Ambri@piota Odesláno Leden 31, 2013 Sdílet Odesláno Leden 31, 2013 Bohužel. Taky by se mi to líbilo více, ale já jsem rád za tohle. :-) A o tom to je, hlavně že si spokojenej. Je to tvoje auto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 31, 2013 Sdílet Odesláno Leden 31, 2013 Jak to vypadá s novýma znakama FII/Room? Zatím jsem to nikde v nabídce neviděl a tak můžete se někdo podívat třeba do ETKY jestli nedošlo zase ke změně datumu prodeje? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pawouk01 Odesláno Leden 31, 2013 Sdílet Odesláno Leden 31, 2013 V ETCE je stále 28.1.2013. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Únor 1, 2013 Sdílet Odesláno Únor 1, 2013 jestli budou, tak je stejně hnedka všichni vykoupíme a zase nebudou tak 1/4 roku :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 1, 2013 Sdílet Odesláno Únor 1, 2013 Takže už by teda měli být jo? No zatím jsem je nikde neviděl a nebo je stihli vykoupit zaměstnanci Škodovky, tak proto nejsou na trhu... :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pawouk01 Odesláno Únor 1, 2013 Sdílet Odesláno Únor 1, 2013 To z Etky nepoznám - je tam jen to datum. Musíš se zeptat,tam kde kupuješ díly,nebo ve škodovce. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 1, 2013 Sdílet Odesláno Únor 1, 2013 Jasně, až budu mít cestu okolo škodovky, tak se tam zastavím a zeptám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Únor 5, 2013 Sdílet Odesláno Únor 5, 2013 dneska jsem viděl na kamionu FII a Roomstery už s novými znaky ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Únor 5, 2013 Sdílet Odesláno Únor 5, 2013 perfekt, tak vyrazíme do Škodovky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Únor 5, 2013 Sdílet Odesláno Únor 5, 2013 Technický dotaz: v čem budou ty znaky jiné oproti těm z Rapida??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 5, 2013 Sdílet Odesláno Únor 5, 2013 Tvarove a i velikostne by meli byt stejny jako puvodni znaky OI, FII..., takze bys je mel vymenit proste kus za kus :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Postman007 Odesláno Únor 6, 2013 Sdílet Odesláno Únor 6, 2013 Jak píše Konny, ty znaky mají stejné rozměry jako původní. Tzn. že zadní znak z FII/Room sedí na OII na zadku úplně přesně a nemusí se podlepovat k vyplnění prostoru pod znakem jako tomu bylo v případě znaků z Rapida 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Huba73 Odesláno Únor 6, 2013 Sdílet Odesláno Únor 6, 2013 Aky znak do predu OTII.? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Postman007 Odesláno Únor 6, 2013 Sdílet Odesláno Únor 6, 2013 Přední z Rapida ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Únor 6, 2013 Sdílet Odesláno Únor 6, 2013 takze suma sumarum : pro OI: ??? (prosim doplnte, udelam pak navod a web asi nebo jen tohle vypsani at to lidi nehledaji) pro OII : dopredu predni z Rapida, dozadu zadni z FII/ Roomster 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Huba73 Odesláno Únor 6, 2013 Sdílet Odesláno Únor 6, 2013 Panove dekuji. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Únor 6, 2013 Sdílet Odesláno Únor 6, 2013 (upraveno) No jak se to vezme. Já po dlouhých debatách a laborování, jsem se nechtěl patlat na OII se znakem ze citigo, tak jsem si počkal na přední z Rapida, několik lidí mi potvrdilo, že pasuje přesně na OII do masky, že to mají už sami namontovaný a ejhle, jak jsem čuměl, když sem nasucho přiložil nový znak z Rapida do svojí standardní masky na OII předface a znak nepasoval. Samozřejmě se ze znaku musí sundat ty tři špuntíky, co sloužej jako vodítka pro usazení-ty jdou sundat dobře. Průměr dobrý, je stejnej, ale zakřivení uplně nesedí. Při přiložení ve spodní části, aby hezky znak dosedl na podklad, v horní části vznikne škvíra, takže se ten znak od spoda nahoru houpe. Ne moc, v tý horní části je tak 1-2 mm vůle. Já to vyřešil tak, že jsem spodní polovinu přitlačil pořádně a pak jsem přitlačil k masce i horní půlku znaku a tu spodní jsem stále držel, aby se mi neodloupla. Znak je trochu poddajnej, takže se malinko přiohnul, ale vůbec se to nepozná a přilepil se i v horní části masky. Pak jsem to pořádně pomačkal a drží to. Otázka je, jak bude kvalitní ta oboustranka na znaku od výrobce, jestli se to časem v horní části neodloupne vlivem, jak se to pne, protože v horní části výlisku na znak, je takový ještě vylisovaný utopený kolečko, kam se znak nepřilepí(je jakoby ve vzduchu, takže styčná plocha je o něco menší než ve spodní části znaku-spodní půlka lepí celá. Ale jestli ta oboustranka drží, jako ta, co je s ní přilepenej rám masky ve spodní části k žebrům, tak to su klidný :D . Toť moje zkušenosti s novým znakem. Jo a člen Maverick666 má uplně tu samou zkušenost. Kdo mi nevěří, ať přijede, rád mu to ukážu ;) Upraveno Únor 6, 2013 uživatelem CvencA 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Únor 6, 2013 Sdílet Odesláno Únor 6, 2013 Přední ze Citygo drží lépe na masce než ten z rapida 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest durisek.jan Odesláno Únor 7, 2013 Sdílet Odesláno Únor 7, 2013 No jak se to vezme. Já po dlouhých debatách a laborování, jsem se nechtěl patlat na OII se znakem ze citigo, tak jsem si počkal na přední z Rapida, několik lidí mi potvrdilo, že pasuje přesně na OII do masky, že to mají už sami namontovaný a ejhle, jak jsem čuměl, když sem nasucho přiložil nový znak z Rapida do svojí standardní masky na OII předface a znak nepasoval. Samozřejmě se ze znaku musí sundat ty tři špuntíky, co sloužej jako vodítka pro usazení-ty jdou sundat dobře. Průměr dobrý, je stejnej, ale zakřivení uplně nesedí. Při přiložení ve spodní části, aby hezky znak dosedl na podklad, v horní části vznikne škvíra, takže se ten znak od spoda nahoru houpe. Ne moc, v tý horní části je tak 1-2 mm vůle. Já to vyřešil tak, že jsem spodní polovinu přitlačil pořádně a pak jsem přitlačil k masce i horní půlku znaku a tu spodní jsem stále držel, aby se mi neodloupla. Znak je trochu poddajnej, takže se malinko přiohnul, ale vůbec se to nepozná a přilepil se i v horní části masky. Pak jsem to pořádně pomačkal a drží to. Otázka je, jak bude kvalitní ta oboustranka na znaku od výrobce, jestli se to časem v horní části neodloupne vlivem, jak se to pne, protože v horní části výlisku na znak, je takový ještě vylisovaný utopený kolečko, kam se znak nepřilepí(je jakoby ve vzduchu, takže styčná plocha je o něco menší než ve spodní části znaku-spodní půlka lepí celá. Ale jestli ta oboustranka drží, jako ta, co je s ní přilepenej rám masky ve spodní části k žebrům, tak to su klidný :D . Toť moje zkušenosti s novým znakem. Jo a člen Maverick666 má uplně tu samou zkušenost. Kdo mi nevěří, ať přijede, rád mu to ukážu ;) Mám úplně stejnou zkušenost :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sutni Odesláno Únor 8, 2013 Sdílet Odesláno Únor 8, 2013 ty z Rapida prodávají na aukru: http://aukro.cz/znak-skoda-octavia-iii-mozno-i-na-octavia-ii-atd-i3009705037.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Únor 8, 2013 Sdílet Odesláno Únor 8, 2013 takze je to v haji :D ja mam oba ze citiga, predek i zadek na predFL OII :) akorat uz nevim zda je to citigo predni nebo zadni ty co mam oba :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Únor 8, 2013 Sdílet Odesláno Únor 8, 2013 Roomstery a Fabie s novými logy testují na D11, dneska jsem si to prohlížel a je to pěkný 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 8, 2013 Sdílet Odesláno Únor 8, 2013 tommas: a co na tom testují, jestli ty znaky neuletí? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Únor 9, 2013 Sdílet Odesláno Únor 9, 2013 no takhle jsem to samozřejmě nemyslel. Ale že jsem malé znaky taky viděl, takže potvrzuji jejich existenci Co testují netuším, ale jezdí vlastně všechno včetně končící O2 (Fab, Room, Rapid, O3), takže třeba zkouší nějaké nové motory. Co mě překvapilo, tak že řídí i ženy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 9, 2013 Sdílet Odesláno Únor 9, 2013 Nějaký nový motory zkoušet můžou, ale nejde mi do hlavy ty znaky, koupit by měli jít už od konce ledna, ale doposud nejsou v žádném eshopu, asi se půjdu zeptat přímo do Škoda prodejny ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Únor 9, 2013 Sdílet Odesláno Únor 9, 2013 JO to je fakt divný, v pátek jsem viděl, jak do prodejny naváželi Roomy s novými znaky :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Skrabi Odesláno Únor 9, 2013 Sdílet Odesláno Únor 9, 2013 Tak jen trocha odvahy a minuta strachu a znak je doma !!! Ptal jsem se na ně ve Škodě a termín dodání není znám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Únor 11, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 11, 2013 Nemáte někdo k prodeji staré krytky do kol? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Únor 11, 2013 Sdílet Odesláno Únor 11, 2013 vasek myslis zo starym logom?? ak hej tak kyselinka tusim ma 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Únor 11, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 11, 2013 přesně ty 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.