VAN3R Odesláno Listopad 10, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2014 Nazdar....Vedel by mi tu niekto povedať či ešte preskakuje reťaz s K napinákom? Plánujem si kúpiť octaviu s 1.8TSI FL ale bojím sa toho že mi preskočí reťaz........ poradte ako sú na tom tie napináky,.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kejml Odesláno Listopad 10, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2014 Motorschade s "K" napínákem zatím nikdo nehlásil. Nebo se ta zpráva na toto fórum ještě nedostala ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radim84 Odesláno Listopad 10, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2014 Já se modlím, aby ten "K" napínák fungoval. Co vím, tak to je poslední verze toho slavného napínáku a všichni mění své původní právě za "K". 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VAN3R Odesláno Listopad 10, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2014 Viem že sa ten nový K napinák líši aj konštrukčne.....Vedel by tu niekto nahodiť fotky nového napináku K a nejakého starého napináku? a čím sa ešte líší K-ový od starších typov? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Listopad 10, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 10, 2014 Par stranek dozadu to mas vyfocenee... Zatim jsem se nesetkal a necetl zadny pripad kdy K-napinak skocil... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Shimal Odesláno Listopad 12, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2014 Ahoj Tak uz i ja hlasim novou vodni pumpu az by nekoho zajimala cena zde ji mate... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Listopad 12, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 12, 2014 Prekvapila mne cena cerpadla... mile... podotikam... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Listopad 12, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2014 Taky něco prihodim běžný servis, tak tam musím kvůli záruce lezt a zdržuje me to akorát. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Shimal Odesláno Listopad 13, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2014 to me taky ta cena prekvapila cekal sem o 1000 vic no Taky me prekvalipo jak ta svine dokaze hodne tect tekla uz trosku dyl ale bylo to tak decka na 500km a najednou rano prijdu k autu a podnim flek jako blazen.. jeste ze jsem stal na parkovisti v praci a ne doma 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Listopad 13, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 13, 2014 Ja sehnal jenom vrtulku a stala mne cca 400 kc... Ono se totiz nemusi menit komplet... Problem je ze Skoda umy jenom komplet a ten je docela drahy... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bladik Odesláno Listopad 21, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2014 Jen k tomu K napinaku...mam na nem jiz najeto pres 130000km a vse v pohode, ten puvodni mi odesel v 65000km. Takze uz mam dvojnasobek a zadne drnceni ci neco podobneho :)...pumpu jsem menil ve 170-ti tkm. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Listopad 21, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 21, 2014 ja pumpu cca 130 tkm... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VAN3R Odesláno Listopad 23, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2014 Takže ak sú tie K napináki spoľahlivé tak sa oplatí kúpiť Octavia II 1.8TSI alebo trocha našetriť a kúpiť si OIII 1.4TSI? čo vy nato? neviem sa rozhodnúť 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Listopad 23, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 23, 2014 1.4 90 kw je spolehlivejsi.... ale s 1,8 je vetsi sranda.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VAN3R Odesláno Listopad 23, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2014 Takže hovoríš že do 1.8 TSI sa oplatí ísť...... mám vyhliadnutú jednu OII 1.8TSI len sa mi nepozdávajú kilometre, málo najazdené ale je tam aj vin na overenie, len cez internet sa nedá nikde overiť auto z CZ...... http://skoda-octavia.autobazar.eu/18-tsi-cr-id5811423.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
motoosman Odesláno Listopad 23, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2014 (upraveno) Na www.zkontrolujsiauto.cz píšou, že má cebia 9x stav tachometru. Zřejmě to samé jako na fotce. Pokuď budou stavy sedět se serviskou, je to OK. Pak už jen ověřit ve Škodovce. Upraveno Listopad 23, 2014 uživatelem motoosman 0 Citovat Odkaz ke komentáři
misog Odesláno Listopad 28, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2014 Na www.zkontrolujsiauto.cz píšou, že má cebia 9x stav tachometru. Zřejmě to samé jako na fotce. Pokuď budou stavy sedět se serviskou, je to OK. Pak už jen ověřit ve Škodovce. ahojte, ja by som nebral CDAA avsak otazka znie preco tie motory zeru olej? 1, je to koli nekvalitnym kruzkom? nevhodny material ktory sa opotrebuje skoro. 2, je to koli separatoru oleja? 3, ak su to kruzky daju sa pouzit kruzky z audi a4 kde je kod motoru CDHB? Preco tento kod motoru je v pohode a vobec sa nekazi? co vsetko meni servis ked ktomu pride v ramci zaruky? dakujem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kejml Odesláno Listopad 28, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2014 (upraveno) Prosím vysvětlete mi, odborníci, proč je špatné, že motor spotřebovává i olej? Jasně, stojí to peníze. 1l/1000 km = 200 Kč. To považuju za zanedbatelnou částku v porovnání s ostatními náklady na provoz. Motor taky žere benzín - 80l/1000 km = 3.000 Kč. A ojíždí se pneumatiky. A spojka. A špiní se filtry. A železo stárne ;-) Něčemu dalšímu taková spotřeba oleje vadí? Děkuju. Upraveno Listopad 28, 2014 uživatelem kejml 0 Citovat Odkaz ke komentáři
misog Odesláno Listopad 28, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2014 ahojte, ja by som nebral CDAA avsak otazka znie preco tie motory zeru olej? 1, je to koli nekvalitnym kruzkom? nevhodny material ktory sa opotrebuje skoro. 2, je to koli separatoru oleja? 3, ak su to kruzky daju sa pouzit kruzky z audi a4 kde je kod motoru CDHB? Preco tento kod motoru je v pohode a vobec sa nekazi? co vsetko meni servis ked ktomu pride v ramci zaruky? dakujem z jedneho jednoducheho dovodu ze olej nehori tak dobre ako benzin a vznikaju usadediny ktore sa ti zachytavaju na ventiloch a tie potom zhoria a vznika nulova kompresia. a tak isto sa zhoreny olej usadza na piestoch co tiez zapricinuje prehrievanie a dalej tam mas zanasanie sviecok. Mne odisli po 20 000km iridiove co maju zivotnost 90 000km. Este som nieco zabudol? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
motoosman Odesláno Listopad 28, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2014 (upraveno) Katalizátor, lambdy a vemu li cenu ze servisu tak je to 800,- litr. Misog: 1, ano 2, ne 3, nevím. Škodovka dodává sadu na výměnu, která tento problém řeší. V záruce mění zdarma, pak při dodržení všech prohlídek atd. poskytuje kulanci-spoluúčast na opravě. Upraveno Listopad 28, 2014 uživatelem motoosman 0 Citovat Odkaz ke komentáři
misog Odesláno Listopad 28, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2014 Katalizátor, lambdy a vemu li cenu ze servisu tak je to 800,- litr. Misog: 1, ano 2, ne 3, nevím. Škodovka dodává sadu na výměnu, která tento problém řeší. V záruce mění zdarma, pak při dodržení všech prohlídek atd. poskytuje kulanci-spoluúčast na opravě. dakujem za odpoved, mam po zaruke pol roka a najazdene 130 000 :( idem pozret banku a predtym nejake silonky na hlavu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
motoosman Odesláno Listopad 28, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2014 Nevím, kolik ti to žere oleje, ale zajeď do servisu. Ideálně při prohlídce. Postěžuj si. Oni by měli udělat zkoušku, kolik to žere. Dle výsledku by měli volat do Bolky a dohodnout kulanci, nebo to bude v normě. Pak budeš vědět cenu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Listopad 28, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 28, 2014 To Misog... pls necituj prispevky... porusujes tim pravidla tohoto fora ... dik za pochopeni... U motoru CDAA se to tyka myslim od nastupu vyroby do 06 mesice 2013 ... BZB s tim problem nema a CDAA pozdejsiho data vyroby taky ne... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jack_Reacher Odesláno Listopad 28, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2014 Pro zajímavost k obvyklé závadě masivního úniku oleje do válců (špatný přítlak stíracích kroužků): 1,8 TSI FL MR2010 (12/2009) najeto cca 120tis. km v době řešení závady (závada se projevovala od cca 80tis. km, ale stále se vyplatilo spíše dolévat než opravovat) Auto po záruce, ale servisováno v autorizovaném servisu = oprava s kulancí škodovky. Výsledná cena po výměně komplet pajšlu válců = 25tis. Kč s uznáním kulance. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Listopad 28, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2014 Longlife olej za 3400kc krása :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jack_Reacher Odesláno Listopad 28, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2014 Klasika značkových servisů ... a tak služební auto, a zaměstnavatel požaduje jen autorizovaný servis, tak co ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
misog Odesláno Listopad 30, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2014 to p2p: dakujem za upozornenie uz sa to nestane k problemu buduci tyzden idem s pravnickou do autobazaru uvidime co sa stane ci vratia peniaze za auto alebo mi zaplatia celu opravu tak ako by to malo byt. Inak otazka, zly pritlak tesniacich a ztieracich kruzkou sa vyriesi vymenou nahradnej sady, alebo je to aj zly piest? vsimol som si ze pod kruzkami je strunka ktora asi robi pritlak? takze cele piesty s kruzkami treba vymenit? dakujem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Listopad 30, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 30, 2014 Pisty, krouzky, ojnice, saly... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
misog Odesláno Listopad 30, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2014 Dakujem Rano idem do skody sa informovat ohladne kulancie. Mate paky co funguju na skovku aby som dostal kladnu odpoved? Lebo raz som tam bol ziadal vahovu skusku ale ma odhovorili tak to funguje na slovensku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Listopad 30, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 30, 2014 Pristup skody by mel byt stejny jak v cechach tak i na slovensku... Na servis musis mit hrosi kuzi... a nedat se opit rohlikem... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.