Kyselinka Odesláno Listopad 13, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 13, 2012 Tak som to popozeral detailnejsie a myslim, ze ich svietivost je postacujuca. Dal som kamosovi auto, nech sa prevezie a je to pekne vidiet aj z dialky. Praveze vtedy mi prisli, ze svietia silnejsie, ako ked som sa na ne pozrel z blizka Ono aj zalezi z ktorej strany sa clovek na to pozrie, lebo maju SMD len z troch stran + dopredu, kdezto predchadzajuce ich mali po celom obvode ziarovky. Su samozrejme slabsie ako tie co som mal pred tym, ale zas nie o moc. Ved uvidim, co povedia zeleni, ale myslim ze problem nebude :D Neviem ci treba aj na ne upravu BCM, nakolko ja to uz mam a chybu mi nehadzu. Co sa tyka toho povlaku, tak najprv budem musiet svetla poriadne ocistit, lebo som ich este necistil a az potom budem vediet, ale dam urcite info 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marek393 Odesláno Listopad 14, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2012 mozno by to bolo vyskust odfotit s autamtickym nastavenim fotaka a z vacsej dialky potom ked budes mat cas tak prosim ta hod aj tie H7 ziarovky ako svietia co hovorite na toto? CREE LED bílá 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luborj Odesláno Listopad 14, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2012 Ja mam tie iste ako kyselinka, svietia dobre a zatial ma nikto nezastavil a jazdim cca 5000km mesacne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marek393 Odesláno Listopad 14, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2012 teraz sme to rozoberali s kolegovcami ten povlak, ktory vytvaraju tie povodne Kyselinkove ledky. a podla vsetkeho je to tym, ze tie ledky niesu uzemnene (nemaju kovove telo na rozdiel od tych novych celokovovych) a vytvaraju staticky naboj na odrazovych plochach reflektoru a potom sa tam zachytava prach u nas v praci je to podobne na zariadeniach, ktore tu mame @luborj: tebe sa vytvara ten povlak? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luborj Odesláno Listopad 14, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2012 Nie. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marek393 Odesláno Listopad 14, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2012 @luborj: este otazka, ako je to s tymi silverstar H7? svietia na zlto? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Postman007 Odesláno Listopad 14, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2012 @lumi: diky, su to Alu ZENITH 17", 5x112, 7,0Jx17", ET54 konkretne http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=13276 ;) @luborj: no veru, pocul som, ze vela nevydrzia aj kolega ich mal len par mesiacov :( Inak mame nove bootlogo na DNX :D ...a vcera som nahral najnovsie mapy Western Europe 2013.30 a pekne mi ukazuju nahlady navesti na D1. Super vecicka Ahoj, neporadil by jsi kde sehnat ty nejnovější mapy? Mám Columbuse a tam je nějaká starší verze. Některé nové silnice tam vůbec nejsou zaznamenány. Díky za info, Petr 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Listopad 14, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 14, 2012 @marek393: tu je par fotiek z H7 NB+ a parkovackami T10 Cool Blue. Presne takto to vyzera aj realne. Fotky som nijak neupravoval, iba zmensil :) Skratka to vobec nesvieti na "zlto", ako povodne...ale zas nesvieti to ako xenon. Denne svietenie este pofotim cez den z dialky. Co sa tyka tych Mycarr CREE LED, tak nevyzeraju vobec zle, no do denneho by sa hodili skor take, co svietia aj na parabolu a nie len dopredu. Ale tamtie som este nemal a ani nevidel, takze neviem ako svietia. A dalsia vec je, ci sa zmestia do otvoru, lebo viem, ze Omicron mal LED s podobnou cockou a pisal, ze sa mu nezmestili cez ovtor @Petr: ja nemam colombusa, takze neviem kde by si mohol stiahnut najnovsie mapy. Skus popozerat fora skoda, popripade google, torenty, atd. Alebo sa opytaj tu na fore v sekcii Audio - Columbus ;) ..popripade skus tu: http://www.skodaforum.sk/mapy-do-navigacie-skoda-columbus-rns-510-t6679.html @luborj: si ma potesil, ze sa nerobi ten povlak na parabolach 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Listopad 14, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2012 Ty parkovačky máš gut, taky mám H7 NB a svítí bíejc než parkovačky musím to taky pořešit, můžeš pls napsat jaký máš ty parkovačky Osram cool blue ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Listopad 14, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 14, 2012 Parkovacky su tusim tieto: Objednací kód: OS 2825HCBI, pozri na www.autokelly.cz (neviem sem postnut priamy link) ;) Kupoval som to narychlo a krabicu som uz vyhodil, takze presnejsie neviem, ale myslim ze to boli oni (teda urcite Osramky, maju taku ostru spicku a su modre :D ). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Listopad 14, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2012 THX, zejtra jdu pro ně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Listopad 16, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 16, 2012 Tak jedna cez den, z dialky, na automatike. Svieti to postacujuco, aj tak na fotke to vyzera inak ;) ...mozno keby to bolo fotene s polarizakom, tak by to bolo realnejsie. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luborj Odesláno Listopad 17, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2012 @luborj: este otazka, ako je to s tymi silverstar H7? svietia na zlto? Nemyslim si ze by to bolo vyrazne do zlta, urcite o dost lepsie ako povodne ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Listopad 19, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 19, 2012 Dnes prisiel darcek, snad bude fungovat :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Listopad 19, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2012 Tak na kolik to vyšlo??? jinak čekám reference budu dělat taky, na aukru ji maj za 600,- a trochu tvarově hezčí je za 900,- mě zálkeží na tom jak to bude fungovat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Listopad 19, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2012 som zvedavý na výsledok :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Listopad 20, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 20, 2012 Bral som ju z ebay-u, konkretne tuto: http://www.ebay.com/itm/CAR-REAR-VIEW-CAMERA-SKODA-OCTAVIA-TOUR-FABIA-ROOMSTER-/150943764660?pt=US_Car_Alarms_Security_Systems&hash=item2324f310b4 , aj na zaklade celkom pozitivneho feedbacku na uzivatela. Vysla na nejakych 13€ - shipping free, z hong kongu :D ...objednaval som ju 04.11. a vcera mi prisla, takze v celku rychlo Chcel som iba na skusku nejaku najlacnejsiu, lebo ked sa mi to nebude pacit tak to vyhodim, popripade podarujem. A pri cene 70€ a vyssie (ako idu u nas), by som si to dovolit nemohol. Urcite dam vediet ako funguje, nahram aj video. No najprv sa musim objednat na montaz ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Listopad 20, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2012 taky sem zvědavej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luborj Odesláno Listopad 20, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2012 Bol som pred tyzdnom vo Volkswagene na prehliadke s druhym autom a dosiel tam chlapik, ze by chcel namontovat original kameru. Najprv zacali ze to sa dat nebude, potom ze aj ked to nakabluju tak to nebudu vediet nakodovat a nakoniec to skoncilo pri 3000€. Nepomylil som si nulu na konci, myslim to vazne :lool: . Hod potom video aky to ma obraz. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Listopad 20, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2012 To budeš potřebovat ještě interface za cca 3000,- ne? Jo už to vidim, ty nemáš origo columba. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Listopad 20, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 20, 2012 No veru sam som zvedavy ako to bude, a ci to vobec bude, fungovat :) Zajtra na 09:00 som objednany na montaz, tak to potom otestujem. @lubo: no veru v origo servise su odbornici, hlavne ze nerobia zadarmo :D @Vasekk: jj, nemam origo columba, ale origo kenwooda ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Listopad 20, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2012 tak pak dej vedet taky me to zajma 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Listopad 20, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2012 Hel emám dotaz, ty máš toho kenwooda napojenýho na Can kablíky taky ne??? Při vyřazování zpátečky nebo při zpátečce, dělá něco to rádio, jakože blikne obraz apod?? zajímalo by mě jestli to bude automatika jak na columbu, jako vždycky si to zapínat, to bych nechtěl. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Listopad 20, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 20, 2012 Hej, mam to na CAN, no cez redukciu. Nic mi nepreblikuje, lebo nic nemam napojene na reverse. For adding rear-view camera to your system, a dedicated RCA video input is available on new Kenwood In-dash monitor systems. When selecting reverse gear, the system detects the signal from reverse line and automatically switches to view from the camera. ..takze by to fungovat malo :) No teraz som zistil, ze diery na kamere trosku nesedia (odchylka asi 1-2mm), cize sa bude musiet trosku modifikovat :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luborj Odesláno Listopad 20, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2012 Kto ti to bude montovat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Listopad 20, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 20, 2012 http://www.audiotuning.sk/ ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Listopad 21, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 21, 2012 Tak je to nahodene. Musel som trosku zrezat z otvorov kamery a improvizovat, tym sa diery zvacsily a zapasovalo to do dier v kapote. Este musim doladit tesnenie, toto je len provizorne... Je to napojene na reverse a svetlo spiatocky, cize pri hodeni rychlosti sa to samo prepne na R-CAM No teraz som zistil, ze to je asi blbo uzemnene, lebo pri nastartovanom motore mi to rusi signal (v klude je to v pohode). Budem tam musiet este raz skocit Este nemam doriesene svetlo a potrebujem zohnat samicu na konektor, ktory ide do original svetla: ...viete mi prosim poradit, aku samicu mam kupit, popr. cislo dielu, ak take maju v skodovke? Nechcem to napajat (letovat) priamo na kable, keby som nahodou v buducnosti chcel nahodit naspat origo svetlo. Dik Inak obraz je celkom v pohode, nato, ze to bolo za taku cenu. Ale nemam s cim porovnavat, lebo cuvaciu kameru som este u nikoho na zivo nevidel :) Este som sa s tym moc nehral, myslim s nastaveniami kamery v DNX, lebo musim najprv doriesit tie hlavne veci. Len co som narychlo meral, tak ta cervena ciara je vzdialenost asi tak 30cm od naraznika a spodok monitoru je asi 15-20cm od naraznika. Mohol byt sklon trosku nizsie, aby bolo vidiet aj naraznik, mozno to este postelujem a nieco vymyslim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Listopad 21, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2012 Co noční režim?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Listopad 21, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 21, 2012 Ked je tma, tak obraz skoci do ČB a upravi sa jas/vyvazenie bielej/kontrast (alebo ako by som to povedal) pre lepsiu viditelnost. No v praxi este nemam odskusane, iba v garazi, co sme skusali. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boukic Odesláno Listopad 21, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2012 Vypadá to dobře . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.