viteKH Odesláno Červenec 19, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2013 (upraveno) Jsem buď slepej nebo blbej, ale já to tam nevidím... EDIT// tak je to oboje, je to jako výbava... :D Upraveno Červenec 19, 2013 uživatelem viteKH 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TOMCAT Odesláno Červenec 20, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 20, 2013 Kokso mňa vyšla v konfigurátore Octavia Combi RS 2.0 TDI 135 kW 6-stup. automat. na 35 127 € http://ws.skoda-auto.com/printerservice/01.00.00.test/qrcode.ashx?text=http%3A//skoda-car-configurator.cloudapp.net/CarCard/43359628 ako fakt sila. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Červenec 22, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2013 vůz používá kotoučové brzdy s vnitřním chlazením o průměru 340 mm vpředu a bez vnitřního chlazení s 272 mm vzadu Bylo to psany v nějakym článku někde?Jestli jo a přehlídl jsem to, tak se omlouvám za prudu.. A díky za odpověď.. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
viteKH Odesláno Červenec 22, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2013 Kokso mňa vyšla v konfigurátore Octavia Combi RS 2.0 TDI 135 kW 6-stup. automat. na 35 127 € http://ws.skoda-auto.com/printerservice/01.00.00.test/qrcode.ashx?text=http%3A//skoda-car-configurator.cloudapp.net/CarCard/43359628 ako fakt sila. Koupit nový v Česku a dovézt na Slovensko? Vím, že se v Česku občas jezdí i pro nový auta do Německa... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PiZi Odesláno Červenec 22, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2013 Přemýšlím o O3 1.8 TSI vs. RS 2.0 TSI. Cenově vycházejí +/- stejně. Měl někdo možnost srovnání podvozku (1.8 se sportovním)? Je RS stejně "tvrdé", anebo tvrdší (17" kola)? Nemáte prosím někdo k dispozici foto interiéru (O3 RS) s šedým prošitím + záběr na panoramatickou střechu zevnitř u RS? Co se týče oblasti adaptivního tempomatu. Má někdo negativní zkušenost? Stačí déšť na to, aby přestal fungovat? Díky moc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Červenec 23, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2013 jednoznačně RS, je to úplně jiné auto proti obyčejné O3, vem si jí s dsg a ostatní doplňky podle ochoty utratit, adaptivní tempomat není až taková bomba, vyzkoušej si ho, hlavně jeho reakci, když ti to někdo na dálnici pošle před tvůj čumák - do mezery, kterou ti tempomat drží od toho auta před tebou. Koupit nový v Česku a dovézt na Slovensko? Vím, že se v Česku občas jezdí i pro nový auta do Německa... teď jezdí Němci pro auta do Česka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
GeorgeWWW Odesláno Červenec 23, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2013 Přemýšlím o O3 1.8 TSI vs. RS 2.0 TSI. Cenově vycházejí +/- stejně. Měl někdo možnost srovnání podvozku (1.8 se sportovním)? Je RS stejně "tvrdé", anebo tvrdší (17" kola)? Nemáte prosím někdo k dispozici foto interiéru (O3 RS) s šedým prošitím + záběr na panoramatickou střechu zevnitř u RS? Co se týče oblasti adaptivního tempomatu. Má někdo negativní zkušenost? Stačí déšť na to, aby přestal fungovat? Díky moc. Ohledně šedého interiéru - napiš mi do SZ mail a pošlu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
viteKH Odesláno Červenec 23, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2013 jednoznačně RS, je to úplně jiné auto proti obyčejné O3, vem si jí s dsg a ostatní doplňky podle ochoty utratit, adaptivní tempomat není až taková bomba, vyzkoušej si ho, hlavně jeho reakci, když ti to někdo na dálnici pošle před tvůj čumák - do mezery, kterou ti tempomat drží od toho auta před tebou. teď jezdí Němci pro auta do Česka Tak minimálně jsme jeli pro Focus ST do Německa tak měsíc, dva zpátky. Tady cca 860k, v Německu 680k. Chvíle po dovozu - přečtu si zprávu, že to v Česku zlevnilo o 200k 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Niki Odesláno Červenec 23, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2013 Dnes som videl pri Kuchajde, modrú OIII RS combi, ak by som sa o škodu nezaujímal, tak pri prejdení okolo auta si ho snáď ani nevšimnem a vonkoncom mi nenapadne, že sa jedná o "športovú verziu", auto nevyzerá zle, ale nezaujme. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Červenec 23, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2013 Kokso mňa vyšla v konfigurátore Octavia Combi RS 2.0 TDI 135 kW 6-stup. automat. na 35 127 € http://ws.skoda-auto.com/printerservice/01.00.00.test/qrcode.ashx?text=http%3A//skoda-car-configurator.cloudapp.net/CarCard/43359628 ako fakt sila. To si ešte dobrý, mne vyšlo o 1400 € viac... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Duri Odesláno Červenec 24, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2013 Dnes som videl pri Kuchajde, modrú OIII RS combi, ak by som sa o škodu nezaujímal, tak pri prejdení okolo auta si ho snáď ani nevšimnem a vonkoncom mi nenapadne, že sa jedná o "športovú verziu", auto nevyzerá zle, ale nezaujme. To fakt? Chcel by som ju vidieť naživo a povoziť sa v nej. Teda v krátkej benzin manuál. Za mojou sa otáčajú všetci, mladý starý muži ženy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Niki Odesláno Červenec 24, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2013 Ani sa nedivím,jednu takú pravidelne stretávam a vždy je neskutočne vyblískaná , ta modrá jej naozaj pristane. Foto zo zahr. fóra. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Červenec 26, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2013 Tak dnes v podvečer vedle mě v Praze zastavila OIII RS Combi v černé metle. Ze světel byl rychle, tak jsem ani nestačil fotit a viděl tak akorát přední kolo (brzdiče červená klasika) a zadek. :) Co se mi na první pohled líbilo a vypadá líp než na fotce, je ta dlouhá odrazka přes celou šíři zadního nárazníku, koncovky taky vypadaly moc pěkně. Jestli to byl benzín nebo nafta, jsem si podle zvuku teda jistej nebyl, každopádně tak jako tak to znělo dost podivně, nic moc (očouzená jen jedna koncovka se nekonala, měl to umytý). Můj subjektivní pocit byl, když byl tak 100m přede mnou a pod lehounkým kopcem, že to auto je nějaký úzký a vysoký. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Červenec 27, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2013 Tak jsem si ted ze srandy nakonfiguroval RS III v benzinu a dostal jsem se na cenu kolem 660 tis. No, hodne slusny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
viteKH Odesláno Srpen 1, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2013 Co tak pročítám testy, tak zatím nikde nevybavili OIII RS těma 19' kolama Xtrem, a ani nejsou v konfigurátoru... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
molvy Odesláno Srpen 1, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2013 19´´ budou pouze jako originální příslušenství... viz. katalog O3RS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Srpen 1, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2013 A ta seda pastelova barva? Taky jsem ji nevidel v nabidce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
molvy Odesláno Srpen 1, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2013 Jestli myslíš šedou Steel, tak ta je normálně v konfigurátoru. Stejně tak i šedá Platin 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Srpen 1, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2013 19 jen jako axs? Ty volééééé :((((( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Srpen 2, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2013 Myslim ze to je mozna dobre dovedes si predstavit jezdit sluzebakem na 19"?? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Srpen 2, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2013 neboj vitto prodejci SA umi prislusentvi schovat do ceny vozu :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Srpen 2, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2013 http://www.autoforum.cz/prvni-dojmy/vyzkouseli-jsme-skodu-octavia-iii-rs-jeji-dynamika-je-excelentni/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Srpen 2, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2013 http://www.3dtuning.com/en/Tuning/Tuning/288?Mode=1 možnost tuzingovat či vylepšovat oktu 3 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Srpen 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 3, 2013 ORS ako 4x4 je zatial len utopia... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PiZi Odesláno Srpen 5, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2013 SunSet Už to tady bylo jednou probíráno. Přece jen ale jak to tedy je? :) Kolik procent propustnosti světla nabízí SunSet o nové Oktavie? Přijde mi, že je to méně než 73%, jak tady bylo již jednou uvedeno. Nemá někdo sunset na své oktavii, kdo by tady byl schopen umístit foto (foceno z vnějšku)? Marketingové foto je nevyvážené, zajímal by mě vzhled na "reálně" foceném autě. Předem díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honk Odesláno Srpen 6, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2013 Co je pravdy na prvním akčním modelu nové Octavie "TSI Drive" zmíněné na jednom fóru? Od kdy by to mělo být? Oficiální kanály, ceníky i konfigurátor zatím mlčí... EDIT: takže prý to je mystifikace.. jen nechápu o co tady jde:/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PiZi Odesláno Srpen 6, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2013 Co je pravdy na prvním akčním modelu nové Octavie "TSI Drive" zmíněné na jednom fóru? Od kdy by to mělo být? Oficiální kanály, ceníky i konfigurátor zatím mlčí... EDIT: takže prý to je mystifikace.. jen nechápu o co tady jde:/ Nemyslím si, že uplně: http://centria.skoda-auto.com/cze/autoservisczudek/model/actionmodels/tsi_drive/Pages/TSI_Drive.aspx 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Srpen 6, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2013 No jo, ale to je pro OII 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Srpen 6, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2013 Tak jsem si ted ze srandy nakonfiguroval RS III v benzinu a dostal jsem se na cenu kolem 660 tis. No, hodne slusny Já ji poskládal dneska za 769tis.. ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Srpen 6, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2013 No jooo, ty jses moc narocnej. Ja jsem skromnej chlapec z venkova:-)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.