princes Odesláno Květen 26, 2013 Sdílet Odesláno Květen 26, 2013 Jaj ne!! To na tech peknych letnich kolech :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Květen 26, 2013 Sdílet Odesláno Květen 26, 2013 Tak to naserie dvakrát... :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Květen 26, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 26, 2013 Nova pneu ma stoji 225 € + obuvanie, vyvazovanie, strata casu... ani nie jednu sezonu jazdena 235/35 R19 Conti SC 5p... Disk je nastastie OK, az na ten skrabanec na okraji :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Květen 26, 2013 Sdílet Odesláno Květen 26, 2013 Auuuuuuu, tak to hodně zabolí :((( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Květen 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 27, 2013 Ironiou je to, ze pochodim cele Slovensko - a stane sa to doma. Vytlk bol neviditelny, kedze silno prsalo a vsetko bolo zaliate vodou... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Červen 11, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 11, 2013 Sused mi pri parkovani odrel naraznik aj cele lave predne koleso. Nerozumiem, preco niektori ludia pri kolmom parkovani nezaparkuju cuvanim, ale velkym oblukom spredu Aspon dufam, ze lakyrnik trafi odtien naraznika aj disku... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Červen 11, 2013 Sdílet Odesláno Červen 11, 2013 To si děláš pr..l??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Červen 11, 2013 Sdílet Odesláno Červen 11, 2013 Fuha, tak to je iny k*k*t 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Červen 11, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 11, 2013 Kedze by mi "asi" nepreplatil novy disk, tak sa bude len lakovat... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luborj Odesláno Červen 11, 2013 Sdílet Odesláno Červen 11, 2013 Nemal zakonnu poistku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červen 11, 2013 Sdílet Odesláno Červen 11, 2013 jaaj tak to je humus!!! :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Červen 11, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 11, 2013 Nemal zakonnu poistku? mal, lenze poistovna nepreplati novy disk, len jeho opravu, kedze nebol "dostatocne poskodeny" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 12, 2013 Sdílet Odesláno Červen 12, 2013 To je fakt neskutečný, některý lidi by měli odevzdat řidičáky dobrovolně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Červen 12, 2013 Sdílet Odesláno Červen 12, 2013 Zkusil bych argumentovat, že z disku bych obroušen i hliník a tím narušena jeho pevnost. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Září 19, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 19, 2013 Po dlhej dobe novinka - BT nastavec spojleru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Září 19, 2013 Sdílet Odesláno Září 19, 2013 Teď na konci měsíce na Auto Design Prague 2013 bude přednášet Senior designer BT (Marek Kedzierski). Jsem zvědavej. BT je mi hodně sympatický. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Září 19, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 19, 2013 Aj mne bol BT design velmi sympaticky, ale nepozdava sa mi ich laxny pristup k zakaznikom... - v maile mi uviedli zlu hmotnost diskov (keby som vedel, ze kovane 17" maju 9 a nie 7,5 kg ako mi pisali, tak ich ani neobjednam) - disky su nehomologovane (bez TUV a KBA) a ani ma na to neupozornili - na maily a objednavky reaguju s oneskorenim aj 4-5 dni, na niektore vobec neodpovedali - nastavec spojleru mi lakovali 3 tyzdne - na nerezove prahy do Fabie som cakal 2 tyzdne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Září 19, 2013 Sdílet Odesláno Září 19, 2013 Zakaznicky servis je dost na hovno. Chteji se rovnat firmam jako ABT apod, ale je to amaterina po cesku. Kdyz jsem si byl pro kola, tak na krabicich svitil napis Made in Thaiwan. Tak se ptam ty zensky jestli to je vyrobeny v tajvanu a ona mi odpovi: Co byste chtel za ty penize? Nemecko?.. No nevedel jsem jestli se zacit smat nebo brecet :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Září 19, 2013 Sdílet Odesláno Září 19, 2013 tak ani se nedivím když byly v autosalonu na primě tam říkali přesně termíny, tuším že ty 3 tydny překopali cely auto s interierém :D a ne že 3 tydny lakují nástavec křídla :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Září 19, 2013 Sdílet Odesláno Září 19, 2013 Interiéry jim stejnak dělá starej Šindelář. :) No já objednával koberečky a kravinky do interiéru - plaketu na volant a na vnitřní lištu, asi před rokem a půl. Komunikace s nima probíhala uplně v pohodě a po odsouhlasení objednávky jsem vše měl za 2 dny doma. Je pravda, že bych uvítal trošku "exkluzivnější" balení, ale tak co. Nedávno jsem jim psal kvůli prahovým lištám a ženská odpověděla druhý den. Takže asi jsem měl štěstí. :) Kola jsem od nich nebral právě proto, že to nemá žádnej papír. A to je dost zvláštní. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Září 20, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 20, 2013 Zakaznicky servis je dost na hovno. Chteji se rovnat firmam jako ABT apod, ale je to amaterina po cesku. Kdyz jsem si byl pro kola, tak na krabicich svitil napis Made in Thaiwan. Tak se ptam ty zensky jestli to je vyrobeny v tajvanu a ona mi odpovi: Co byste chtel za ty penize? Nemecko?.. No nevedel jsem jestli se zacit smat nebo brecet :D Ja mam made in Taiwan vyrazene priamo na zadnej strane disku (a este rozmery disku). Co sa tyka balenia - 2 disky boli v starych krabiciach po diskoch CMS, 2 disky boli v krabiciach od diskov pre Yetiho a jeden disk bol v krabici na 18" disk... (bral som 5 diskov, nech mam aj luxusnu rezervu :D) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Září 20, 2013 Sdílet Odesláno Září 20, 2013 jak to víš že jim to dělá šindelář? takže šindelář jim to udělá za 40k a oni si přihodí dalších 40ne? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Září 20, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 20, 2013 jj, uz aj ja som kdesi cital, ze im to robi Sindelar 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Září 20, 2013 Sdílet Odesláno Září 20, 2013 Šindelářová mi to říkala u kafe, když jsem čekal na loketku :D Přesně tak. On ti tapecy a palubku obšije řekněme za 20, možná 25 a BT za to chce 80. Někdo to tu psal ve svém vlákně, že se ptal snad na sedačky a řekli mu 150k.. Ta samá story. Šindelář je všude.. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Září 20, 2013 Sdílet Odesláno Září 20, 2013 Za 150 to je ale i s recarama. Taky jsem bral 5 kol a jedno mam v zasobe :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Září 20, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 20, 2013 Ja som bral to 5. pre istotu - predsa len je to manzelkino auto :P A ked tie disky raz prestanu predavat (co je zrejme velmi blizko), tak potom ich uz nikde nezozeniem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Září 24, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 24, 2013 Cierna strecha - ano/nie? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Září 24, 2013 Sdílet Odesláno Září 24, 2013 (upraveno) Za mě asi nee. Spíš bych zvážil RS zadní nárazník s BT difuzorem at to máš kompletní Upraveno Září 24, 2013 uživatelem Vasekk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Září 24, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 24, 2013 Samozrejme, aj ja som uz nad nim uvazoval - paci sa mi, ze je mohutnejsi, ale stale mam v hlave to, ze na nom nepasuju prelisy (teda, ze bol bezo zmeny prevzaty z predFL RS) Nazorna ilustracia: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.