Přejít na obsah

Čierna Faceliftová Perla :)

Doporučené příspěvky

Ano, mám vyzkoušeno několik párů na dvou Octavkách, taky jsem nechápal, proč se tak děje, bezproblémově zafungovaly až podobné, jako má nyní Omicron (moje mají akorát vpředu navíc čočku). Doporučuju světlo vyndat, propláchnout horkou jarovou vodou, následně destilovanou a světla budou jako nová. Rozhodně nevytírat hadříkem, ten by odrazovou plochu akorát poškrábal.

Odkaz ke komentáři

Postav se vedle jiné Octavky a hned uvidíš ten rozdíl. Když jsem zkoušel druhý pár, který jsem pozoroval od počátku, protože jsem už věděl, co se může stát, tak to bylo znát už po 100 km. Nejprve se to vytvoří jen na horní části přesně jako u tebe (mám to taky nafocené) a pak i na odrazových plochách mlhovky a sklíčku. Když jsem to řešil, tak mi jeden člověk z fóra napsal, že už to nechal zajít tak daleko, že to měl po celém světle. Já jsem to výše popsaným způsobem vyčistil jednou a od té doby je to v pořádku.

Upraveno uživatelem ViktorMPI
Odkaz ke komentáři

Ono to vyloženě nečerná, ale vytváří se nějakej povlak a plochy pak vypadají jako zamlžené. Je to na Tobě, co s tím uděláš. Já chtěl, aby se to znova lesklo, takže jsem to propláchnul, dal na nějakou dobu PIAA žárovky, které vypadaly lépe než obyčejné a pak jsem koupil ony LEDky, které vypadají docela jinak než ty, co jsem do té doby zkoušel a je to v pořádku (já ovšem nemusím řešit na denním svícení odpory, protože nemám FL elektriku).

Odkaz ke komentáři

Je to veru tak, trosku to cerna. Dal som svetla dolu, poriadne poobzeral a nad LEDkou je to mierne zacmudene :angry::blink:

post-19535-0-05733100-1351177010_thumb.jpg post-19535-0-61089300-1351177031_thumb.jpg

Ake presne LEDky teraz mas? Mozes mi postnut pls nejaky link? Inak odpory ziadne neriesim a mozem tam pichnut akukolvek, lebo to mam upravene v BCM :)

Dalsiu vec co som si vsimol a co ma trosku serie, je ze LED v parkovackach nielen pri startovani prebliknu, ale po vypnuti motora a vytiahnuti kluca este par minut jemne svietia.

Teda len jedna, od vodicovej strany :huh:

post-19535-0-98495200-1351177260_thumb.jpg

...zrejme tie v parkovackach vyhodim naspat do kufru <_<

Tie, v dennom svieteni budem nadalej sledovat a casom to precistim jarovou vodou, uvidime ci sa to zase zacmudi. Ale je to priam k nasratiu :facka:

Keby som toto tusil, tak hned radsej zoberiem TIETO :(

Odkaz ke komentáři

Chcem vyskusat este obycajne biele do parkovaciek:

gen__vyr_342T10-Biela-1LED.jpg

..lebo mam taketo doma, ale modre a tie mi vobec nedosvecuju po vypnuti motora a vytiahnuti klucika. Co sa tyka tej kontroly, tak mi je to divne, teraz som bol s autom prec a nic mi neukazovalo...stavim sa, ze rano mi to znovu vyhodi chybu :D

Ved si to daj niekomu upravit v BCM...nad SPZ a v dennom svieteni to s LED vyzera vazne dobre :prcprc:

///edit, aha ty mas RS naraznik :lool:

Odkaz ke komentáři

Tie H7-xenon svietia skor trosku do modra. Ako som pisal, biele ciary na ceste su super vidiet, lepsie ako s normalnymi, ale celkovo su trosku slabsie ako normalne. Chcem ich vyskusat v zime, ked bude sneh...potom sa ukaze, ci ich nevyhodim :D

Dnes som kupil tie obycajne LEDky a len ma to nasralo :lool: ...samozrejme svietia este aj po vypnuti motora a vytiahnuti klucika, a co je este horsie, tak hadzu chybu stale, cize pojdu von, resp. do kosa. Jedine, co ma potesilo, bolo prijemne biele svetlo, ktore nebolo az tak silne, ako s tymi od Stualarmu. Myslim, ze v parkovackach (s hociktorymi LEDkami) sa nestretnes s tym ciernym povlakom, ako v dennom svieteni. Cize do parkovaciek nahodim klasicke ziarovky, lebo sa mi uz s tym nechce d*bat :angry:

Inak tie 95103 zajtra idu na vymenu a namiesto nich beriem 95119 B)

Odkaz ke komentáři

Vcera som nahodil H7 Night Breaker Plus a musim povedat, ze svietia paradne (samozrejme na to, ze su to len halogenky). Tie povodne, co som v octe mal, sa na ne nechytaju a tie pseudo xenony uz duplom (leteli do suflika) :D

...len som zvedavy kolko vydrzia :huh:

Do parkovaciek som nahodil klasicke T10 s blue efektom a su pekne biele (oproti klasickym "zltym"). S LED do parkovaciek koncim, neoplati sa to, ma to u mna viac nevyhod, ako vyhod :rolleyes:

Odkaz ke komentáři

Neviem presne ako to myslis, ale oni praveze dosvecuju aj po vypnuti motora, cize este jemne svietia, ako je na fotke vyssie vidiet (teda iba lava strana od vodica).

A k tej chybe: mal som tam LED s 5 SMD a tie mi hadzali chybu len raz za den, teda pri prvom nastartovani. Potom som tam vyskusal obycajne LEDky a tie ju hadzali pernamentne...takze uz na to prdim, nechce sa mi to uz riesit :P

P.S: mal som doma tiez 9 SMD LEDky, ale v parkovackach som ich neskusal a neviem ci by sa mi vobec tam aj zmestili, kedze uz tie 5 SMD boli tak akurat. Myslim, ze vo svetlach pred FL je zrejme viac miesta, ci?

Odkaz ke komentáři

Aha, tak to nevím jestli je tam víc místa....kamarád ty devítky dával i do zrcátek, tak by se měly vejít i k tobě do FL do světel....

Každopádně pokud nemáš xenony /nevím/, ani je tam nedávej.

Já dal H7 Cool Blue a stejně jsou oproti ledkám žlutý....

Jinak ty ledky v parkovačkách mi po zamknutí auta úplně zhasnou. Jen co mám interiérový čtyř-ledky, tak ty zhasnou úplně opět až po zamknutí vozu, při jízdě malinko svítěj.

Odkaz ke komentáři

Nie, nemam xenony a tie LEDky svietia (oproti H7) skor trosku do modra, tu je to pekne vidiet http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=14227&view=findpost&p=1290072

V interieri mam 9SMD LEDku a ta siveti ako ma, teda ked sa ma vypnut, tak sa vypne...len som si v noci vsimol, ze ked napr. prepnem na dialkove svetla, alebo hodim smerovku, tak jemnucko preblikne...ale to si clovek moc ani nevsimne :rolleyes:

Myslim, ze teraz to mam tak akurat, parkovacky a ani stretavacky nie su take "zlte" a hlavne v tme vidim dobre. Jedine do dennych pojdu LED, na ktore este cakam :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...