Přejít na obsah

SPIRUS .. Okta 1,9TDi RS white line..ENDing story.. nový nástupce :)

Doporučené příspěvky

Hanny a odkud presne jsi ?? pokud to neni tajny :D

Deko ouuu uz jsem koupil protoze jsem potrebal jezdit .. ale dosly mi jen 4300K ale vubec bych se nezlobil za 5 nebo 6000K. :D :D

jinak probehla vymena vybojky a uz svetla sviti jak maji takze nastesti problem byla jen ta vybojka tak jsem rad ..prikladam par rychlych fotek :)

27012012931.jpg

27012012932.jpg

27012012933.jpg

Upraveno uživatelem spirus89
Odkaz ke komentáři

Vypadá to povedeně :palec: Víc takových jako ty na fórum, mám rád když někdo něco tvoří.

Jsem hnidopich, tak to moc vážně neber, ale je to jenom fotkama a nebo je pravda, že ty trubkové rámečky na denní svícení původem z Fabie nekopírují obrys předku. Připadají mi trochu natočenější k sobě.

Odkaz ke komentáři

diky diky vsem co se libi :) :)

me se to taky libi a pomalu i bez zacerneni :D ted je na rade schaneni deniho sviceni ...jelikoz jsem koukal ze to co jsem chtel (fabia 2 RS) tak nema to potrebne relatko jen sponky a rele je soucasti vozu nekde zahrabany tak a budu muset hledat nejaky kruhovy ktery ma venkovni prumer alespon 100mm aby pekne pasly do krouzku ..skoda F2 RS by tam padly jak kladivo na hrebik :D

ostriky zatim neresim protoze to bych musel poschanet ostriky, vedeni nadobku a motorek .. ted chci dodelat to sviceni a neni mokro aby se svetla zasvyhaly porad jsou ciste :D ja vim ze me jednou treba prekvapi PCR :D ale zatim je klid po pesine :D :)

tommasAHC nevim presne co mas na mysli ale ... krouzky byly uriznuty presne uprostred list a navareny presne naprostredek listy z O1RS takze jsou jako origo a pri pohledu z cela miri hlavni plocha rovne ale pri pohledu z boku jsou jakoby ztoceny ..(opticky klam :D ) jinak presne zaroven s horni a spodni hranou vyrezu nebezi ale jsou trosku utopeny takze tam je cca 1cm mezi vyrezem a obvodem krouzku ...snad chapes :D neboj az bude sviceni tak to nafotim detailneji :D :)

Odkaz ke komentáři

tak a je to tu prvni VELKA zavada od koupi je tu :( :( :( jedu si takhle vecer dom pianko 100 dojedu kamion jedouci cca 90km/h dobrzdim pockam az prejedou protijedouci auta a zacnu predjizdet na 5tku. kdyz uz jsem tak v puly auta rychlost cca 110 auto prekvapive jeste zabere a hned ubere a strati akceleraci to vse se stane do 1sec. pak uz vic jak 2300ot/ nejede i po podrazeni zvuk vyfuku se zagresivnil a "zdunil" .. :( :( :( prvni a asi SPRAVNE podezreni padlo na TURBO... dojel jsem teda zbylych 15km dom zajedu do garaze zkusil jsem slapnout na volnobeh na plyn otacky uz vylitly do cca 3000 vic sem nezkousel ALE turbo nic nezasycelo a neodfouklo nebylo to jako kdysi kdyz se ozvalo po akceleraci sssssssssssssssssssssssss a po ubrani plynovyho pedalu se z vyfuku ozvalo fuuuuuuuuuuuuuuuuuuu (jelikoz mam vyfuk bez tlumicu) ted to v 3000ot udelalo po sundani nohy z plynu ssss a z vyfuku NIC :( :( :angry: :angry:

Upraveno uživatelem spirus89
Odkaz ke komentáři

tak to byla regulace .. ktera se sekla stacilo jen kdybych zastavil chcipnul a pak zase nastartoval a jel bych dal :) dneska uz to slapalo zase v poho :) jinak jsme udelali mereni a vyskocili mi tyto hodnoty.. turba a vahy vzduchu

plnici tlak turba

spira.jpg

vaha vzduchu

spira1.jpg

cisla nejak nesedi s normalem .. to znamena ze ma auto jiz po cipu ?? ... ja o tom nevim a ani predchozi majitel mi o tom nic nerekl :D :)

Odkaz ke komentáři

diky kluci za rady ... problem nalezen ... problem byl opravdu v regulaci tlaku a hadicce

hadicka byla napraskla a regulacni ventil nechodil byl zatuhly a prej uz delsi dobu tak probehlo vycisteni regulatoru i turba + oprava hadicky

taaakze turbo SYCI vyfuk VRCI auto FICI zitra jeste dostanu nove zhavicky tak je vymenim a bude zas snad na dlouho pokoj ... protoze mi to startovalo v tehlech mrazech jak lokomotiva pomalu po valci :D

Odkaz ke komentáři

v patek o svacine v praci jsem jeste pojistil startovani na mrazive noci.. vymenil jsem zhavicky a ejhle uz to startuje na cvrknuti v jakemkoliv mrazu a za jakohokoliv pocasi :)

jedna zhavicka byla OK 2 tak nejak na pul a 4ta byla total KO ta se nerozhavila vubec

stare .. made in Germany

10022012966.jpg

nove .. made in France

10022012965.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...