemným pokecem. Vřele doporučuji a ještě jednou děkuji! Teď si chci vyhradit čas na montáž CAN alarmu a předních parkováků. Přesně jak říkal Vaša, na Columbusu chci při parkování vidět celé autíčko! B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Belis Odesláno Září 8, 2013 Sdílet Odesláno Září 8, 2013 Ahoj, chtel bych se zeptat jestli by sis vedel rady s timto problemem http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=20169&pid=1398617&st=0entry1398617 a kolik by to mohlo orientacne stat? Dik moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Září 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 9, 2013 colin.p: vnitřní kabeláž, panel, zapojení není problém, sedadla bud přečalounit (já neumím na 100% takže nedělám) a nebo sehnat kompletní s výhřevem Bielan: Těší mě tvoje spokojenost Belis: podle mě někde přisává vzduch, jsou všechny hadice na sání OK ? nepopraskané ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Belis Odesláno Září 9, 2013 Sdílet Odesláno Září 9, 2013 (upraveno) Ahoj, hadice sem nekontroloval, sem na todle sem laik ani nevim kde vsechny jsou :-D ja si tak udelam zakladni udrzbu, proto hledam nekoho zdatnejsiho v tomle smeru a na vas sem tu slysel jen chvalu :-) Edit: kolik by stala zhruba vymena vsech hadic? Upraveno Září 9, 2013 uživatelem Belis 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rtg61 Odesláno Září 11, 2013 Sdílet Odesláno Září 11, 2013 Kluci, kdybyste mel nekdo doma valejici se svazek s konektorama na nivelacni cidla xenonu O1, dejte mi vedet. Pripadne z ceho se da nahradit, ale je to asi atyp..Diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Belis Odesláno Září 11, 2013 Sdílet Odesláno Září 11, 2013 colin.p: vnitřní kabeláž, panel, zapojení není problém, sedadla bud přečalounit (já neumím na 100% takže nedělám) a nebo sehnat kompletní s výhřevem Bielan: Těší mě tvoje spokojenost Belis: podle mě někde přisává vzduch, jsou všechny hadice na sání OK ? nepopraskané ? Ahoj, chtěl bych se zeptat, jest-li by bylo možné se k tobě nějak objednat na kontrolu, případně výměnu hadic sání. Dík moc, jsem z Prahy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Září 11, 2013 Sdílet Odesláno Září 11, 2013 belis napíš spíš sz Rolbařovi, ten je z Prahy, Váša dělá v Prostějově 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Belis Odesláno Září 11, 2013 Sdílet Odesláno Září 11, 2013 Aha, dik moc :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Září 11, 2013 Sdílet Odesláno Září 11, 2013 Kluci mam dotaz otec ma O2 MR08 a predface parkovaky ale meni zadni naraznik za FL naraznik z FL cidlama bude to fungovat nebo je ještě třeba něco vymenit ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Září 11, 2013 Sdílet Odesláno Září 11, 2013 vše bude šlapat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Září 12, 2013 Sdílet Odesláno Září 12, 2013 Jardi,jsi si jist??Face senzory na Old jednotku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Září 12, 2013 Sdílet Odesláno Září 12, 2013 ano, bezproblémů funguje 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.