Miles Odesláno Červen 14, 2012 Sdílet Odesláno Červen 14, 2012 Dá se to v pohodě, uchycení jsem uřezal nožem na koberce dal koženej tapec a přišrouboval k sobě, dá se to zpět přitavit tavnou pistolí ale to je větší sraní a prostor kchybám.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Červen 14, 2012 Sdílet Odesláno Červen 14, 2012 paráda dík 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Červen 15, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 15, 2012 Nic náročného, odřežeš nožíkem ty roztavené plastové hlavičky, rozděláš. Při skládání jsem do každé té "trubičky" sekunďákem vlepil obyčejnou hmoždinku prům. 6, a pak sešrouboval 3,5 mm vruty. Jen je potřeba si hlídat hloubku těch trubiček, je různá. Ale to uvidíš sám, je to v pohodě. Původní verzi tapeců jsem měl takto chycené 2 roky a drží jak helvétská víra 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Červen 15, 2012 Sdílet Odesláno Červen 15, 2012 kajmane ty chceš jít do soundsystému? nebude levnější a kvalitou zvuku jít jiným směrem? jiný lepší repro + nějakou vestavbu do kufru? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Červen 18, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 18, 2012 Zase nejsem až tak extrémista na zvuk, takže mi SS postačí, navíc mám dobře vytlumeno / odhlučněno, což udělá tak hodně. A navíc, SS už mám koupený... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Červen 18, 2012 Sdílet Odesláno Červen 18, 2012 No já ho mám v autě a moc nadšený nejsem . . . (problém s bolerem pak s čína navi prostě děs ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Červen 19, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 19, 2012 Je mi jasné, že to není zázrak audio techniky, ale když už tam mám ty tapecy s třetíma repro, tak aby to i hrálo. A jak říkám, extremista na zvuk nejsem... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Červen 19, 2012 Sdílet Odesláno Červen 19, 2012 S columbem to je pecička. Ještě by to chtělo vytlumit dveře a byla by to bomba. Pokud by se chtěl někdo hodně štourat tak bych pořídil toto http://www.extrem-audio.cz/product/1845-audio-system-xion-200-octavia-ii 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Červen 19, 2012 Sdílet Odesláno Červen 19, 2012 Jj tak to chápu já jen chtěl říct že by ten ss měla mít každá octavia už v základu taky nejsem žádnej audiofil jen mě prostě zklamalo to že s novým bolerem si jednotka zesilovače nevěděla rady takže nešel zvuk atd atd holt budu muset dat colombuse a bude klid :) . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Červen 19, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 19, 2012 Vašku, ten x-ion 200 je plug&play náhrada pro předí dveře? Všechny 3 pásma? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Červen 19, 2012 Sdílet Odesláno Červen 19, 2012 JJ do předních dveří 6x repro pro sound system. Známý, co vlastní extrem audio mi to doporučoval jako nejednodušší upgrade. Vše pasuje, origo konektory, atd. Viděl jsem to jen na netu v golfu mk5. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Červen 19, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 19, 2012 Díky, vypadá to dobře! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Září 14, 2012 Autor Sdílet Odesláno Září 14, 2012 Tak auto konečně dostalo (skoro) komplet repas podvozku, všechny tlumiče, vepředu silentbloky ramen, stabík, tyčky stabíku, tyčky řízení, kuláče, vzadu tyčky stabíku, silentbloky stabíku, horní ramena... Dodávka dílů kdo jiný než jELDA, klasicky skvělá spolupráce, vyspecifikoval podle VIN, dodáno, doladěno... Sice je to pálka, ale pocitově úplně jiné auto. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Září 14, 2012 Sdílet Odesláno Září 14, 2012 Kolik Tě to celkem vyšlo??? Uvažuju o tom, mám ale zatím jen 147tkm.. Myslím díly, práci bych si snad zvládl udělat sám.... Nebo ty jsi to nechával na servisu? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Martin Čuri Odesláno Září 29, 2012 Sdílet Odesláno Září 29, 2012 Kajman poslal som ti mail, len neviem či ti to prišlo lebo som mal menší výpadok internetu, ak neprišlo nič prosím napíš a pošlem znova 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Listopad 12, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2012 Čau , taky jsem ti poslal SZ, potřeboval bych poradit s tím forychtungem na lisování nýtovacích matic. Už to mám jakš takš vyrobené , ale nevím , k čemu tam slouží ta pásovina, co ji máš pod tím jedním klíčem. Jaké nejlíp koupit ty matice , s kruhovou hlavou , nebo zapuštěnou.Hliník , nebo ocel ? . Prosím tě , když tak , hoď mě nějakou cenou radu do SZ :-) , díky Petr 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Listopad 14, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 14, 2012 Peťas: podrobně vysvětleno v SZ, ta pásovina slouží jako základna, aby ta velká matice, co roztahuje přípravek a nýtuje matici, se netočila přímo o plech do kterého se to nýtuje. Nýtovací matice mám hliník se zapuštěnou hlavou, ale i s kruhovou hlavou by asi nebyl na stahovačku problém 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Listopad 14, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2012 Díky , super , takže už se do toho můžu pustit .Už to mám zbastlené ten přípravek . Ty matice jsi bral z kama ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Listopad 16, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 16, 2012 NOrmálně obchod se šroubkama, spojovací materiály 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luigi5 Odesláno Duben 4, 2013 Sdílet Odesláno Duben 4, 2013 Hezky udelana cernota, moc chvalim vesktery upravy. Nejhezci jsou asi ty kola a brzdy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ElvisEK Odesláno Květen 30, 2013 Sdílet Odesláno Květen 30, 2013 Kde jsi si prosim te nechal lakovat ty kola? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Květen 31, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 31, 2013 Základ a barva doma, krycí lak u profíka, p. Michalec v Hodoníně na Kapřiskách. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Květen 31, 2013 Sdílet Odesláno Květen 31, 2013 Hezkaa octa na zivo vypaa krasne.. stretavam ju v Hodonine na hlavni tride kdyz jedu okolo :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rychtak Odesláno Říjen 27, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2013 Parádní úpravy, velká závist. Zajímaly by mě ty zadní lampy, taky bych takové chtěl na mého bílého miláčka :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sevcikjakub Odesláno Únor 22, 2017 Sdílet Odesláno Únor 22, 2017 Díky za pochvaly. Černá je NEJ, kdo ji má, ten to ví Dokončená úprava osvitu kufru. Místo původních 5W5 (?) žárovek LED moduly 2x21 20000 mcd, vlastní výroba. P1010058.JPGP1010059.JPGP1010079.JPG A poznatek - O2 "nehlídá" žárovky v kufru, takže LEDky svítí i bez paralelních odporů. Koho zajímá, jak na to, mrkněte sem: LED_modul_O2_kufr.pdf Čau, dovolil jsem si využít tvého návodu a opičil jsem se po tobě, tady je výsledek... ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sevcikjakub Odesláno Únor 7, 2018 Sdílet Odesláno Únor 7, 2018 Signalizace zámku zpátečky pro roztržité jako jsem já : Už mne pěkně štvalo, jak zapomínám odemknout zpátečku a to věčné strartování "nadvakrát" ... tak mě napadla taková malá signalizace. Princip: supersvítivé červené diody napájené spínaným (+) přes mikrospínač, který je sepnutý při zamčené zpátečce. Tj. zapnu zapalování a uvidím, že mám zamčeno. Odemknutím zpátečky vše zhasne. Provedení - vhodně zabudovat mirospínač s páčkou, diody jsem "zavrtal" do plastového krytu pod budíky, tj. nebudou vidět napřímo, ale odrazem od plexi krytu budíků. Celé bude přelakováno. P1010211.JPGP1010213.JPGP1010216.JPG P1010218.JPGP1010219.JPGP1010249.JPG P1010250.JPGP1010252.JPG Čau, můžeš z tohoto zpracovat nějakej návod..? Jaký materiál jsi použil, (diody, odpory, z čeho jsou ty distanční kroužky na ty diody, atd.) a odkud jsi vzal to spínané plus... Zajímá mě to a tak bych si to s tvým svolením chtěl taky nějak takto udělat, už mě sere, že nastartuju a zjistím, že mám zamčenou zpátečku... Lampičky do kufru jsem stvořil dle tvého návodu a jsou super (svítí jak prase)... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DannyOrság Odesláno Březen 14, 2018 Sdílet Odesláno Březen 14, 2018 Neskutečné si fakt šílený ale konečně sem našel vlákno které sem celou dobu hledal a kdo si fakt HRAJE!!! Jinak se taky chystám na "tohle" podsvícení, od doby co jsem měl O1 už uplynula nějaká doba tak doufám že jsem ještě nezapoměl jak se drží pájka Jediný rozdíl je že to dělám z LED pásku ale díky za inspiraci co vše se dá osvětlit pro větší komfort při jízdě Do nějaké změny svícení budíku a podobné kravinky jako třeba ručičky budíku a tak se pouštět nebudeš ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.