witt Odesláno Září 12, 2016 Sdílet Odesláno Září 12, 2016 Ta výbava je fakt slabá. Když už člověk kupuje ojetinu, tak proč se nerozmazlit minimálně "elegací" - na ceně se to často neprojeví. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RadimCep Odesláno Září 12, 2016 Sdílet Odesláno Září 12, 2016 Většinou jsou to vylítané dízly a v ne moc pěkném stavu, někdy i stočené. Sehnat pěknou 1.4 TSI v Eleganci je těžké. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Enemy5 Odesláno Září 13, 2016 Sdílet Odesláno Září 13, 2016 Ono vlastně sehnat jakýkoli benzín v O2 FL v nějaké vyšší výbavě je problém. Já osobně jsem reagoval na motor, rok, km a cenu auta. Výbava se dá vždy dodělat. Navíc...auto je na ježdění, bude jezdit i bez MaxiDotu a parkováků. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RadimCep Odesláno Září 18, 2016 Sdílet Odesláno Září 18, 2016 Ono je pro mě důležitejší stav a ten motor jak výbava. A tohle fórum je důkazem toho, že dodělat je možné snad vše. A myslím si, že zrovna parkováky, lepší rádio a Maxidot nejsou nějak závratné částky a já od toho auta ani víc nepotřebuju. Navíc můžu v klidu rok jezdit s tím jak je, protože to pro mě není zas tak důležité, jen bych si tím to auto trochu vylepšil k obrazu svému. (Tak jak to dělá snad 75% lidí tady). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest ezra5 Odesláno Září 24, 2016 Sdílet Odesláno Září 24, 2016 Chlapi neznáte tuto RS ? https://auto.bazos.cz/inzerat/65247873/Skoda-Octavia-II-RS-20-TFSI-Limited-Edition-Ausschlielich.php A zajímalo by mě pokud bych dal columbus a MF volant , fungovalo by vše na MF volantu nebo jen nějaké věci , snad se chápem, předem díky . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Říjen 13, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2016 (upraveno) Ahoj Kluci Po pár letech provozu s O1 66KW, AGR 99 se rozhoduji o koupi novější octavky. Mám možnost koupit Škodu Octavia Elegance bussines 2.0 TDI CR DPF rok 2011 najeto 195 000 Vedena servisní knížka do 175 000 další prohlídka ve 210 000 Dovoz německo Doplňující informace Prodám Škodu Octavii Kombi 2.0TDi 103kw, výbava Elegance Bussines, vyrobeno 6/2011, najeto 198tkm, servisní knížka, servis pouze Škoda, koupeno v SRN, nehavarované, perf. stav, výbava: xenonové světlomety s ostřikovači, nez. topení webasto, kožený interiér kombinovaný s látkou, dešťový a světelný senzor, el. střešní okno, parkovací čidla, tempomat, palubní počítač, odnímatelné tažné zařízení, vše v elektrice, alu kola 17', hagusy, dvouzónová klimatizace, centrál na DO aj. cena 245 000,- Prosím o Váš názor nebo radu Problém prodřeného bloku spojky a EGR jsem již četl Upraveno Říjen 13, 2016 uživatelem Radas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lukbe Odesláno Prosinec 10, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2016 Zdravím, jsem zde nový a budoucí majitel O II. Chci si pořídit Octavii II, chtěl bych rok 2009 a vyšší, s najezdem kolem 200tis, nafta, obsah ideálně 1.6 TDi 1.9 popř. 2.0. Jinak výbava maxidot, Tempomat, parkovací senzory, vyhřívané sedačky, ideálně bolero. Chtěl bych se na pár věcí zeptat. Nevím zda je lepší vzít např. rok 2009 1.9tdi nebo novější, ale to jsou většinou už jen 1.6 TDi. Jak se cca podle vás pohybuje cena? Jde mi o to abych nekoupil nakou totálně předraženou, už naky čas sleduji Bazoš tak nakou představu mám, ale radši se ještě zeptám. Na co si při koupi této Octavie dát pozor? Je tady na fóru někdo kdo by mi ji ověřil podle vin? Popřípadě kdyby někdo zde měl naprodej tak určitě nabídněte :-). Moc děkuji za Vaše rady. Odesláno z mého MI 4W pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Prosinec 10, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2016 1.9 byvaji levnejsi, je to hlucnejsi a starsi motor, ale obecne bych se ridil stavem. Zhuntovat jdou totiz oba motory. DPF maji urcite vsechny 1.6 a 1.9 myslim taky, pokud ne, tak ma vyhodu a pokud ho ma, tak bych radsi vzal 1.6 s DPF, nez 1.9 s DPF. Vsechny podstatny udaje vyctes diagnostikou. podle VINka ti to zjistej v autorizaku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lukbe Odesláno Prosinec 10, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2016 A ještě má smysl koukat jestli auto má maxidot, borelo, tempomat, nebo vyjde líp koupit auto bez toho a časem to tam dodělat? Například na tempomat stačí prý jen jiná páčka a mělo by to být ok? Nebo bolero to jsem koukal že stojí tak 6tis, poté stačí jen přehodit nebo ještě se tam řeší něco dalšího? Jinak ty Octavie II kolem roku 2009 ale 2.0 tdi s najedem kolem 200 tis má smysl vyhledávat? Odesláno z mého MI 4W pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Prosinec 10, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2016 Resi se treba jednotky a verze (kolikrat tezko sehnatelny) + kabelaz. Ne vsechno jde spolu kombinovat. U ojetin to mas slozity.. fakt malokdo si koupi slusne vybaveny auto na par tisic km rocne. Kdyz si koupi vybaveny auto tak ma velkej najezd a zase kdyz nekdo najede malo, tak si spis koupi neco prumernyho nebo nedejboze v zakladu.Takze zaver. At tam toho je co nejvic, drobnosti dodelas. Treba parkovaci senzory to bude mit jen vzadu a pak si je das i dopredu. Nebo radio..Kolik mas rozpocet? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lukbe Odesláno Prosinec 10, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2016 Tak 150-200 tisíc Kč mám rozpočet. Například líbí se mi moc tato Octavie https://auto.bazos.cz/inzerat/68425546/Skoda-Octavia-combi-16tdi-77kW-rv2011.php Ale do středy nemám vůbec čas se tam zajet podívat, takže o ní vím max to co je v inzerátu. Odesláno z mého MI 4W pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Prosinec 10, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2016 (upraveno) tak za to mas fajn vybavenej kus, netreba pak dodelavat pulku auta vis o tom, ze to je prekupnik? Kazdopadne neco takovyho je normal a vybavove OK. Upraveno Prosinec 10, 2016 uživatelem Laurin Klement 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lukbe Odesláno Prosinec 10, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2016 Jo jen nevím jestli se soustředit na ty 1.6 nebo jiný obsah... Osobně mi je to nak jedno, jen prostě nevím jaká motorizace je lepší. Například hodně slýchám že 2.0 je nic moc, ale taky asi záleží na typu motoru a tak... Odesláno z mého MI 4W pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Prosinec 10, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2016 Jestli budes jezdit plne nalozenej nebo neco tahat, tak 2.0. Jinak ti staci 1.6/1.9Never nikomu, kdo to auto nemel a nenajel s nim alespon 50 000 km. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lukbe Odesláno Prosinec 10, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2016 Ještě jsou nake viditelné věci na první pohled u o2 na které bych se měl zaměřit? Mám na mysli jestli někde něco neteče a pod. Dale da se nějak otestovat stav dpf a dvouhmoty u spojky? Odesláno z mého MI 4W pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lukbe Odesláno Prosinec 14, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2016 Myslíte že jsou ty km reálné v tomto inzerátu : https://auto.bazos.cz/inzerat/68425546/Skoda-Octavia-combi-16tdi-77kW-rv2011.php Vůbec nevím jak to ověřit podle vin , vin TMBHT61Z3C2046506, ale třeba ve skodovce nikoho neznám a jak jsou ty webové služby to taky nevím o nake která je fakt dobrá a zjisti mi to. Děkuji za radu Odesláno z mého MI 4W pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Prosinec 14, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2016 (upraveno) nemusis mit zadne zname. Jdi a zeptej se. - dpf testnes pres diagnostiku, vyctes hodnoty - dvouhmotu vyslapnutim spojky a nesmi delat valive zvuky - spojku klasika bacha na prokluz, spinani atd.. to poznas za jizdy. podle ochmatancu by tech 142k melo byt realnych. Upraveno Prosinec 14, 2016 uživatelem Laurin Klement 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lukbe Odesláno Prosinec 14, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2016 Ještě když dám sem vin http://skoda-recallactions.skoda-auto.com/cs-cz Tak zjistím že v autě je upravený sw viz Dieselgate. Nevím jestli to je nake velké mínus nebo? Odesláno z mého MI 4W pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lukbe Odesláno Prosinec 16, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2016 Jak poznám u motoru BKD že je problém s hlavou? Popř na co si dát pozor u tohoto motoru? Odesláno z mého MI 4W pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lukbe Odesláno Prosinec 16, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2016 Konkrétně tento vůz https://auto.bazos.cz/inzerat/68678070/Octavia-II-Combi-20TDI-bez-DPF.php Odesláno z mého MI 4W pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honzikk Odesláno Leden 21, 2017 Sdílet Odesláno Leden 21, 2017 Ahoj, vybírám nástupce za starou feldu, která půjde brzo na vrakáč a koukám po Octaviích 1.2 a 1.4 tsi, řekl bych, že jsem klidný řidič a ročně najedu cca 20 tisíc km, z toho každý den 40 km do práce (20 tam a 20 zpět). Na můj nájezd by se podle mě vyplatila i nafta, ale tu nechci kvůli "uživatelskému nepohodlí" :D 1.6 MPI nechci, už jsem s ní jel a nesedl mi její charakter a navíc ji na dálnici docela chybí 6. stupeň.. Stačí i 1.2 do kombíka? Většinu cesty jezdím sám nebo ve dvou a občas vozím lehký, ale objemný náklad (proto preferuji ten kombík) nebo by byla 1.4 vhodnější? A za kolik se dá tak jezdit v kombíku s těmito motory při nějaké normální jízdě, ne ekorallye :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stanmar Odesláno Leden 24, 2017 Sdílet Odesláno Leden 24, 2017 Z mého pohledu bych doporučoval spíše tu 1,4 TSi - jede pěkně a spotřeba se dá udržet na slušných hodnotách. O spotřebě si můžeš udělat obrázek třeba zde : http://www.spritmonitor.de/en/overview/45-Skoda/399-Octavia.html?fueltype=2&vehicletype=1&constyear_e=2013&power_s=77&power_e=100&exactmodel=combi ale samozřejmě záleží na tom kdo, jak a kde s tím jezdí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baridor Odesláno Únor 1, 2017 Sdílet Odesláno Únor 1, 2017 Zdravím, našel jsem si na netu Škodu Octavii 2 1.9 tdi DSG a chci se zeptat jestli je možné, aby rok 12/2004 měl najeto 126 tisic kilometrů. Vypadá hezky na fotkách, ale je to z Německa a tudíž historii kilometru se nedá dohledat (alespon pres Cebii). Odkaz: http://www.autosoft.cz/!new/detail_inzerat.php?id=AUTOHOPE%2FA27_17%2F30.1.2017&zBazaru=true Cena je přitom srovnatelná s Oktávkama které maji nájezd 230tisic km a více.Psal jsem jim jestli je možné, že kdybych si auto koupil tak jestli by šlo napsat do kupní smlouvy, že ručí za stav tachometru a napsali mi toto čemuž moc nerozumím. Díky za rady :-) Odkaz na mail: https://ctrlv.cz/Ws3S 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HONZAV1 Odesláno Únor 1, 2017 Sdílet Odesláno Únor 1, 2017 Logicky, vždyť jsi to napsal přesně obráceně. Ty chceš, aby garantovali ne skutečné kilometry, ale to, co je na tachometru ... . Honza 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baridor Odesláno Únor 1, 2017 Sdílet Odesláno Únor 1, 2017 Ahaaa, oukej dobře díky moc :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stann2 Odesláno Únor 2, 2017 Sdílet Odesláno Únor 2, 2017 Čudujem sa že ti neodpísali že toto auto je po dôchodcovi a preto ten malý nájazd KM.Lebo u nás je každé druhé auto z bazáru je po dôchodcovi,čo sa týka KM,ale keď si pozrieš interiér tak to už tak nevyzerá. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Únor 2, 2017 Sdílet Odesláno Únor 2, 2017 Zdravím, našel jsem si na netu Škodu Octavii 2 1.9 tdi DSG a chci se zeptat jestli je možné, aby rok 12/2004 měl najeto 126 tisic kilometrů. Vypadá hezky na fotkách, ale je to z Německa a tudíž historii kilometru se nedá dohledat (alespon pres Cebii). Odkaz: http://www.autosoft.cz/!new/detail_inzerat.php?id=AUTOHOPE%2FA27_17%2F30.1.2017&zBazaru=true Cena je přitom srovnatelná s Oktávkama které maji nájezd 230tisic km a více. Psal jsem jim jestli je možné, že kdybych si auto koupil tak jestli by šlo napsat do kupní smlouvy, že ručí za stav tachometru a napsali mi toto čemuž moc nerozumím. Díky za rady :-) Odkaz na mail: https://ctrlv.cz/Ws3S ¨Možné je všechno, ale pravděpodobné? Ne... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baridor Odesláno Únor 2, 2017 Sdílet Odesláno Únor 2, 2017 Díky, vyhlidl jsem si nakonec oktu s najezdem 240 000km, coz si myslim, ze kdyz se o to staral tak by to nemel byt problem. Avšak uvidím na místě :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
peter13675 Odesláno Únor 3, 2017 Sdílet Odesláno Únor 3, 2017 hlava mi neberie ze za auto z roku 2004 (12-13rocne auto) su ludia ochotny dat 140tKc, u Octavie je asi vsetko mozne... podla foto v inzerate to na 126tkm nevyzera, stav auta ale nejde posudzovat iba podla najazdenych km, kolko krat je to opacne, ze auto s viac km je v lepsom stave ako auto s menej km 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baridor Odesláno Únor 3, 2017 Sdílet Odesláno Únor 3, 2017 Právě... Byl jsem se divat na oktávku s 185t kilometry a vypadala opravdu krasne, bohuzel jsem v tu dobu nemel penize a pan ji uz prodal. Sam navrhnul, ze je mozno dat auto na zvedak a napichnout na diagnostiku. U tohoto auta se mi nezdají ošahaná tlačítka u navigace, u te druhe oktavky to bylo naprosto v poradku. V nedeli se pojedu na oktavku ve stejnem meste kde bydlim a uvidim no. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.