SirMike Odesláno Březen 16, 2014 Sdílet Odesláno Březen 16, 2014 Ahoj, kameru jsem koupil novou nepoužitou myslím že za 3.000,-. Jedná se o verzi LOW, tedy bez řídící jednotky > bez natáčecích vodících čar, odpadá tak řídící jednotka kamery. Naprosto dostačující varianta. Jsem nadšenej, funguje perfektně. Ještě přikládám foto, kdy je kamera ve finální pozici načisto. Lze nastavit nezávisle na nastavení displeje navigace jas, kontrast a barevnost. Trochu jsem si s tím hrál, ale nakonec jsem to nechal ve výchozím vyváženém nastavení. Kvalita obrazu je super, v nočním režimu taktéž. Vodorovná čára za nárazníkem značí vzdálenost cca 20 cm od jeho hrany, takže lze perfektně odečíst vzdálenost. Boční linie mi vychází akorát na disky, dnes jsem to testoval a když je ta svislá čára přesně zarovnaná s obrubníkem, mám od něj odstup nějakých 5-max.10 cm. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Březen 17, 2014 Sdílet Odesláno Březen 17, 2014 Parádní vychytávka ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Březen 17, 2014 Sdílet Odesláno Březen 17, 2014 Moc pěkný, taky se mi to líbí, jen jak to bude ukazovat až bude kamera zacákaná od sajrajtu za silnice? Když prší nebo je nějaká břečka tak na otevírání kufru ani nešahám. A na kolik si Rolba cenil svojí práci při montáži? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Březen 17, 2014 Sdílet Odesláno Březen 17, 2014 Na RR, který má uplně rovnej zadek a na bordel tak trpí extrémně, je kamera usazená z výroby hodně podobně (nic jí nekryje) a tam je to uplně v pohodě. Ona ta čočka ten bordel hned na ní "nevidí", je zaostřená jinam. Já jsem dokonce někde po netu viděl, že se do toho někdo pustil po vzoru VW, který u jednoho modelu měl kameru pod logem ve dveřích a když jsi zařadil zpátečku, logo se vyklopilo vč. kamery. Rozchodil to na OII. Takže lze i jiné řešení. :) Určitě můžu udělat nějaké testy. Ale už jednou pršelo a dnes jsem koukal a kamera je naprosto čistá. Ona ta čočka má snad 1 cm max., takže není moc kde by špína ulpěla. A při pravidelné mytí to jistí hadřík na brýle. ;) Práce se ten den rozpočítala do více věcí, takže přesně nevim. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Březen 17, 2014 Sdílet Odesláno Březen 17, 2014 Vyklápěcí kamera pod logem je dobrá frajeřinka, ale zřejmě pořádná pakárna. Už jen protahat dráty a propojit řj aby se logo vyklopilo když zařadíš spátečku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Březen 17, 2014 Sdílet Odesláno Březen 17, 2014 Tady: http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=874&page=12&do=findComment&comment=1173521 A tady je to na videu: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Březen 17, 2014 Sdílet Odesláno Březen 17, 2014 Hezký 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Březen 18, 2014 Sdílet Odesláno Březen 18, 2014 Tak to je šupa! :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Březen 18, 2014 Sdílet Odesláno Březen 18, 2014 JJ a myslím že to dělal dokonce i zdejší člen Kajman nebo jaký má nick 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Březen 18, 2014 Sdílet Odesláno Březen 18, 2014 jj je to jeho práce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Březen 20, 2014 Sdílet Odesláno Březen 20, 2014 jak to bude ukazovat až bude kamera zacákaná od sajrajtu za silnice? Když prší nebo je nějaká břečka tak na otevírání kufru ani nešahám. V takom pocasi je jasne, ze cocka bude zamocena a zaspinena, no aj cez to sa da dozadu dostatocne vidiet aj v noci (ked ma kamera nocny rezim), ci stoji nieco za autom a ako daleko je. Osobne vzdy ked idem do kufru, tak jemne palcom pretriem cocku, uz je to moj zvyk :D Niekto hovori, ze mu stacia parkovaky aj ked ma kameru, ale podla mna to je omyl...vzdy ked presadnem do Pola, kde su len parkovaky, tak cuvat vobec neviem. Clovek sa kamerou rychlo rozmazna, je to prudko navykova vec :) Sorry Jardo za spam... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Březen 20, 2014 Sdílet Odesláno Březen 20, 2014 je to jak píšeš, na dobré věci si člověk hodně rychle zvykne :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Březen 21, 2014 Sdílet Odesláno Březen 21, 2014 jj ... a pak člověk dostane v servisu náhradní auto bez parkováku a ..... hned mu odře nárazník, protože nic nepípalo , takže servis + 5.000,-, na všechno si člověk zvykne a zpohodlní, já si třeba už nepamatuju žádné telefonní číslo od tý doby co jsou mobily ..... předtím jsem jich měl v hlavě poměrně dost, anebo je to stáří a :asie: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Březen 21, 2014 Sdílet Odesláno Březen 21, 2014 jen ten :jager: :asie: :asie: :jelen: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libero1071 Odesláno Březen 21, 2014 Sdílet Odesláno Březen 21, 2014 Niekto hovori, ze mu stacia parkovaky aj ked ma kameru, ale podla mna to je omyl...vzdy ked presadnem do Pola, kde su len parkovaky, tak cuvat vobec neviem. zrkadlá máš načo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Březen 21, 2014 Sdílet Odesláno Březen 21, 2014 a pak jak má člověk couvat s přívěsem, tak je teprve sranda :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Březen 21, 2014 Sdílet Odesláno Březen 21, 2014 OIII hold manuálni klimoška je pro někoho, kdo měl předtim climatron peklo, takže přestavba z AC na climatronic :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Březen 21, 2014 Sdílet Odesláno Březen 21, 2014 njn když tam nedají ani climatic, prostě idioti... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Březen 21, 2014 Sdílet Odesláno Březen 21, 2014 climatic se v rámci koncernu zrušil k MR2011 plošně.... ale tak lepší dvouzónovka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Březen 21, 2014 Sdílet Odesláno Březen 21, 2014 climatic mě bohatě stačil, ve dvouzonovce nevidím moc rozdíl tedy a climatronic mě štve v jedné věci, že mě na auto mod fouká na nohy klimatizaci, pak mě studí nohy... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Březen 21, 2014 Sdílet Odesláno Březen 21, 2014 ještě jedna čelní.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Březen 21, 2014 Sdílet Odesláno Březen 21, 2014 Jardo, vidím, že přes zimu jsi nezahálel a studoval dílenskou přiručku O III, co? :) jinač vidím dobře, že si obalil šaltrpáku a ručku do folie proti poškození? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Březen 21, 2014 Sdílet Odesláno Březen 21, 2014 Jardo ty si blazen klobuk dolu :) ked tak kukam a predstavujem si ako bude vypadat moja pri tvojom zasahu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Březen 21, 2014 Sdílet Odesláno Březen 21, 2014 nová platforma se nejlíp učí rozebráním :D jj, je to obalené strečkou proti poškrábání, které je víc než pravděpodobné při takovéto demontáži 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Březen 21, 2014 Sdílet Odesláno Březen 21, 2014 sorry za trochu OT, ale používáš DP, nebo už rozebíráš "naslepo" po čichu? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Březen 21, 2014 Sdílet Odesláno Březen 21, 2014 Dp už na OIII neexistuje, je jen online Elsa.... něco po čichu, něco z tech. materiálů 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Březen 23, 2014 Sdílet Odesláno Březen 23, 2014 (upraveno) P944 na předsezoní servis, resp postupné uvádění do dobrého stavu -oprava elektriky (špatné relátka, přetrhané dráty a totálně prolitá centrální elektrika KONTAKTOLem...diskotéka ) -vytrhání bastlů (bose z A6ky :D , spínání ventilátorů jen přes vypínač a podobný nesmysly....) Upraveno Březen 23, 2014 uživatelem Rolbař 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Březen 23, 2014 Sdílet Odesláno Březen 23, 2014 Jardo ty jsi ďábel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Březen 25, 2014 Sdílet Odesláno Březen 25, 2014 Díky Rolbařovi za včerejsí práci (mf volant, predni parkovaci, bolero + kodovani), vsem vrele doporucuju ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KOŠŤÁL Odesláno Březen 25, 2014 Sdílet Odesláno Březen 25, 2014 A co říkáte na takovouhle dobrodružnou jízdu "autoservisu" ? Ještě bych se styděl to zveřejnit http://www.autoopravy.eu/index.php?akce=2&id=115 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.