Přejít na obsah

Moje RSo TFSI Combi

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...

Tak včera jsem se dočkal Stage 2 softwaru od APR (dealer Hothatchshop.cz) v zámci 20% slevy do konce roku. A jedním sloven PECKA. Jak to auto teď táhne až do červených, neskutečný. Po vánocích nahodim APR railovou pumpu a nechám updatnout na Stage 2+. :palec:

apr%20logo.jpg

Upraveno uživatelem Vasekk
Odkaz ke komentáři

Nakonec Revo ne, protože Hothatchshop, kde máme dobré vztahy, si udělal APR dealera, takže nebylo o čem. U APR není krabička, ale jednotlivé mapy si přepínáš pomocí páčky tempomatu. Dostupné mám Natural 95, Natural 98 a pak seriovou mapu. Další možností je zamknout řídící jednotku proti odcizení (Anti-theft mode) pomocí číselného kodu (který se taky namačká pomocí páčky tempomatu). Na brzdě jsem předtím nebyl a ted se chystám. Oproti předchozí mapě je to nebe a dudy. Krásně to táhne od spodu až do červených bez jakéhokoliv škubání nebo poklesu. Zatim jsem to pořádne nevyzkoušel, protože jak je namrzlo a v kombinaci se zimákama jednička až trojka hrabe pokud mám plyn na podlaze.

Tady je video jak přepínání funguje. Na začátku roku bude dostupný APR Mobile, kde pokud máš iPhone (Android aplikace je ve vývoji) si můžeš přepínat mapy pomocí aplikace.

Upraveno uživatelem Vasekk
Odkaz ke komentáři

Nerikam u nas, a podle ceho soudis? To jsi tam mel vsechny mapy vsech firem? :) Tenhle skeptismus fakt nechapu. Vzdyt i sam Borek ma ty jejich "projektovy" auta chipovany u normalnich firem, odladenych na brzde.

To, ze nekdo prijde do Ceska s necim takovym (nehlede na to, ze za humny v Berline/Hamburku maji centralu) prece neznamena, ze zacnu nadavat na ostatni (coz teda hodne lidi zacalo delat).

V cem je treba APR lepsi nez MTM, Revo, BSR nebo BR-Performance?

Odkaz ke komentáři

Zatím mám seriovou spojku a u stage 1 nebývá problém se spojkou. To až stage 2 a výše. Buď se dá dát sada pro původní dvouhmotnostní setrvačních od Sachs Race nebo celou sadu s jednohmotou od Loba. Vysypanou převodovku na TFSI/TSI jsem ještě neviděl. Můžou prasknout tyto řadící vidlice, proto se dávají zesílené, ale až u vyšších stagí a tato výměna se dělá spolu se samosvorným difem, který je pak nutností.

http://www.uspmotorsports.com/SteelShiftForkTransmissionUpgrade/6Speed-02M/02Q-.html

Odkaz ke komentáři

V prve rade budu davat K04, takze potrebuju firmu, co umi i to. MTM to myslim nedela, bsr taky ne. Revo tu neni. Zadruhe u APR zaplatim jednou a dalsi stage mam zadarmo. Cesky ladici s temito motorama nemaji zkusenosti a nebudu nekomu delat pokusneho kralika. Pohybuju se v tomto svete nekolik let abych si udelal obrazek.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...