Kajman Odesláno Listopad 10, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 10, 2011 (upraveno) Světla na autě, velká spokojenost. teď ještě pořešit ten nárazník. A kamera nakódovaná, funguje parádně, jen s jedním zádrhlem - mám ji otočenou, takže obraz naruby. Budu ji muset otočit v držáku, snad nebude vadit výstup kabeláže. Upraveno Listopad 17, 2011 uživatelem Kajman 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Listopad 17, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 17, 2011 Tak dnes kamera dokončena, otočeno bez problémů, doladěno těsnění pod znakem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Listopad 17, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2011 Luxus! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stanson Odesláno Listopad 17, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2011 Dobrá práce pane, ještě by to chtělo videjko. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Listopad 17, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2011 Dnes dorazila dlouho očekávaná zásilka. Díky za pomoc - romariooo a Lukáš s červenou oktávkou :) Jo tak tos ty volal :D super krasny,nemas zac jinak tu cervenou oktavku,mam tu stejnou co ma tva manzelka mam ty svetla taky na mem aute a vypadaji dobre,jinak super vsechny ty veci co mas na aute Jses fakt frajer! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Listopad 18, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 18, 2011 princes: díky, jsem hodně spokojený s prací toho maníka, nechal jsem si dovnitř ještě vlepit odrazku. Riskl jsem si to i nechat poslat poštou, přestože jste s Romanem doporučovali radši osobně, kvůli rozdílnému stupni zatmavení.Ale vyšlo to :-) takže teď se můžu pustit do dalšího projektu, což jsou RS nárazníky, což je částečně vynucené tím ťukancem vzadu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Listopad 18, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2011 Tak to je luxus,to jsem strasne rad ze prisly stejne s odrazkou to slysim poprve,ten manik umi vse i spravit svetla cokoliv nebo kdyz mas prasklinu na xenon.svetlech proste vse :-) Ten tukanec jsem videl,je to skoda ale RS narazniky na tom budou hodne luxusni Tak at se ti svetla libi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Listopad 18, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2011 Kajman: bombice zadek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Listopad 18, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2011 He he za chvilku vsichni z octavia clubu budou mit cerne zadni lampy :-) Aspon se hned pozname 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Listopad 18, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 18, 2011 tak jsem se odhodlal regnout na Youtube a tady jsou videa té kamery 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stanson Odesláno Listopad 18, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2011 Chodí to peckově!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Listopad 18, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2011 gratulace velika, moc dobra prace 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Listopad 19, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2011 Pecka , doufám, že ti to nějaká zlodějská kurva nenavštíví se šroubovákem na parkovišti až to uvidí... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Listopad 19, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 19, 2011 Miles: jasně, taky doufám. Ale urve max ten znak, ten mechanismus je zamčený. I když na velká páčidla / krumpáč to dimenzované není 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Listopad 19, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2011 si myslim ze do toho nikdo nepujde, je to tolik atyp reseni ze by vyzadovalo spostu casu to "ukrast" a jeste by to poskodil silene takze tezko by to pak bylo pouzitelne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Listopad 19, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 19, 2011 Taky v to doufám. I kdyby sebral kameru, pořád nemá kabel z auta, který je skoro stejně tak drahý jako ta kamera. A taky nemá ten OEM držák s tlačítkem otevírání kufru. Samotná kamera bez toho drzáku asi nebude moc prodejná. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Listopad 19, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2011 kloubok dolu! je to masakr ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Listopad 20, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2011 Obdiv. Dobra prace chlape. Jak jsi psal,otevrene to vydrzi jak dlouho ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofree Odesláno Listopad 20, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2011 nádhera Snad ten znak nebude v zimě moc přimrzat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Listopad 20, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 20, 2011 (upraveno) maros: dobu otevřtení zatím nemám změřenou, ale zatím teď v zimě mi to při všech parkovacích manévrech stačí. Uvidíme v létě, když tak pořeším jiné - dvoucestné servo jofree: díky za připomenutí, musím nasilikonovat těsnění :-) Upraveno Listopad 20, 2011 uživatelem Kajman 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Listopad 20, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2011 a jake tam mas teda tesneni ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Listopad 20, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 20, 2011 (upraveno) Obyčejné okenní hnědé "E" těsnění z OBI, odřezal jsem ty vyšší kraje a nechal tam jen ten prostřední nižší hřbet Zatím jsem nepřišel na nic lepšího Těsnil jsem s tím i stahovačky ve dveřích, funguje to dobře Upraveno Listopad 20, 2011 uživatelem Kajman 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Leden 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 5, 2012 Těsnění pod znakem zatím super, i v deštích, mrazech, kamera se otevírá, zavírá 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Leden 5, 2012 Sdílet Odesláno Leden 5, 2012 (upraveno) Perfektní práce :palec: projel jsem celý vlákno a nahlas závidím tvou šikovnost a nápady :D Upraveno Leden 5, 2012 uživatelem Kolage 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Leden 6, 2012 Sdílet Odesláno Leden 6, 2012 Cumim teda moc pekny libi se mi ze i kdyz je zavrena tak ten znak krasne sedi a licuje ;) paradni prace! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Leden 9, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 9, 2012 Díky za pochvalu. Neusínáme na vavřínech, "zbrojíme" na jaro - RS nárazníky, nastrojení od Jeldy, dipól do předního nárazníku, čekám PDC malá FL čidla od Badyse, atd. - když už, tak pořádně :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Leden 9, 2012 Sdílet Odesláno Leden 9, 2012 Tak s tou kamerou ve znaku jsi mě dostal, psycho !...Gooood Job ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Leden 9, 2012 Sdílet Odesláno Leden 9, 2012 Sakris vsichni zbroji na leto a ja nic :) pekna priprava narazniky atd ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 9, 2012 Sdílet Odesláno Leden 9, 2012 no ty uz mas nazbrojeno no 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Leden 13, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 13, 2012 Zásilka od BadySe dorazila, dírky 18mm navrtány... půjdeme lakovat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.