Danamin Odesláno Červenec 30, 2024 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2024 před 20 hodinami, stx99 napsal: Zdravím, resim ted svicky na Octavia 1 85kW 2.0i AZJ na LPG a od vyrobce jsem dostal doporuceni : NGK BKUR6ET-10 NGK (1565) Laser Line 6 NGK (7968) NG PZFR5D-11 má nekdo s nima zkusenosti ? Se svíčkami NGK jsem měl také dobré výsledky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HONZAV1 Odesláno Červenec 30, 2024 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2024 Já mám v Berlingu i Octavii s LPG obyčejné svíčky NGK a spokojenost už léta. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stx99 Odesláno Červenec 31, 2024 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2024 ok a typ tech cvícek ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HONZAV1 Odesláno Srpen 1, 2024 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2024 To nevím, vyberu ve vyhledávači vždy to, co k danému autu, kde je chci měnit nabízí. většinou stojí ca 100,-/ks. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenda2.0 Odesláno Leden 9 Autor Sdílet Odesláno Leden 9 Otázka na ty co mají přimazávání. Po rozborce sání a demontáži vstřiků jsem nebyl úplně potěšen. Po cca 200 tisících km na LPG je od přímazu sání docela "zalepené" a logicky to má taky nějaký vliv na benzínové vstřikovače. Je jasné, že 25 let provozu a 400 tisíc km celkově tomu nepřidají, ale ten přímaz (FlushLube) těm vtřkovačím asi práci neulehčil. Takže k dotazu: 1) Kdo z Vás má LPG bez přímazu ventilů, kolik máte nalítáno a měli jste nějaké problémy s ventily? 2) Kdo má LPG s přímazem; máte problémy s benzínovou palivovou větví (starty, cukání) nebo jste v pohodě. Hraju si totiž s myšlenkou ten přímaz demontovat aby mi nesvinil benzínové vstřiky. Škodovky/VW by měly mít hlavy OK a k zaklepávání ventilů by nemělo docházet ale raději se ptám. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 10 Sdílet Odesláno Leden 10 Mám sice 1.6/74kw, ale to by vadit nemělo. Mám LPG bez přimazávání, najeto na plyn 160tis (celkově 380tis) a motor pořád funguje jak má. Je pravda, že jsem asi 3-4tis km zpět řešil těsnění pod hlavou, tak jsem rovnou nechal repasovat hlavu (byly přidřené vodítka ventilů a bylo potřeba trochu zabrousit ventily), ale jinak hlava v pohodě. Takže mi z toho vychází, že tyto staré motory opravdu můžou dlouhodobě jezdit jen na suchý plyn (to mi říkali i v dílně, kde mi plyn montovali) 😉 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jedlis Odesláno Leden 11 Sdílet Odesláno Leden 11 Mám AZJ a 388 tis bez přímazu.. Systém STAG. U těchto motorů není potřeba. Ještě poctivý motory s poctivě naddimenzovanou hlavou . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenda2.0 Odesláno Leden 11 Autor Sdílet Odesláno Leden 11 Díky za zkušenosti. Takže přímaz jde z auta ven. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.