Přejít na obsah

Vaša a Rolbař

Doporučené příspěvky

kluci, na OII mr07 mi blbne elektronika - neukazuje zadní dveře na maxíku, přičemž stahování oken jde zamykání taky... přestaly ukazovat oboje naráz, takže mikrospínače asi nee. Chvilku neukazovaly ani pravé přední...

potom při zapnutí výhřevu zadního skla se kontrolka na climatronicu rozbliká

může to být vadná bsg?

Odkaz ke komentáři

Chlapci mám problém, když otevřu dveře, tak se mi na maxidotu nezobrazí že jsou otevřený. Otevřený dveře to zobrazí jen když jsou "opřený" o zámek. Kde může být problém?

Tak ještě doplním, že na "první cvaknutí" mi maxík ukáže otevřený dveře a světýlka svítí, ale víc už ukazuje zavřeno. Kdyby mikrospínač tak by byl problém stále nebo ne?

Odkaz ke komentáři

Chtěl bych poděkovat Jardovi za dnešní odpolední vylepšování - kontrola tlaku v pneu, hlasové ovládání, AUX, opravy podsvícení na středovém panelu (osvětlení zapalovače a tlačítka centrálu) a především za napojení ovládání garáže na tlačítko parkováku.

Jardo - FUNGUJE :) Největší vychytávka B)

Taky za super pokec a příjemné strávení několika hodinek. :palec:

Odkaz ke komentáři

Takže jsem se Rolbou domluvil že dáme společný téma protože jsme na tom v některých věcech stejně.

Vzájemně si nekonkurujeme a oba nemáme moc času a nějaký fotoseriály : ))))))))

Je to pražský servis s pobočkou v Prostějově a Prostějovský servis s pobočkou v Praze (Peci) :angry:

takže dělám z 90% elektromontáže/ diagnostiku/ soft. úpravy/ mechanicky práce spojeny s elktomontážemi/ dodělvání ne-origo příslušenství/ doladění po bouračkách/ zjištování PINů-km/atd.

Cau dostal som na teba kontakt a dobre referencie. Potreboval by som dorobit do mojho scoutika - octavia r.v. 2007 vyhrievanie prednych sedaciek. Zevraj by si mi s tym vedel pomoct. Co k tomu budem potrebovat, resp.vies mi to zohnat aj ty? A cena komplet?Dakujem

Odkaz ke komentáři

Zařadil jsem se do velké skupiny spokojených Vašových klientů. Nemůžu si jej vynachválit - Rolbař promine, ale je trochu z ruky. :rolleyes:

Vaša mi montoval kontrolu tlaku v pneu, čidlo kontroly hladiny vody do ostřikovačů, instaloval a kódoval Columbus a nový panel Climatronicu s tlačítkem nezávislého topení. No a jako třešničku na dortu aktivoval Comming Home a Leaving Home, byť tato vychytávka bude fungovat, až mi ze skoda-parts.cz přijde (po třech urgencích) přepínač světel s Tunel Light asistentem. Vše bylo otázkou chvilky, za pár korun a s příjemným pokecem. Vřele doporučuji a ještě jednou děkuji!

Teď si chci vyhradit čas na montáž CAN alarmu a předních parkováků. Přesně jak říkal Vaša, na Columbusu chci při parkování vidět celé autíčko! B)

Odkaz ke komentáři

colin.p: vnitřní kabeláž, panel, zapojení není problém, sedadla bud přečalounit (já neumím na 100% takže nedělám) a nebo sehnat kompletní s výhřevem

Bielan: Těší mě tvoje spokojenost :palec:

Belis: podle mě někde přisává vzduch, jsou všechny hadice na sání OK ? nepopraskané ?

Odkaz ke komentáři

Ahoj, hadice sem nekontroloval, sem na todle sem laik ani nevim kde vsechny jsou :-D ja si tak udelam zakladni udrzbu, proto hledam nekoho zdatnejsiho v tomle smeru a na vas sem tu slysel jen chvalu :-)

Edit: kolik by stala zhruba vymena vsech hadic?

Upraveno uživatelem Belis
Odkaz ke komentáři

colin.p: vnitřní kabeláž, panel, zapojení není problém, sedadla bud přečalounit (já neumím na 100% takže nedělám) a nebo sehnat kompletní s výhřevem

Bielan: Těší mě tvoje spokojenost :palec:

Belis: podle mě někde přisává vzduch, jsou všechny hadice na sání OK ? nepopraskané ?

Ahoj,

chtěl bych se zeptat, jest-li by bylo možné se k tobě nějak objednat na kontrolu, případně výměnu hadic sání. Dík moc, jsem z Prahy.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...