Guest avro Odesláno Duben 23, 2011 Sdílet Odesláno Duben 23, 2011 ahoj všem. přes zimu mi z ničeho nic odešla klima. v servise řekli že je špatnej tlakovej spínač. po jeho výměně (cca 1500 korun) se jim na diagnostice ukázala další závada a to vadná spojka kompresoru. úplně se hrozím že po vyměně spojky kompresoru se objeví další, že je vadný i kompresor.... je to vůbec možné? máte nějakou zkušenost jestli se ta spojka dá opravit? údajně je v ní spálená ta cívka, mechanicky je v pořádku... dá se sehnat nějaký neorigo výrobek? v servise mi říkali že by ta spojka měla stát cca 3700 bez DPH.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Duben 23, 2011 Sdílet Odesláno Duben 23, 2011 Mne to neda a zeptam se mimo tvuj dotaz... Co vas vede k takovym podpisum? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kitrab Odesláno Duben 23, 2011 Sdílet Odesláno Duben 23, 2011 no jo obrázek by mohl být větší, nebo raději 2 :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LuKKaS Odesláno Duben 23, 2011 Sdílet Odesláno Duben 23, 2011 Ja som mal podobny problem, nesla mi klima po spusteni nezopla spojka kompresoru nic... nakoniec sa zistila uplne banalna zavada a to bol rozsypany konektor ku klime oprava? 0,5€ stiahol som to 2-ma eska páskami + izolackou :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kimrider Odesláno Duben 23, 2011 Sdílet Odesláno Duben 23, 2011 Zdravím, já mám jinačí problém, když ráno přijdu k autu a natočím ho tak jakmile sepne spojka kompresoru tak začne pískat jako když klouže, ale po chvilce přestane a klima jede normálně. Zdá s emi to že to dělá pouze tehdy když je dost velké vlhko. Nesetkal jste se s tím někdo ? Nepomohlo by tomu třebas to prostříknout čističem brzd ? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dushky888 Odesláno Duben 23, 2011 Sdílet Odesláno Duben 23, 2011 ...vymen si drazkovany remen a piskanie nebude 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kimrider Odesláno Duben 23, 2011 Sdílet Odesláno Duben 23, 2011 jenže, kdyby byl volný, tak mi to bude pískat i tehdy když klimu vypnu a zase zapnu. Jak jsem psal, dělá to jenom ráno, když jedu odpoledne z práce tak to nedělá. A řemen volný není... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stihacka Odesláno Duben 24, 2011 Sdílet Odesláno Duben 24, 2011 To sice máš pravdu, ale tohle pískání za studena je počátek odchodu řemene... za chvíli ti bude pískat pořád. Taky zkontroluj napínací kladku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
peteres Odesláno Duben 24, 2011 Sdílet Odesláno Duben 24, 2011 Spojku jsem kupoval kámošovi z cc-autodíly cca před rokem a půl a stále pracuje, přestože je to čína, Jelda povídal, že se bez problému prodávají a zatím nevracejí, tak jsme ji vzali, holt za ty prachy ... (taky má LaK 81kW) takže tady: http://www.cc-autodily.cz/spojka-elektroma...IA&count=60 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jELDA Odesláno Duben 26, 2011 Sdílet Odesláno Duben 26, 2011 je to tak pratele .. k memu udivu se prodavaji velice dobre bez reklamaci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vinklec Odesláno Duben 27, 2011 Sdílet Odesláno Duben 27, 2011 Čau take mi odešla civka na spojce klimakompresoru.Nakonec jsem po dlouhem vahani koupil čínsky výrobek a zatim běži jak ma.Cena proti origoš dilu nesrovnatelna.I výměna proběhla bez problemu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vojta Odesláno Červen 7, 2011 Sdílet Odesláno Červen 7, 2011 Ahoj, mám manuální klimatizace a přestala přes zimu šlapat. Je naplněná ale prostě nesepne spojka kompresoru. napojili jsme to na počítač a nic to neukázalo. Když sepnu talčítko tak se normálně rozjedou sahary. Tak se chci zeptat jestli to někdo má a jestli je opravdu spojka špatná a nemůže tam být nic jiného? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Červen 7, 2011 Sdílet Odesláno Červen 7, 2011 Manualnu klimu neskontrolujes cez VAG, jedine "rucne". Na konektor spojky ide napatie ked ma zopnut? Tlak v klimaokruhu je spravny? (signal so snimaca tlaku) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
breta Odesláno Červen 7, 2011 Sdílet Odesláno Červen 7, 2011 Podle schematu jdou na spojku dva dráty - hnědý-černý je kostra, na zelený-černý se pro sepnutí přivádí 12V. Můžeš změřit v klidu odpor mezi nimi (jednotky Ohm), nebo změřit to napětí na zelený-černý při pokusu o sepnutí a hned víš, jestli je vinutí elektromagnetu v pořádku . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vojta Odesláno Červen 8, 2011 Sdílet Odesláno Červen 8, 2011 Podle schematu jdou na spojku dva dráty - hnědý-černý je kostra, na zelený-černý se pro sepnutí přivádí 12V.Můžeš změřit v klidu odpor mezi nimi (jednotky Ohm), nebo změřit to napětí na zelený-černý při pokusu o sepnutí a hned víš, jestli je vinutí elektromagnetu OK. Když jsme to měřili tak to ukazovalo že tam jdou jenom impulsy 12V, nejde tam stálý 12. Prostě to jenom blikne a pak zase 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Červen 8, 2011 Sdílet Odesláno Červen 8, 2011 Skontroluj tlak v klime (snimac tlaku) a potom rj dochladzovania (je pod baterkou), take opacne Tcko. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
breta Odesláno Červen 8, 2011 Sdílet Odesláno Červen 8, 2011 Když jsme to měřili tak to ukazovalo že tam jdou jenom impulsy 12V, nejde tam stálý 12. Prostě to jenom blikne a pak zase Při správné funkci tam musí jít napětí 12V trvale z ŘJ. Ale: Protože dovnitř ŘJ se mi nepodařilo proniknout, není vyloučeno, že ŘJ se pokusí elektromagnet N25 sepnout, a když zjistí, že tam neteče žádný proud (vypadlý konektor, přerušené vinutí , přerušená tepelná pojistka) že zase vypne, nebo že naopak je proud velký (zkrat cívky). Ta cívka elektromagnetu totiž není jen cívka, v ní je pojistka proti přehřátí cca 180 st (když kompresor z nějakých důvodů jde těžko) a dále je k ní zapojena antiparalelní ochranná dioda. Bohužel nevím, jestli ta tepelná pojistka je vratná či ne. Možná pro příští tazatele při řešení podobných problémů by bylo vhodné, kdyby někdo změřil multimetrem co nejpřesněji odpor té cívky, já jsem to v servisním manuálu nenašel. Příčin, proč N25 nesepne, je samozřejmě více 0 Citovat Odkaz ke komentáři
davidrs Odesláno Červen 10, 2011 Sdílet Odesláno Červen 10, 2011 Ahoj, měnil jsem spojku klima kompresoru a potřebuju radu. Jaká by měla být mezera mezi přítlačákem a řemenicí? Je to na OI tdi 81kw. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dj_Paul Odesláno Únor 10, 2012 Sdílet Odesláno Únor 10, 2012 zdravím Potřebuji vyměnit spojku kompresou.Na netu nacházím pořád jednu a tutéž spojku.Někteří obchodníci mi ale tvrdí,že spojek je více druhů lišící se hřídelí kompresoru.Jak to tedy je? Děkuji O1 Combi L&K ASV 81kW rv.99 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marek1583 Odesláno Květen 8, 2012 Sdílet Odesláno Květen 8, 2012 Zdravím Já mám trochu jinej problém, ikdyž se týká také tohoto tématu. Chtěl bych se zeptat, jak dlouho může zůstat klimatronic mimo provoz? Někdy přes zimu se mi prodřela hadice o ventilátor a kvůli tomu jsem přišel o chladivo a taky možnost používat klimu. Teď když dám klimu do pořádku, co můžu ještě očekávat za poruchy? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Květen 8, 2012 Sdílet Odesláno Květen 8, 2012 můžeš očekávat zacpaný sušič, je to ten hliníkový válet vedle chladiče, doporučuji ho vyměnit rovnou. Absorbuje do sebe vlhkos, takže pokud byl systém delší dobu otevřený bude zabetonovaný 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest wtms Odesláno Červen 1, 2012 Sdílet Odesláno Červen 1, 2012 Ahoj, mám problém s manuální klimatizací v OI, po zapnutí klimy sepnou ventilátory, ale kompresor nesepne. Měřil jsem odpor elektromagnetické spojky ten je nekonečný, déle jsem měřil napětí co je na konektoru k elektromagnetické spojce a je tam neustále 12V, i když je klíček a klimatizace vypnutá. Takže to vypadá na vadnou spojku i relé dochlazování a to ještě mám jednu hadici načnutou, ale chladivo snad ještě neuniká. Jsou mé domněnky správné? Dá se nějako ověřit dostatek chladiva? Ve Vagu jsem nikde nenašel hodnotu s tlakového senzoru G65, je tam někde? Našel jsem akorát skupinu 50, kde ukazuje neustále kompresor vypnutý a provozní stav klimatizace se mění se zapnutím klimatizace po zapnutí je A/C-High, po vypnutí A/C-Low. Jak ŘJ pozná, že je kompresor zapnutý? Podle tlakového snímače G65? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dědek Odesláno Červen 3, 2013 Sdílet Odesláno Červen 3, 2013 Mám dotaz je spojka manuální klimatizace u O1 po stisknutí tlačítka A/C stále sepnutá nebo by mněla vypínat? Jaký by mněl být tlak ve vysokotlaké větvi za chodu motoru? Díky za případnou odpověď 0 Citovat Odkaz ke komentáři
partner1999 Odesláno Červen 24, 2013 Sdílet Odesláno Červen 24, 2013 Prosím o radu, při puštěné klimatizaci mi od kompresoru hučí jako z chladírenské avie. Klima jinak funguje OK. Intenzita hučení se mění dle režimu jízdy. nejvíce na volnoběh nebo při dojíždění bez plynu. Předem Děkuji za odpověď 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marlboro1 Odesláno Listopad 12, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2013 Ahoj pisem sice neskoro ale aj pre ostatnych....bezna zavada byva na spojke kompresora -konkretne je rozpadnute kolkecko-proste sa to pretača a to robi ten zvuk ako chladiarenske auto... niekedy pomoze spojku pritiahnut stredovym srobom alebo komplet vymena el. mag. spojka sa da zohnat od cca 50€ a viac... pozor je viacero typov!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hansz Odesláno Duben 24, 2015 Sdílet Odesláno Duben 24, 2015 Ahoj, Můžete mi někdo poradit (doporučit) někoho v Plzni nebo v okolí kdo dělá klimatizace? Mám problém že z ničeho nic přestala fungovat klima. chladícího media je tam spousty, ale klima nefunguje. Zkoušel jsem připojit kompresor přímo na 12 v ale nerozběhl se. Zajímá mi, zda lze ten kompresor repasovat. Díky za odpověď. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martas2712 Odesláno Květen 29, 2018 Sdílet Odesláno Květen 29, 2018 Zdravím , mám podobný problém ,nechal jsem naplnit klimatizaci a nespínala mi el. magn. spojka kompresoru. Jel jsem tedy na diagnostiku a tam mi nic nezjistili protože mám manuální klimu. Že prý mám přidřený kompresor, nechal jsem tedy vycucnout náplň a koupil nový kompresor a tlakový spínač klimatizace , znovu ho naplnili a žádná změna. Koupil jsem tedy řídící jednotku klimatizace- dochlazování a stále nic. K el.magn. spojce kompresoru nejde žádné napětí , pojiska je ok . Když zapnu klimu tak se zvýší otáčky motoru a to je vše , neví někdo kde je zakopanej pes ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
witt Odesláno Květen 29, 2018 Sdílet Odesláno Květen 29, 2018 manuální klima se nedá připojit na VAG? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martas2712 Odesláno Květen 29, 2018 Sdílet Odesláno Květen 29, 2018 Zřejmě to neukáže závadu , žádnou to nenašlo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ruzipa Odesláno Červen 1, 2018 Sdílet Odesláno Červen 1, 2018 Pokud nejde napeti na spojku, tak je tam asi nejaka chybka ne? :-D zkontroluj pojistky na baterce, pripadne jestli do nich jde proud(muze byt vadna ta kouzelna krabicka). Dale nejake zavady na motoru( hlavne Svorka DF alternatoru - snima zatez).A kdyz ,, zapneš" klimu, orosi se trubky v motorovem prostoru(od klimy)? Odesláno z mého PRA-LX1 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.