Seda Odesláno Duben 24, 2015 Sdílet Odesláno Duben 24, 2015 Diky :) to je jediný co nemam imbus c.7 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka313 Odesláno Duben 25, 2015 Sdílet Odesláno Duben 25, 2015 Na predku je imbus c.7 neni v zadne sade, ja ho koupil za 14kc v zelezarstvi. A v zadu je myslim 15 klic:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Duben 27, 2015 Sdílet Odesláno Duben 27, 2015 Klíče no problemo :) těch mám mraky v práci :) i imbusy mám všechny krom tý 7 :D nekdo říká že tam imbus č.7 a někdo že zase ne :D v tom aby se clovek vyznal :D sundám a uvidím :D dyžtak vemu druhý auto a sjedu koupit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Duben 28, 2015 Sdílet Odesláno Duben 28, 2015 Jezdíte tu prosím vás někdo na 280mm kotoučích Zimmermann + desky Zimmermann? Pokud ano tak zkušenosti. Díky. Mam DSG, takze mam 288mm, ale jinak subjektivne mne prijde, ze pro 100% ucinnost potrebuji dele zahrat, nez napr ATE, proste prvnich par brzdeni je takovych tupejsich. S tim clovek musi pocitat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Duben 28, 2015 Sdílet Odesláno Duben 28, 2015 Jinak jeste jedna vec - priste uz bych koupil nejaky keramicky, co nespini kola :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vinklec Odesláno Duben 28, 2015 Sdílet Odesláno Duben 28, 2015 je tam imbus č. 7 dnes jsem to rozdělával. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Duben 29, 2015 Sdílet Odesláno Duben 29, 2015 no ate power disk + keramiky mám a vydržely 20tis km nevím čím to je brzda plyn nejezdím občas ostřejší jízda........... sjeli se vnitřky kotouč v háji a destičky taky na obouch stranách...... z venku kotouč krásný a destička taky........ uvidíme v pátek či v sobotu zda nejsou zatuhly ty čepy bo co tam je..... a to sem je zajížděl dle návodu od ATE...... tedka zkusím kotouče mayle i destičky co sem četl tak prý dobrý tak uvidíme maximálně budu měnit znova 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baloo Odesláno Duben 30, 2015 Sdílet Odesláno Duben 30, 2015 no ate power disk + keramiky mám a vydržely 20tis km nevím čím to je brzda plyn nejezdím občas ostřejší jízda........... sjeli se vnitřky kotouč v háji a destičky taky na obouch stranách...... z venku kotouč krásný a destička taky........ uvidíme v pátek či v sobotu zda nejsou zatuhly ty čepy bo co tam je..... a to sem je zajížděl dle návodu od ATE...... tedka zkusím kotouče mayle i destičky co sem četl tak prý dobrý tak uvidíme maximálně budu měnit znova Obecne ATE neni v posledni dobe moc dobra znacka. Hodne se zhorsili, kdyz presunuly vyrobu do Ciny. Ja osobne mam Brembo MAX a desky Zimmermann a jsem spokojenej. Mam DSG a 2.0TDi, tak mam tezkej predek, ale vydrz a brzdny ucinek je super. Jo a Imbus 7 je nutnost :). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Květen 3, 2015 Sdílet Odesláno Květen 3, 2015 (upraveno) Jj imbus tam byl :) brzdy a vše ok proste uz Ate power disk a keramiky nechci Přikládat foto Upraveno Květen 3, 2015 uživatelem Seda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Peca Odesláno Květen 17, 2015 Sdílet Odesláno Květen 17, 2015 ja mam nove Tarox Sport Japan, menil jsem predni i zadni kotouce s destickama-mam zatim najeto 1400km a musim rict, ze jsem velmi spokojeny, uz brzdy v zakladu mi prisly vzdy dostacujici, mozna nekdy v zatackach v Krkonosich nestihaly, tyto kotouce jsem vybral, ptz byly jedine pasujici na mou motorizaci a 4x4, jejich ucinek se lepe davkuje a pri brutalni jizde nevadnou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Swed Odesláno Červen 1, 2015 Sdílet Odesláno Červen 1, 2015 (upraveno) Kluci taky teď řeším výměnu brzd. Měl jsem ATE PD + jejich keramiky jak v předu tak vzadu. Vydržely cca 80 - 90tis. km což není nejhorší. Každopádně chci zkusit něco jiného. Na předek (288x25) už mám doma v krabici Brembo sport + Textar Epad. Ale nevím co dát dozadu. Destičky jsem objednal taky Textar Epad, ale nevím jaké kotouče k nim. Chtěl jsem taky ty Brembo sport, ale ty se dle informací(258x12) nedělají. Jaké teda zvolit kotouče na zadek k destičkám Textar Epad? Díky edit: Takže menší změna dělají se i zadní ;) tak uvidím. Nicméně i tak nevím které když tyto nebudou :( Upraveno Červen 1, 2015 uživatelem Swed 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tommyk Odesláno Červen 2, 2015 Sdílet Odesláno Červen 2, 2015 Pokud chceš lepší účinek a životnost, tak tam dej větší brzdy. Ale já vím, ono se to kecá... Jinak s deskama neporadím, myslím si že keramika je hodně dobrá a něco extra lepšího už asi nevymyslíš. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petanecek Odesláno Červen 30, 2015 Sdílet Odesláno Červen 30, 2015 Chci se zeptat ohledně brzd a sice: když nechám auto stát déle na komunikaci (a to i přes léto), tak při rozjezdu brzy "drhnou". Tedy jako kdyby byly zvlněné a já je jenom zahřeju, aby se srovnali nebo obrousili nějakou vrchní vrstvu bordelu. Po několika sešpálnutích se vše již srovná. Žádný zvuk, nic. Jestliže pak aktivně zase jezdím, tak vše je "v pořádku". ale stačí zase pár dnů na ulici a i manželka se ptá, co je to za ohavný zvuk. Pak mám problém s bržděným do zatáček, resp. přibrždováním. I když to často nedělám, nemám to rád, někdy je to potřeba (nepředvídatelná situace, dálnice), a tam mi pak vybruje volant v závislosti na síle stisku čelistí. Je možné, že to jde také od brzd, neb to souvisí jenom s aktivním bržděním. Mám auto necelé dva roky. Skladové zásoby TDI 1,6 CR najeto cca 80 000 km. Dálnice, okresky, města. Chci si jenom ujasnit trošku situaci. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sniper_2003 Odesláno Červen 30, 2015 Sdílet Odesláno Červen 30, 2015 Pokud jedeš a sešlápneš brzdu a ve volantu máš vibrace a po uvolnění jsou vibrace pryč tak jsou to s největší pravděpodobností kotouče nebo náboj kola. Ale vsázel bych právě na ty kotouče. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mon_to_ja Odesláno Červenec 14, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2015 Ahoj, plánujem tiež výmenu bŕzd. čo hovoríte na EBC yellowstuff a aké disky k nim zvoliť. Predok tak do 250€. Poprípade navrhnite ekvivalent.... Vďaka. A aj čo potpm dozadu.... do 200€ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alchemix Odesláno Květen 27, 2016 Sdílet Odesláno Květen 27, 2016 zdar chlapáci, jaké koutouče doporučíte k deskám Feredo Performance DS2500 ??Případně jsem tady četl nějakou zkušenost s brzdami od Taroxu, brzdí to fakt výrazně lépe?Mám připravený upgrade na 345mm a chybí my už jen kotouče a desky a vážně uvažuji o těch Ferodech DS2500. díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Květen 28, 2016 Sdílet Odesláno Květen 28, 2016 Není tu někdo kdo má zkušenost s přechodem z 288 s keramikama na 340 (brzdy o3rs)? Mám teď klasické destičky a plánuji buď kompletní výměnu na celém autě předek desky, kotouče, krycí plechy, zadek desky, kotouče. Kotouče klasiky bez děrování a destičky keramické. To je varianta jedna a druhá je výměna brzd na přední nápravě za o3 rs, tam ale budou klasické destičky co spini kola. Tak nevím do čeho jít. Co je lepší. Výkon mám zatím z výroby 103kW 2.0 TDI 0 Citovat Odkaz ke komentáři
georgeOII Odesláno Červen 5, 2016 Sdílet Odesláno Červen 5, 2016 Zdar chlapi, jen takovej blbej dotaz, na aute mam ted kola R15 a chci kupovat R17 na leto... Zimu zustanu na tech 15-kach... Brzdy (prumer) je lepsi nechat ty co tam jsou? Diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vencour Odesláno Červen 10, 2016 Sdílet Odesláno Červen 10, 2016 Nutně musím vyměnit kotouče ve předu i vzadu na octavii s motorizací 1.8 tsi. Bohužel jsem trochu nejistý jaké rozměry kotoučů tam mám. Viděl jsem tu radu že na CC autodíly má být možnost zkontrolovat podle vinka, ale nějak to tam nevidím. Nebyly kotouče u této motorizace jen 288/260 mm ? Ještě si nejsem jistý jestli pak musí pasovat brzdové desky podle třmenů. Na zadní nápravě je třmen označen TRW a ve předu je jen nějaký kod LV981. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 10, 2016 Sdílet Odesláno Červen 10, 2016 Vencour: je to myšleno tak, že stačí zavolat na technické dotazy nebo poslat mail na eshop@cc-autodily.cz a podle Vinka ti zkouknou a doporučí, jaké kotouče a desky máš objednat.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SnakeCZ Odesláno Červen 13, 2016 Sdílet Odesláno Červen 13, 2016 Zdravim, Ceka me vymena koutoucu a desticek na predku a desticky vzadu (nemam nejmensi tuseni jaky tam jsou ted kotouce). Hledam nejakou zlatou stredni cestu (v pripade potreby bych priplatil za neco lepsiho). Nemate nejaky tip co presne koupit? Pokazde jsem se docetl neco jineho, ale prevlada Brambo/Zimmermann. Mam Octavia II 2011 1,6TDI 77kW a obcas se s autem rad projedu nekde v kopcich, takze aby to nejak lip brzdilo :) Jak jsem pochopil z OC, tak nakup jedine u CC-autodily :) Tak nejak jsem v tomto spis mimo, takze ocenim jakoukoliv radu :) Diky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Červen 13, 2016 Sdílet Odesláno Červen 13, 2016 (upraveno) Ja som desticky kupoval Textar a kotuce asi kupim original...ak nie origo, tak brembo, ine davat ani nebudem :) http://www.cc-autodily.cz/search/?keyword=1k0615301ak http://www.cc-autodily.cz/search/?keyword=1k0615601ab Vpredu mas 1K0615301AK + 1K0698151F Vzadu mas 1K0615601AB + 1K0698451J Upraveno Červen 13, 2016 uživatelem Kyselinka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sniper_2003 Odesláno Červen 13, 2016 Sdílet Odesláno Červen 13, 2016 Osobně doporučuji všem Brembo Max + destičky Brembo. Cenově na CC vyjdou exkluzivně, protože jsou nejprodávanější a výborně brzdí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SnakeCZ Odesláno Červen 14, 2016 Sdílet Odesláno Červen 14, 2016 Výborně, díky moc :) Zkusim asi Brembo i kdyz vychazi trosku draz. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vinklec Odesláno Listopad 3, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2016 Jake desticky mi doporucite ke kotoucum Brembo Max.Vcera pri prezouvani jsem zjistil ze mam vnitrni desticku na levem kole sjetou temer uz na plech.Signalizace z desticky vypadla neporusena takze mi to ani nezahlasilo.Z venkovni strany je druha desticka skoro jak nova a na druhe strane jsou pekne rovnomerne sjete.Cim to muze byt.Cepy nevypadaly ze by byly zasekle. Musim koupit nove desticky tak se rozhoduji co vzit.Jestli Brembo,Textar(ty jsem tam mel ted) nebo napr.Bosch 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Listopad 3, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2016 Já mám Textar. Brembo jsou moc tvrdé a pískaly... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sniper_2003 Odesláno Listopad 3, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2016 Bohužel mám právě opačné zkušenosti a to že Textar ani Trw bych nedoporučoval jsou příliš tvrdé. Již po několikáté se mi osvědčila kombinace Brembo max + brembo destičky, které když se zle zajedou tak opravdu pískají nicméně brzdí lépe nežli mnou zmiňované značky. Takže hlavní váha leží na zajetí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
fusko Odesláno Listopad 3, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2016 Textar tvrde? to by som nepovedal. Mam ich vyskusane a nemam pocit ze by boli nejake tvrde, praveze mam pocit ze oproti brembo je ta ich tvrdost nic 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Listopad 3, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2016 Textar jsou právě měkký :) Asi jsi měl nějakou špatnou várku :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.