Steel Odesláno Prosinec 29, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2011 Zdravím, mám Octavii r.v. 1998 se starou palubovkou . Koukal jsem , ze nekteri si to predelavali na novy facelift. Premyslim, ze bych se do toho taky pustil. Chtel bych si tam nechat dát tu novejsi palubovku ( cernou) a také te stredový panel s tím tunelem, ktery obsahuje tu novejsi prihradku na to vycvaknutí. Na internetu jsem narazil na celkem dost návodů, ale nikde jsem nenašel nějakou cenu, na kolik to tak celé vyjde . Proto se chci zeptat, dělal jste tu nekdo tu vymenu faceliftu? A na kolik Vás to pripadně celé vyšlo? Udelaji mi to v nejakem servise? Děkuji za odpoved EDIT: jeste jsem zapomnel dodat ze mam airbag i u spolujezdce a chtel bych aby tam byl i po tom faceliftu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Steel Odesláno Prosinec 29, 2011 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2011 Pripadne kdyby si nasel nekdo, kdo by mi s tim vsim pomohl urcite bych se nejak financne odmenil, nejlepe nekdo kdo se v tom opravdu vyzná a byl by schopny mi to i udělat :-) nejvice me asi zajima na kolik by vysel ten nový stredovy panel + ten tunel .. Ta palubovka se mi stara celkem libi . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zilton Odesláno Prosinec 29, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2011 Ahoj,já jsem to osobně měnil. Nic na tom není,vyšlo mě to tak do 3 tis Kč. Měnil jsem Horní díl palubní desky, spodní díly a tunel + loketku a dával jsem nove tapece. Spodní jsem dával šedivý ale už ten novější. žádný problém nebyl. Odkud jsi? Není problém rád pomůžu. Horni dil me stal 1tis. a spodni + tunel a tapecy a loketka a tak necelych 1500kč. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Steel Odesláno Prosinec 30, 2011 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2011 Ahoj, jsem z Chlumce nad Cidlinou, je to kousek od Hradce Králové, ale nedela mi problem za tebou sjet. Samozrejme bych se ti financne odvdecil nechci nic zadarmo. A myslis ze by jsi zvladl sehant nekde ty díly k tomu jak si psal treba tak do 4.000kc? :) pokud by jsi to sehnal nejak takhle levne tak bych prijel klidne za tebou a udelali bychom to :) kdyztak se mi ozvy na mejla mentik@seznam.cz , ICQ: 267539623 , Tel : 739 653 336 A zustal ti tam ten airbag u spolujezdce? Predpokladam ze to mas z nejakeho vrakoviste :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zilton Odesláno Prosinec 30, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2011 No,všechno jsem sehnal z netu. Aukro,Bazoš atd. Já Jsme až Z Rakovníka. Airbag tam nemám,ale není v tom problém,ten tam normal dáš. No,sehnat ty věci asi budeš muset sám:). Jinak přendání toho už není tak těžké,zvladne to podle mě každý. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Steel Odesláno Prosinec 30, 2011 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2011 No a dal by jsi mi na sebe nejaky kontakt? :) Napis mi ho treba do zprav Jo a ohledně tech airbagu. Staci mi koupit samotnou palubovku a dat si tam airbag, ktery mam ted v tehle stare palubovce, nebo musim koupit primo tu cernou palubovku uz i s airbagem? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Steel Odesláno Prosinec 30, 2011 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2011 Tak vcera jsem rozhodil nejake site a ted mi odepsal chlapík, ze pry by mi to vymenil za 9.000kc jako material + prace a tu airbagovou palubovku.. Neni to moc, kdyz ty tu pises ze si to sehnal za 3K ? :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zilton Odesláno Prosinec 30, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2011 Já to sehnal opravdu levne. Ty díly na to jsou hodně scháněné a drahé. Záleží co vše ti vymění a co vše ti tam dá. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Steel Odesláno Prosinec 31, 2011 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2011 No za tech 9k mi vymeni komplet palubovku i celej spodek a celej ten tunel , dá mi tam nové airbagy do volantu a ke spolujezdci a taky mi dá nějaký novejsi typ volantu a ruční brzdu . To vše včetně práce za 9.000kc + bych chtel novejsi budíky ty černé cena pry kolem 1000-1500 takze tak za 10-10.500 tohle vse .. Co myslis je to vyhodne? A za kolik se daji pripadne pak sehnat nejake ty tapeci do dveri nejake cerne ? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radek20VT Odesláno Prosinec 31, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2011 (upraveno) Nejlíp bude když pokoukáš na netu - aukro, tady v bazaru, jiné bazarové servery a uděláš si obrázek sám Jinak tady na foru je i komplet obrázkovej návod na demontáž interiéru a když se ho budeš držet, tak to určitě zvládneš sám (osobní zkušenost). Kastlík, tunel, tapecy, střed palubky, to je všechno na pár šroubkách - v návodu uvidíš... Upraveno Prosinec 31, 2011 uživatelem Radek20VT 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Steel Odesláno Prosinec 31, 2011 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2011 No ja koukal na ty ceny a ta palubka s airbagem se pohybuje kolem 5-6.000 + cca 1500kc ten stred s tunelama no a to uz jsem na 7500kc no a kdyz mi to udela za 9K a budu tam mit jeste novej volant a novy airbagy a taky novou rucku tak si myslim ze je to celkem fajn nabidka :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radek20VT Odesláno Leden 1, 2012 Sdílet Odesláno Leden 1, 2012 (upraveno) horní díl palubky za 5-6 tisíc? tak to zkus kouknout jinam... To byl nějakej autorizovanej servis Škoda, ne? :lool: třeba zrovna tady v bazaru jsem viděl tapecy za 1500 komplet všechny čtyři (pro el. okýnka) Upraveno Leden 1, 2012 uživatelem Radek20VT 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Steel Odesláno Leden 1, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 1, 2012 No ale ten horn dil za 5-6k je vcerne 2 airbagu a novych pásů . A neni to autorizovany servis, je to nejaky soukromník 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radek20VT Odesláno Leden 1, 2012 Sdílet Odesláno Leden 1, 2012 koukni sem, třeba se dohodnete http://auto.bazos.cz/inzerat/13174896/Prevodovka-Skoda-Octavia-18t-18-turbo.php 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Steel Odesláno Leden 1, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 1, 2012 No ja uz sem vcelku rozhodnuty necham si to udelat za tech 9k, nabizi mi toho za tu cenu vcelku dost a také mi to udělá vše. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radek20VT Odesláno Leden 1, 2012 Sdílet Odesláno Leden 1, 2012 takže za devět ti to udělá komplet přístrojovka, tapecy, tunel, plasty okolo dveří, pirelky, plasty dole pod A,B sloupkem, za zadníma sedačkama, černej koberec ?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Steel Odesláno Leden 1, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 1, 2012 Ne tohle vsechno ne .. jen jak jsem psal komplet pristrojovka aj spodek a ty tuneli a novy volant a ručku jinak tapecy a palsty kolem dveri ne a taky nove airbagy do volantu a ke spolujezdci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bluefrog Odesláno Leden 3, 2012 Sdílet Odesláno Leden 3, 2012 Delal jsem predelavku cca pred tremi roky a vysla mne asi na 2.000,-. Dily jsem si sehnal po vrakacich, neco na netu a na bazaru na techto a dalsich strankach. Samotne predelani jsem s kamosem zvladl cca za 3 hodinky k me naproste spokojenosti, jedina chybicka. ze nad panelem autoradia je mala mezirka cca pul centimetru. Chtel jsem novy tunel a zachovat vlnu a to se mi povedlo a byl jsem naprosto spokojen. 9.000,- se mi zda dost za neco, co si muzes se znamym, nebo v podstate i sam, udelat zadarmo a tech sroubu tam opravdu moc neni. Nebudes to mit sice hned, ale nebude te to stat takove penize. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KaJe Odesláno Leden 3, 2012 Sdílet Odesláno Leden 3, 2012 Já si zase myslím, že pokud dá dva nové pytle, tak cena 9 tisíc je celkem dobrá. Jen ta samotná loketka taky něco stojí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Steel Odesláno Leden 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 4, 2012 Jo ja si taky myslim, ze to neni tak hrozna cena.. Na aukru se jen palubka s airbagem pohybuje kolem 6k 0 Citovat Odkaz ke komentáři
reddy Odesláno Leden 4, 2012 Sdílet Odesláno Leden 4, 2012 a proč se musí dávat nový pytle??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Steel Odesláno Leden 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 4, 2012 Nevim jestli se musi davat novy.. ale ber ze je to rok 98 ty airbagy jsou 13 let staré takze já to beru spíš jako takovou prevenci :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KaJe Odesláno Leden 4, 2012 Sdílet Odesláno Leden 4, 2012 A myslím, že sama Škodovka doporučuje výměnu asi po 12 letech za nové. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fext Odesláno Září 12, 2012 Sdílet Odesláno Září 12, 2012 Čau Mám dotaz ohledně právě airbagu spolujezdce. Pokud se mění palubní deska na faceliftovou, tak starej bag do nový pasuje? pokud ne (což předpokládám) pasuje el. konektor pro starej bag i na novej? Dík 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fext Odesláno Říjen 4, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2012 Mám ještě jeden dotaz ikdyž jsem na první nedostal odpověď :( Nevíte číslo dílu co podpírá středovej tunel v místě předního popelníku? Pro facelift O1. Popřípadě pokud to někdo má, koupím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tetrosy Odesláno Leden 16, 2013 Sdílet Odesláno Leden 16, 2013 Tak k tý první otázce. Airbag spolujezdce tam normálně mužeš nechat ten starej, taky ho tam mám s faceliftovou palubovkou a neni problém, myslim, že neni vubec odlišnej od faceliftovýho, akorát bude starší, protože auto je starší. A ta druhá otázka... nevim kterej kousek myslíš, ale našel jsem nějaké možnosti: 1) http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/1u1858087a47a-stredni-dil-pristrojove-desky-oe-14094.html číslo dílu 1U1 858 087 A 47A 2) a tu druhou možnost jsem na netu prodávat neviděl, ale to neznamená, že nepude objednat (viz. příloha) číslo toho dílu je 1u1 863 241 Ty čísla dílů jsem našel podle Etky, snad ti to pomůže :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest WhiteRhino Odesláno Duben 20, 2013 Sdílet Odesláno Duben 20, 2013 Ahoj chci se zeptat ,měnil jste někdo jen spodni čast ? Pač mě zaraží ta velka mezera mezi starou palubovkou a face stredovym dilem,jak je nad radiem,někdo tu psal že to je půl centrimetru,mě přijde že je to víc a je to dost vidět ,popřipadě nenapada někoho čím to zamaskovat :D .ďíky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest turi92 Odesláno Listopad 17, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2013 ahoj chtel bych menit komlet palubku i stredovej tunel,mam rok v.1998 1,9 TDI ale mam tam zamek zpatecky nebude nejak vadit stredovemu tunelu ? diky za odpoved 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.