Mirouch76 Odesláno Říjen 24, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2011 Kabely šli v pohodě, žhavičky budou problém. Asi pověřím odborníky ať si to nezk....m sám. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
losky Odesláno Říjen 24, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2011 To já se do toho pustím sám, ale spíš nevím, jak je ozkoušet, že jsou funkční:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Říjen 25, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 25, 2011 Už to tady je taky popsáno. Vydělat je není problém, jenom mít potřebný prodloužený ořech. :) Vyzkoušíš je logicky tak...že do nich pustíš 12V. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
losky Odesláno Říjen 25, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 25, 2011 Už to tady je taky popsáno. Vydělat je není problém, jenom mít potřebný prodloužený ořech. :) Vyzkoušíš je logicky tak...že do nich pustíš 12V. :) To mě napadlo, ale s elektrikou nejsem kamarád. Takže třeba přes startovací kabely? Dám jeden na plus, druhý na mínus? Nebo jen svíčku uchytím plusem za tu špičku a druhý konec dám na mínus na baterce? Na tohle jsem lama 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Říjen 25, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 25, 2011 Startovací kabely mně na to přijdou hovadský a ještě když to budeš dávat rovnou na baterku, tak bacha na zkrat. :) Jo + červenej dáš na ten konec svíčky, jak se nacvakává faja a druhej - dáš někam na tělo svíčky, třeba na šestihran. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
losky Odesláno Říjen 25, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 25, 2011 Super, tomu už rozumím:) Když ti to přijde hovadský, co by si volil ty za variantu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Říjen 25, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 25, 2011 Tak pokud nic jinýho nemáš tak to zkusit můžeš. Já bych to udělal zdrojem 12V ze kterýho vedou 2,5 dráty a na konce dám krokodýlky třeba.... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Říjen 25, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 25, 2011 Už to tady je taky popsáno. Vydělat je není problém, jenom mít potřebný prodloužený ořech. :) Žhaviče v motoru už mám za sebou a v poho, nemůžu povolit ty na předehřev vody :( a nerad bych zmrskal celej ten blok ve kterým jsou našoubovaný. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest romano1 Odesláno Listopad 30, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2011 nemate někdo něcu blišiho opředehřevu chladici kapalini jak funguje .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Goldik Odesláno Prosinec 7, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2011 Koupil jsem Octavku 81kw. Jezdim do práce 9 km a než dojedu auto má 90 stupňů a ještě po 4 km topim. Myslim že topí krásně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
67Jitka58 Odesláno Prosinec 7, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2011 Mě topí po 5km.Pohoda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jenik Odesláno Leden 4, 2012 Sdílet Odesláno Leden 4, 2012 ja mam celkem teplo.climatronic mam na econ 18stupnu a ofuk na okno na 3stupen.po par km hned teplo a motor na 90 zahraty tak za 10km kdyz to jemne vytacim tak na 2300ot.mam predehrev vody,ale motor cely oddeklovany a chladic nezakryty 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petropos Odesláno Leden 6, 2012 Sdílet Odesláno Leden 6, 2012 Topí na h...o !!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martanek82 Odesláno Leden 13, 2012 Sdílet Odesláno Leden 13, 2012 Ahoj docela jsem se u vašich příspěvků pobavil,nejvíc když jsem si představil Mattyho117, jak jede ve vaťáku do práce :-D Chci Vás jen povzbudit, že nejste sami, komu to netopí:-) Já musim ujet cca 10 km, aby se mi pohnula ručička teploty a možná po těch 20 se dostanu na provozní teplotu. Kontrolovali jsme ty ohřívací svíčky i termostat a vše je v pořádku. Holt tohle je jeden z velkých nedostatků 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mslx Odesláno Červenec 20, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 20, 2012 Na kolko stupňov máte nastavený CLIMATRONIC v zime ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HonzaP Odesláno Říjen 17, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2012 někde jsem četl, že ty "žhavičky" co jsou ve vodě na rychlejší zahřátí jsou nastavit, aby to topilo než se auto ohřeje do 70C ma s tim nekdo zkušenosti ? diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sinor29 Odesláno Říjen 18, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 18, 2012 Zdar tak u mě to je tak že při -19 co bylo letos v únoru zahřátí na 90 cca 10km Satalice-Štěrboholy cesta z kopce i do kopce jinak na topení si nestěžuji z větráků jde celkem tak 40 stupňů co odhaduji na ruku u výdechu při +30 asi tak 3-4km nemám klimatronic jen manuální.......teď při +6 asi tak 6-7km.Žhavičky na výhřev kapaliny se spouští při +5 a níže. http://www.scribd.com/doc/51049166/11/Funkčni-schema#page=37 odkaz pro zajímavost. Zdárek pánáčci a ať nám slouží já s tou mojí jedu zítra na údržbu:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rastibicek Odesláno Únor 10, 2013 Sdílet Odesláno Únor 10, 2013 čau.mě taky kolísá teplota.motor ukazuje 90 ale fouká vlažný vzduch.pak zase topí a po chvilce zas vlažný.mám climatronik.poradíte?dík 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest hans87 Odesláno Listopad 29, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2013 Výměnil jsem čidlo na teplotu a termostat a auto topí na 90 i když jedu z kopce nedavno bylo - 12 a nádhera na klimatroniku nastaveno 22, 23 stupnu a v autě nádhera i při delší jízdě z kopce mi už teplota drží. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lubos85 Odesláno Leden 15, 2014 Sdílet Odesláno Leden 15, 2014 ahoj lidi. mám octavii 81kW a musím říci že mi to topí až moc hezky. po asi 15km mám teplotu na 90 stupních a to i když je třeba minus deset. ale teď jsem byl ve škodě servisu na doplnění klimatizace a topí to jako kráva, mému tátovi to topilo hodně málo i když měl na motoru 90 stupňů a tak byl na doplnění klimatizace a teď tam má horko jako v peci. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petrnovakhr Odesláno Prosinec 2, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2014 Nazdar chlapci potreboval bych radu do prace to mam nejakejch 20 km a ani nahodou nevytahnu provotni teplotu na 90C , cim to je typoval bych to na termostat nebo to je jen cidlem? Popripadne neco jineho? Poradte diky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Prosinec 2, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2014 termostat nebo cidlo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petrnovakhr Odesláno Prosinec 2, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2014 termostat nebo cidlo... to si myslim taky ale jak zjistim co z toho nerad bych delal termostat a pak zjistil ze ti je cidlem?? Uz asi 3 x mi vyskocila kontrolka teploty vody pri studenem motoru ( vody je dost ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Prosinec 2, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2014 Pls necituj prispevky. Odporuje to zdejsim pravidlum. Dik za pochopeni... Tak podle vyskoceni teploty bych zacal cidlem... nekdy pomuze procistit kontakty na cidle. Skus to a uvidis... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petrnovakhr Odesláno Prosinec 2, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2014 Aha nejsem fanda do aut a tak netusim kde se to cidlo nachazi . a rikas jen pak ty kontakzy ocistit? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fastarrow Odesláno Prosinec 29, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2015 Ahojte já mám oktu poprvé, ale v zimě jsem s ní ještě nejezdil, koupil jsem ji v dubnu. Ale když je nula stupňů, tak bundu rozepínám až při příjezdu do Frýdku a to je z Havířova cca 15km. JInak termostat i v létě ve vedrech drží pořád 90 - rovných. Jde jen o délku, než se zahřeje motor. Četl jsem tu, že jsou nějaké extra žhavičky co hřejou motor??? Poradí někdo na co se podívat? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stann2 Odesláno Prosinec 30, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2015 PTC kúrenie. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Beliah Odesláno Únor 22, 2016 Sdílet Odesláno Únor 22, 2016 Mam ted cerstve Oktavku 1.9tdi 81kw a topi lip nez moje stara Felda 1.3. Ted je sice hovno zima, ale kdyz je kolem nuly, vyjedu z garaze, necham to brblat jen chvilicku, nez zavru vrata. Pak hned vyslikam bundu, zapinam vyhrivani sedacky a vypinam vetrak at mi nejde studenej luft do ksichtu a na nohy. Lechtam to kolem 2000 - 2200 otacek, a za 5 - 6km 90°C, pri tom Climatronics zapnutej na 21°. Samozrejme to ze je ohrata chladici kapalina, neznamena, ze je ohratej olej, takze jeste 4km jedu klidne a pak akorat najizdim na dalnici, sup do levyho a vyhnat pavouky z motoru. Hlavne po presednuti z felicie se v tom jeste porad citim jak v Bentley :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.