Přejít na obsah

Turbo na kazdy den

Doporučené příspěvky

2009 a 2010 jsem jezdil PS2 a 2011 PS3 zadna nehucela a nebylo oskakana. Pokud rad rezes zatociny tak PS2 trpi na boky, ony jsou uz z vyroby tak jako do ztracena. PS3 mam u nasich ve skladu takze ti nezmerim kolim je tam po kolika km ale bezne na tech gumach udelam za dve sezony 40 tkm

Odkaz ke komentáři

neviem aky to bol vosk, ale po aplikacii klasicky stuhol na biely povlak a potom to chlapik rucne vylestil. ALE co som si vsimol, tak to aplikoval aj na cierne plasty (trojuholniky zrkadiel, difuzor, zasterky) a vobec to na nich nezanechalo biele stopy (ako som povodne cakal)... Cena rovnych 30 :)

BTW: auto bolo na slnku aby preschlo, lebo o necelu hodinu uz mal objednane dalsie :huh:

Odkaz ke komentáři

Predtym som aj ja voskoval modrym Turtle (na metelizy), ale ako pises na plastoch nechaval stopy...

Teraz si uz auto len nechavam voskovat, pretoze sme predali rodinny dom a na ulici sa mi to nechce robit pol dna :P

BTW: ked to pomoze, tak to mal v ciernej plastovej flaske s pumpickou (ako na tekute mydlo), znacku som si ale nevsimol :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...