Přejít na obsah

Octavia 1.9TDi GLX r.v. 1998 jak na FACELIFT ?

Steel

Doporučené příspěvky

Zdravím, mám Octavii r.v. 1998 se starou palubovkou . Koukal jsem , ze nekteri si to predelavali na novy facelift. Premyslim, ze bych se do toho taky pustil. Chtel bych si tam nechat dát tu novejsi palubovku ( cernou) a také te stredový panel s tím tunelem, ktery obsahuje tu novejsi prihradku na to vycvaknutí. Na internetu jsem narazil na celkem dost návodů, ale nikde jsem nenašel nějakou cenu, na kolik to tak celé vyjde .

Proto se chci zeptat, dělal jste tu nekdo tu vymenu faceliftu? A na kolik Vás to pripadně celé vyšlo? Udelaji mi to v nejakem servise?

Děkuji za odpoved

EDIT: jeste jsem zapomnel dodat ze mam airbag i u spolujezdce a chtel bych aby tam byl i po tom faceliftu.

Odkaz ke komentáři

Pripadne kdyby si nasel nekdo, kdo by mi s tim vsim pomohl urcite bych se nejak financne odmenil, nejlepe nekdo kdo se v tom opravdu vyzná a byl by schopny mi to i udělat :-)

nejvice me asi zajima na kolik by vysel ten nový stredovy panel + ten tunel .. Ta palubovka se mi stara celkem libi .

Odkaz ke komentáři

Ahoj,já jsem to osobně měnil. Nic na tom není,vyšlo mě to tak do 3 tis Kč. Měnil jsem Horní díl palubní desky, spodní díly a tunel + loketku a dával jsem nove tapece. Spodní jsem dával šedivý ale už ten novější. žádný problém nebyl. Odkud jsi? Není problém rád pomůžu. Horni dil me stal 1tis. a spodni + tunel a tapecy a loketka a tak necelych 1500kč.

Odkaz ke komentáři

Ahoj, jsem z Chlumce nad Cidlinou, je to kousek od Hradce Králové, ale nedela mi problem za tebou sjet. Samozrejme bych se ti financne odvdecil nechci nic zadarmo. A myslis ze by jsi zvladl sehant nekde ty díly k tomu jak si psal treba tak do 4.000kc? :) pokud by jsi to sehnal nejak takhle levne tak bych prijel klidne za tebou a udelali bychom to :)

kdyztak se mi ozvy na mejla mentik@seznam.cz , ICQ: 267539623 , Tel : 739 653 336

A zustal ti tam ten airbag u spolujezdce?

Predpokladam ze to mas z nejakeho vrakoviste :)

Odkaz ke komentáři

No za tech 9k mi vymeni komplet palubovku i celej spodek a celej ten tunel , dá mi tam nové airbagy do volantu a ke spolujezdci a taky mi dá nějaký novejsi typ volantu a ruční brzdu . To vše včetně práce za 9.000kc + bych chtel novejsi budíky ty černé cena pry kolem 1000-1500 takze tak za 10-10.500 tohle vse .. Co myslis je to vyhodne?

A za kolik se daji pripadne pak sehnat nejake ty tapeci do dveri nejake cerne ? Díky

Odkaz ke komentáři

Nejlíp bude když pokoukáš na netu - aukro, tady v bazaru, jiné bazarové servery a uděláš si obrázek sám

Jinak tady na foru je i komplet obrázkovej návod na demontáž interiéru a když se ho budeš držet, tak to určitě zvládneš sám (osobní zkušenost). Kastlík, tunel, tapecy, střed palubky, to je všechno na pár šroubkách - v návodu uvidíš...

Upraveno uživatelem Radek20VT
Odkaz ke komentáři

Delal jsem predelavku cca pred tremi roky a vysla mne asi na 2.000,-. Dily jsem si sehnal po vrakacich, neco na netu a na bazaru na techto a dalsich strankach. Samotne predelani jsem s kamosem zvladl cca za 3 hodinky k me naproste spokojenosti, jedina chybicka. ze nad panelem autoradia je mala mezirka cca pul centimetru. Chtel jsem novy tunel a zachovat vlnu a to se mi povedlo a byl jsem naprosto spokojen. 9.000,- se mi zda dost za neco, co si muzes se znamym, nebo v podstate i sam, udelat zadarmo a tech sroubu tam opravdu moc neni. Nebudes to mit sice hned, ale nebude te to stat takove penize.

Odkaz ke komentáři
  • o 8 měsíců později...
  • o 4 týdny později...
  • o 3 měsíce později...

Tak k tý první otázce. Airbag spolujezdce tam normálně mužeš nechat ten starej, taky ho tam mám s faceliftovou palubovkou a neni problém, myslim, že neni vubec odlišnej od faceliftovýho, akorát bude starší, protože auto je starší.

A ta druhá otázka... nevim kterej kousek myslíš, ale našel jsem nějaké možnosti:

1) http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/1u1858087a47a-stredni-dil-pristrojove-desky-oe-14094.html

číslo dílu 1U1 858 087 A 47A

2) a tu druhou možnost jsem na netu prodávat neviděl, ale to neznamená, že nepude objednat (viz. příloha) číslo toho dílu je 1u1 863 241

Ty čísla dílů jsem našel podle Etky, snad ti to pomůže :-)

post-2749-0-23361800-1358295907_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o 3 měsíce později...
Guest WhiteRhino

Ahoj chci se zeptat ,měnil jste někdo jen spodni čast ? Pač mě zaraží ta velka mezera mezi starou palubovkou a face stredovym dilem,jak je nad radiem,někdo tu psal že to je půl centrimetru,mě přijde že je to víc a je to dost vidět ,popřipadě nenapada někoho čím to zamaskovat :D .ďíky

Odkaz ke komentáři
  • o 6 měsíců později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...