p2p Odesláno Červen 21, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 21, 2014 potkalo se to... mas zaruku... jestli jo jed do servisu,,, jestli ne at radeji prijedou oni... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
termi Odesláno Červen 21, 2014 Sdílet Odesláno Červen 21, 2014 vdaka za odpoved, zaruku uz nemam, takze ich zavolam nech pridu, da sa podla tohoto mojho "pseudo" popisu povedat co by to mohlo byt ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červen 21, 2014 Sdílet Odesláno Červen 21, 2014 a jakej máš rok výroby autáku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
termi Odesláno Červen 21, 2014 Sdílet Odesláno Červen 21, 2014 rok vyroby 2008 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bobo Tsi Odesláno Červen 21, 2014 Sdílet Odesláno Červen 21, 2014 Tak to máš určite starý napínák a prestavovač vačky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
termi Odesláno Červen 21, 2014 Sdílet Odesláno Červen 21, 2014 Bobo dakujem za odpoved, ako narocna je oprava ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Červen 21, 2014 Sdílet Odesláno Červen 21, 2014 to se nedá od stolu říct, v nejlepším případě to spraví nová rozvodová sada a je po starostech ale pokud se to potkalo tak to může bejt celkem problém 0 Citovat Odkaz ke komentáři
termi Odesláno Červen 21, 2014 Sdílet Odesláno Červen 21, 2014 co to znamena presne "potkalo" ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červen 21, 2014 Sdílet Odesláno Červen 21, 2014 (upraveno) no to znamená, že můžeš schánět chechtáky na opravu, jinej motor nebo výměnu auta. sací ti to prorazí, nebo to může prolítnout až do pístů... víc ti k tomu asi řekne P2P, ale takhle od netu těžko posoudit. a proč ti dolejvali olej, že ti zmizel najednou? jinak takto: Upraveno Červen 21, 2014 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
termi Odesláno Červen 21, 2014 Sdílet Odesláno Červen 21, 2014 auto je sluzobne, bolo stale servisovane v autorizovanom servise, pravidelna kontrola bola pri 30.000 km a teraz je tam nad 45.000 a povedali ze to motor "spotrebuje" za odjazdenych 15.000 km. Takze doplnili 1 L. bolo to teraz v pondelok, A ked tam bolo auto, dal som vsetko skontrolovat, ci nie je nejaky unik, povedali, ze vsetko je OK. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červen 21, 2014 Sdílet Odesláno Červen 21, 2014 (upraveno) počkej to auto najelo za 5-6 let 45000km? Upraveno Červen 21, 2014 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
termi Odesláno Červen 21, 2014 Sdílet Odesláno Červen 21, 2014 ano, presne tak, ma velmi malo najazdene. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červen 21, 2014 Sdílet Odesláno Červen 21, 2014 a ty zvuky ti to dělá při studeném motore nebo i při teplém? a nepleteš si to se zvukem vstřiků třeba, ale ty pokud jsou ok tak sou slyšet jenom z venku. no jestli tam sou původní rozvody už 6 let, tak bych je vyměnil jestli to není potkaný. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
termi Odesláno Červen 21, 2014 Sdílet Odesláno Červen 21, 2014 toto na prilozenom videu to urcite nie je. robi to stale, dnes rano to este nerobilo, potom som auto odstavil na cca 2 hodiny a potom ked som nastartoval uz som to jasne pocul, teda nebol to ten pripad ze by to postupne zvysovalo intenzitu. ziadne ine problemy som na aute nezistil, ked som ho odstavil. po 2 hodinach ked som nastartoval som to pocul a uz som sa s autom radsej nepohol. je to viac pocut vnutry ako vonku kde samozrejme pocut hlavne motor. zvuk sa opakuje mozno az po 1 sekunde, urcite no nie je nejake rychle. ked to mam opisat, tak ked by som dal na retaz nejaky predmet a na nejakej casti otacania retaze sa tento predmet o nieco buchne alebo otiera. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Červen 22, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 22, 2014 mas preskocenej rozvodak... nestartuj, nechej to odtahnout a zkontrolovat v servise... s kama si... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
termi Odesláno Červen 23, 2014 Sdílet Odesláno Červen 23, 2014 takze rozvody su OK, napinak je tiez OK, diagnostika povedala, ze je vsetko OK, ale sucha/bucha to stale takze zajtra sa zacne rozoberat :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Červen 23, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 23, 2014 Dej vedet co tomu bylo.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zipoman Odesláno Červen 28, 2014 Sdílet Odesláno Červen 28, 2014 Ahoj, mam kód motoru bzb v supu a má malý výkon, z brzdy 100kW 190nm turbo tlačí max 0,2 bar kde může být problém, je tam jakysy ventil nemá někdo více zkušeností s tímto problémem? Diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
termi Odesláno Červen 30, 2014 Sdílet Odesláno Červen 30, 2014 takze auto bolo v servise 3 dni, robili aj pravidelny servis, vymenili olej, filtre, sviecky, brzdova kvapalina, atd, a prestalo to robit. teraz ale to podla mna pocut (niekedy, neviem posudit ci ma na to vplyv teplota motora), trva to cca 5-7 sekund po nastartovani, spravi to 3-4 krat, ale aby som to pocul musim sediet v aute, mat vyplnuty ventilator, samozrejme radio vypnute, zatvorene vsetky okna a ani hybat sa nesmiem. servis tvrdi ze auto je uplne v poriadku v bezchybnom stave. takze testujem nadalej, ze ked to bude robit mam prist, ale vyhlasili ze auto je OK. nikdy som takto startovanie nesledoval, takze je mozne ze to robi uz velmi dlho a len som si to nevsimol. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Červen 30, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 30, 2014 Tak jedinou vec co ma vliv na motor je ten olej.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Shimal Odesláno Červenec 9, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2014 (upraveno) Takhle byl na tom muj napinak najeto 146 xxx Retez skoro o clanek delsi a abych nezapomel Dik p2p Edit: motor BZB Upraveno Červenec 9, 2014 uživatelem Shimal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Červenec 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 9, 2014 Neni zac hlavne ze se to povedlo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Shimal Odesláno Červenec 17, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2014 Ahoj Tak abych tady nejak popsal co se mi stalo na me octe. ve ctvrtek najedu si na dalnici zacnu predjizdet kamion a najednou auto netahne spadne do nouzaku a rozsviti se kontrolka EPC.. zadnej divnej zvuk nic jenom ztrata vykonu.. Dojel jsem na nejblizsi sjezd zastavim vypnu motor a znova nastartuju startovani slo tezce teda spise se mu moc nechtelo chytnout a ma maxiku se objevilo motor servis.. servis jsem mel nakejch asi 250metru nastesti tak ze sup rovnou na diagnostiku do servisu na diagnostice zavada na vysokotlakem cerpadlu benzinu.. hlasi ze nema tlak pan na me vytahne etku co vse se musi koupit tak ze cerpadlo 8050kc vedeni paliva 1100kc plus nejake drobnosti vseho vsudy + prace 13 000kc Odjezd domu mohl jsem tocit maxinalne do 2000ot jinak jsem hned sel do nouzaku. Doma jsem si na netu nasel cerpadlo (dik Martine http://www.cc-autodily.cz) cena 2200kc v pondeli u me doma jelikoz jsem netusil ze bude oznaceni na konci N ja puvodni K tak ze znova schaneni adapteru paliva Nkove cerpadlo ma vnitrni zavit ja mel vnejsi opet dik Martine :-) cena cca 350 i s postou po vytazeni stareho cerpadla jsem zjistil ze mam selkej pistek na cerpadle v dolni poloze a nevraci se pruzina je zamackla a stejne ho nevrati vymena zabrala cca hodku docela se tam dalo dostat nejvetsi mrdacka byla dostat tam vedeni vysokeho tlaku kdyz vam pere slunce do zad Diagnostika neukaza uz zadnou zavadu vseho vsudy i kdyz pocitam diag me to stalo 3400kc 10 000 usetrenejch 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Červenec 17, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 17, 2014 Jj ale stejne klika ze se to stalo po rozvodech... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Shimal Odesláno Červenec 17, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2014 taky moje prvni myslenka byla a je to skocil retez nastesti ne.. mel jsem kliku ze jsem dojel od tebe domu a za dva dny todle 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Červenec 17, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 17, 2014 Retez by se projevoval jinak... to by musel uhnout K napinak a o tom jsem zatim neslysel... ale pumpicka je zmackla pekne... menil si i valecek??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Shimal Odesláno Červenec 17, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2014 zdvikatko jsem nemenil je tam tohle myslel jsem ze tam je to puvodni jenom takovej valecek a k memu prekvapeni ma rolnu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Září 12, 2014 Sdílet Odesláno Září 12, 2014 takze dneska při 271 000 km BZB se rozsvítila kontrolka motoru, a na volnobeh se motor chveje, okamzita spotřeba 1,4l/h, velmi bohata smes podle zvysene kourivosti i při zahratem aute. Dle diag chyba 12600 takze to vidim na G336 a opravárenskou sadu 06J 998 386. Nacetl jsem ze jste kupovali i nove tesneni pod vstřiky. Na co se ještě zamerit pokud kontrola hadicek a celkove pohledovka dopadne dobře ? Muze to jezdit nebo radsi poresit ? Diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Září 12, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 12, 2014 no na hadicky se urco podivej a dale na ovladaci ventil... pri chybe 12600 jsem s tim jezdil asi pul roku... a zadne chveni jsem nepozoroval.... jde to do otacek?? rozvod je OK?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Září 12, 2014 Sdílet Odesláno Září 12, 2014 jo do otáček v pohode rozvody jsou ok, pouze volnobeh je neklidny, a cely auto se chveje, prirovnal bych to k MPIcku co ma v tahu lambdu a neudrzi volnobeh. Zvysena spotřeba a kourivost. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.