Přejít na obsah

Vaša a Rolbař

Doporučené příspěvky

2 Houmik a ostatní:

já to beru takhle:

ohledně práce - cizí lidi od 8 do 8 hod. nejsem svobodnej mládenec ale mám rodinu a když zvoní v 10 večer telefon jen proto že někomu divně svítí LED ve stropním světle tak nevím co je na tom tak důležitýho že to nepočká do rána.

pak mě netěší hovory v neděli a ve svátky jako štědrý den

když je to opravdu akutní tak rád vyhovím ale osobně si nedokážu představit že bych někoho o něco žádal krom pár dobrejch známejch a rodiny někdy pozdě večer

2 kmpetr jsem rád když je zákazník spokojen

Odkaz ke komentáři
člověče toho koho myslíš bych zde neuváděl jako nežádoucího :-))))) i když volat kvůli oknům také nebylo vážné volat v noci:-))))))))Slávek který si vymlátil tenkrát auto u táboráku stejným stylem tak mě nevolal v noci jen jeho kolega mu tam zadával špatný kod za kodem když potom napojil nabiječku:-)))))))))))))))

tak trochu popořádku ... nevím koho myslíš jako nežádoucího ..

A no tenkrát asi před půl rokem si slávek vymlátil baterku ale nebylo to u táboráku ,byla to naše společná oslava a už vůbec pokavat mluvíš o mně jsem ti já nevolal .... nevím jakého kolegu myslíš ale zda mně ..tak se pleteš protože ten kod si tam namačkal on sám blbě .. a to jen proto ,že tam mačkal kod kterej byl v jeho předešlím voze WV ... a zda si dobře pamatuji tak zda ti tam někdo volal a žádal o kod či radu ,tak to bylo cca okolo 23 hod .. zatím

Odkaz ke komentáři
tak trochu popořádku ... nevím koho myslíš jako nežádoucího ..

A no tenkrát asi před půl rokem si slávek vymlátil baterku ale nebylo to u táboráku ,byla to naše společná oslava a už vůbec pokavat mluvíš o mně jsem ti já nevolal .... nevím jakého kolegu myslíš ale zda mně ..tak se pleteš protože ten kod si tam namačkal on sám blbě .. a to jen proto ,že tam mačkal kod kterej byl v jeho předešlím voze WV ... a zda si dobře pamatuji tak zda ti tam někdo volal a žádal o kod či radu ,tak to bylo cca okolo 23 hod .. zatím

SORRY Klukum za OT.....Petře já ale o Tobě nepíšu a ani se tě to netýká tak co mne to tu píšeš.....psal jsem tu klukum co se mne stalo atd a Tebe se to ale vůbec netýká...:-)))))) už někde v předešlé zprávě jsem psal že (slávka bych neuváděl ten at volá právě klidně v kolik chce když bude v nouzi :-)))) )a hlavně už vůbec mě on nevolal v 23 jak píšeš volal na druhý den uplně v klidu ale jsou tu jiný lidi který volali v noci a s tebou to nemá nic společného... :-)))))))Mrs.

Odkaz ke komentáři
ajaj tak to bylo v tu sobotu těsně-Vášo byl to prej altík, ten makin mi až pak řikal že ti ani nevolal

btw byl to jelzin nebo berentsen? zítra se stavím;)

Jelzin :smich:

jsem říkal bud altík nebo přechodák na baterce

nějakej pátek se známe a dalo by se říct že už jsi byl v nouzi

Odkaz ke komentáři
SORRY Klukum za OT.....Petře já ale o Tobě nepíšu a ani se tě to netýká tak co mne to tu píšeš.....psal jsem tu klukum co se mne stalo atd a Tebe se to ale vůbec netýká...:-)))))) už někde v předešlé zprávě jsem psal že (slávka bych neuváděl ten at volá právě klidně v kolik chce když bude v nouzi :-)))) )a hlavně už vůbec mě on nevolal v 23 jak píšeš volal na druhý den uplně v klidu ale jsou tu jiný lidi který volali v noci a s tebou to nemá nic společného... :-)))))))Mrs.

joj taky se omlouvám za OT...

No tak konečně se to vyjasnilo .. no a jak to mám asi vědět ,že nepíšeš o mně když tu píšeš.. (nějaký pán ,nějaký kolega atd ) .. to fakt takle nevím ..

tak zda se to mně netýká .. tak to jsem rád ... :-))))))))) Bohužel jak jsi to tu takle popsal ..(to předešlé víše).. tak to nějak vypadalo dost nejasně . a proto jsem reagoval . To zda ti někdo volal či nevolal to samozřejmně nevím ani netvrdím ..

dle tahoto co tu čtu to vypadá ,že se ti stalo příhod asi více a jenom jsi smíchal příhody .. ve které jsem byl i jednou já .. no tak hlavně ,že se to vysvětlilo .. :-)))))

Ps: můžeš být v klidu já ti volat nebudu ... :smich:

Odkaz ke komentáři

sorry za OT: klidně mi volejte, pošlu Vás do řiti bo tomu stejně hovno rozumím :) :D ,,, ale jsou lidé, pro které bych i třeba na štědrý den večer nastartoval Lízu a jel jim pomoci, můj vděk, úcta a přátelství je k nim veliké, jen na Rolbu bych se vysral, bo po sjezdovce fakt Líza drandit nebude

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...