marekczek Odesláno Červen 19, 2014 Sdílet Odesláno Červen 19, 2014 tak najeto přes 1500km a nic neubylo, stačilo fakt vyměnit kapalinu starou... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Červen 19, 2014 Sdílet Odesláno Červen 19, 2014 Počkej, to se ti jako ztrácela voda, protože byla stará? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Červen 20, 2014 Sdílet Odesláno Červen 20, 2014 Nechtěl napsat, že mu jí pila stará? :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červen 25, 2014 Sdílet Odesláno Červen 25, 2014 jj po výměně neuniká nic, nalita byla origoš... byla tam 7 rokem, zjistil sem že se nikdy neměnila... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Červen 26, 2014 Sdílet Odesláno Červen 26, 2014 Tomu nerozumim...jak muze mit stari vody vliv na funkci rostlinare... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Červen 27, 2014 Sdílet Odesláno Červen 27, 2014 Já tomu taky nerozumím. To se jako stářím zmenšila molekula tý vody nebo co a začala se ztrácet ve spojích nebo stěnou hadice nebo jak teda? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martinbuben Odesláno Srpen 24, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2015 Tak co? Nějaký nový poznatky? Oživíme téma?... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Srpen 24, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2015 (upraveno) Ano po výměně kapaliny se nic neztrácí a už nedolejvam do auta od ty doby. Upraveno Srpen 24, 2015 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Srpen 24, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2015 Tak si tam asi nalil hustší vodu :-) nebo prostě nevim. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Srpen 24, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2015 no trošku ot, ale u berlinga 1.6 HDI začla mizet taky, po 6 letech se vyměnila kapalina a od tý doby nikdo nedolejval :) hold asi doživotní kapalina to není jako převodový olej, olej v diferáku apod... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martinbuben Odesláno Srpen 24, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2015 Já řeším to samé! Nejdřív dvě hadice zpuchřelý a dnes jsem zjistil, že mám schnilej chladič. Hlava měněná v DE, revize C. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stoper Odesláno Leden 4, 2016 Sdílet Odesláno Leden 4, 2016 Tak jen přihodím poznatky dva roky po výměně těsnění pod hlavou. Sem tam se voda pořád ztrácí. Těžko říct kam a proč. Ale vzhledem k množství, které dolívám (za 2 roky spotřebováno jedno balení 2l G12 + ředění destilkou), nepovažuji za efektivní to dále extra řešit. Navíc v blízké době očekávám repas turba (chčije olej, ale zatím to jde) a výměnu převodovky (5. stupeň kňučí :D ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martinbuben Odesláno Leden 10, 2016 Sdílet Odesláno Leden 10, 2016 Tak to potěš koště. Fakt tyhle BKD jsou jak důchodci co potřebujou péči jak na LDNce ? Jak se ti ta převodovka projevuje? Jak kňučí? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
seib Odesláno Leden 10, 2016 Sdílet Odesláno Leden 10, 2016 Chlapci... ked urobite na BKD hlavu, tak nie je spolahlivejsi motor v O2 pred fl... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martinbuben Odesláno Leden 10, 2016 Sdílet Odesláno Leden 10, 2016 No taky když uděláš převodovku, EGR ventil tak asi jo? ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
seib Odesláno Leden 10, 2016 Sdílet Odesláno Leden 10, 2016 Nie každá prevodovka je zlá a ukáž mi tdi ktoré nemá problémy s egr a turbom... ale aspoň z toho nevyletí ojnica alebo sa nezlomí kluka ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stoper Odesláno Leden 10, 2016 Sdílet Odesláno Leden 10, 2016 Já mám BMM motor. 6-kvalt No, při řazení z 4 na 5 nebo podřazení z 6 na 5 si chvíli zabzučí :-) Jako když na dálnici vjedeš na strukturovanej vodící pruh ;) Asi než se srovnaj synchrony či co. U těch 6-kvaltů je to známej problém. Tady na fóru už je otevřeno několik topiců. Buď výměna převodovky, nebo to umí jeden servis u MB opravit bez výměny. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martinbuben Odesláno Leden 10, 2016 Sdílet Odesláno Leden 10, 2016 Jojo, vím. Dělá to p. Sixta. Oprava do 10tis tuším. BKD mám od února 2015 a do dnešního dne jsem zainvestoval 50tis! Něco bylo potřeba a něco jsem chtěl já. Předtím jsem měl Superba 1.9TDi 96kW 2 roky! Nájezdil jsem 40tis km a dělal jsem jen homokloub, rozvody a olej s filtry! To je spolehlivý motor. Ne BKD, což jsem záhy zjistil, ať už s fóra či z vlastní zkušenosti! Jinak jestli to jsou synchróny to poznáš tak, že když tam ten kvalt dáš pomalu a přiblížíš otáčky tak, aby to odpovídalo otáčkám při zařazení určité rychlosti, tak by ti to tam mělo samo zapadnout a nebo přinejmenším bez toho zvuku. Si myslím já. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Leden 11, 2016 Sdílet Odesláno Leden 11, 2016 Tvl, to je furt dokola. Nekomu se sype BKD a hned jsou vsechny total špatný. Jak se tu resilo mockrát, je to o tom, jak se k tomu choval předchozí majitel. Nekdo jezdí s BKD bez problémů čtvrt mega a jinymu se sype. Zrovna tak BMM ma problém s klikou atd. a další mouchy maji TDi společný, takže si prostě nevyberes. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martinbuben Odesláno Leden 12, 2016 Sdílet Odesláno Leden 12, 2016 Já netvrdím, že jsou hned všechny špatný! Já jen tvrdím, že nejsou tak spolehlivý. Nic víc, nic míň. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Leden 12, 2016 Sdílet Odesláno Leden 12, 2016 Tak to ano, ale to už prostě nejsou žádný PD, CR atd., bohužel :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martinbuben Odesláno Leden 13, 2016 Sdílet Odesláno Leden 13, 2016 A tak to bohužel už nebude nikdy když se koukneš co všechno už cpou do aut. Ani se nebudu divit, když nám tyhle auta zakážou v podobě vysokého pojištění, stk na 1 rok... A hlavně už nám zakázali PALIVOVÉ filtry :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
casperdeluxe Odesláno Únor 14, 2016 Sdílet Odesláno Únor 14, 2016 Taky mám stejný problém. Auto málo topí a po ujetí asi 20km se mi ztratí voda v nadobce. po otevreni je zase zpet. Tak doufam ze to nebude hlava.... Nekdo nejakej napad? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stuxnet Odesláno Březen 10, 2016 Sdílet Odesláno Březen 10, 2016 Zdravím,taky mám ten samý problém jako casperdeluxe.. Voda se neztrácí,jen kolísá..Může tenhle problém dělat prasklá nádobka?Dnes jsem si všiml páry jakoby od spodu nádobky.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukyno0o Odesláno Srpen 2, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2016 Taky mě to potkalo, čas od času se něco malinko dolilo, nějakou dobu už to registruju ale za takový 2 roky jsem teď kupoval druhou litrovku g12 , tak asi nějak moc to nemizí. Nicméně asi před měsícem jsem dával nový turbo a servismen říkal ze v tom starém byli známky po nemrznoucí kapalině. Jak se to tam sakra mohlo dostat? :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Srpen 2, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2016 praskla hlava nebo chladic vyfukovych plynu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukyno0o Odesláno Srpen 2, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2016 Chladič čeho? Bože co je to za věc? :D kde bych to našel mrknu na to. To je to jak si tam řešil ten bypass ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
komener Odesláno Srpen 2, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2016 co je to za vec? dost dolezita vec :) vygoogli ako vyzera pomoze ti to 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukyno0o Odesláno Září 11, 2016 Sdílet Odesláno Září 11, 2016 Buďte pozdraveni, zase to trochu oživím. Chtel jsem nez se pustim do nějakého většího šroubovaní natlakovat tu soustavu kdyby náhodou. Dali jsme tam atmosféru a bylo vidět že tlak pomalu klesá ale nikde nebylo vidět kudy. Ani žádný zvuk nikde slyšet nebyl. Tak fakt nevim. Asi to bude muset jit fakt někam do nitra. :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.